Halpa autonvuokraus – Säästä jopa 70%

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Suosituimmat kohteet

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Vihjeitä ennen varauksen tekemistä

Vihje #1: Suunnittele etukäteen

Jos tarvitset ajoneuvon viime hetkellä, voimme auttaa sinua. Mutta jos tiedät etukäteen, että tarvitset vuokra-auton, voit säästää jopa 70 % varaamalla aikaisin. Varaa autosi 3-4 kuukautta etukäteen löytääksesi upeat tarjoukset ja saadaksesi enemmän vaihtoehtoja. Mitä lähemmäksi matkustuspäivä tulee, sitä enemmän saatat päätyä maksamaan.

Vihje #2: Vältä ylimääräistä vakuutusta

On yleistä, että autovuokraamot yrittävät myydä ylimääräisiä vakuutustuotteita. Todellisuudessa ne ovat tarpeettomia. Ne aiheuttavat lisäkustannuksia, joita et tarvitse eivätkä ne ehkä edes kata yleisiä vahinkoja, kuten haljenneita tuulilaseja.

Kun varaat Goautos.comin kautta, pakollinen vakuutus sisältyy hintaan, kuten vastapuolen vahingot korvaava vakuutus (TP), ajoneuvon varkausvakuutus (TW) ja Omavastuun pienennys kolarivakuutukseen (CDW). Emme veloita lisättyjä luottokorttimaksuja tai mitään ylimääräistä. Lisäksi vero, lentokenttämaksut ja keskeytysvakuutus sisältyvät tarjoukseen. Rajattomat kilometrit sisältyvät myös useimpiin tarjouksiin.

Vihje #3: Älä ota satelliittinavigointia

Joskus, kun vuokraat suoraan autovuokraamosta, sinulle ehdotetaan satelliittinavigointia. Jos et tunne aluetta, jossa olet, tämä saattaa kuulostaa hyvältä vaihtoehdolta. Kustannukset kerääntyvät kuitenkin nopeasti. On parempi, että käytät älypuhelimesi navigointia tai vanhanaikaista karttaa.

Vihje #4: Ole varovainen kuljettaja

Kohtele vuokra-autoa kuten kohtelisit omaa ajoneuvoasi. Noudata varovaisuutta, kun ajat ja pysäköit, jotta vältät mahdolliset onnettomuudet. Älä jätä arvoesineitä vuokra-autoosi varkaiden houkuttelemiseksi. Ota ne mukaasi tai piilota ne pois näkyvistä. Varovainen ajaminen ja nopeusrajoitusten noudattaminen voivat säästää jopa 25 % polttoaineen kulutuksesta.

Vihje #5: Tuo oma lapsi-istuimesi

Perheen kanssa matkustaminen on jo riittävän kallista. Miksi lisätä enemmän kustannuksia? Sen sijaan, että vuokraisit istuimen seuraavalla perhelomalla, tuo sellainen kotoa. Sinulle voi olla ehkä yllättävää, että lentoyhtiöt antavat tuoda istuimet koneeseen ilmaiseksi. Näin on, siitä ei peritä maksua! Joten sen sijaan, että jättäisit omasi kotiin ja vuokraisit istuimen, säästä muutamia dollareita tällä tavalla.

Vuokraa sopiva auto

Jotta voit varmistua siitä, että auto soveltuu tarpeisiisi, harkitse alla olevia tietoja:

 • Vuokra-auton koko

Jos lähdet perhelomalle, tarvitset mitä todennäköisemmin erilaisen auton kuin jos matkustat yksin. Tärkeintä on ottaa huomioon tavallisesti se, kuinka monta henkeä ja kuinka paljon matkatavaraa autoon pitäisi mahtua.

 • Missä käytät autoa?

Se minne ajat, on tärkeää. Pienempi auto voi olla hyvä valinta kaupungissa, kun suurempi auto on taas miellyttävämpi moottoriteillä. Pitääkö autossa olla ilmastointi? Se voi olla miellyttävä kesälomalla kuumassa ilmastossa.

 • Tarvitsetko navigointia?

Yksi yleisistä virheistä autoa vuokratessa on, että et varaa satelliittinavigointia vieraissa kaupungeissa. Premium-luokan autoissa on tavallisesti asennettuna satelliittinavigointi, kun taas edullisemmissa vuokra-autoissa ei ole. Jos et halua maksaa navigoinnista, voit tuoda oman navigointilaitteesi tai luottaa älypuhelimesi navigointiin.

 • Matkustatko pienten lasten kanssa?

Jos matkustat lasten kanssa, tarvitset lastenistuimet autoon. Nämä lasketaan myös ylimääräisiksi. Tarkista etukäteen, kuinka paljon vuokraamo veloittaa lastenistuimesta. Jos hinta on mielestäsi liian korkea, voit harkita tuovasi oman lastenistuimesi. Muista kuitenkin, että tämä voi olla epäkäytännöllistä, ellet nouda ja palauta autoa lentokentällä. Tarkista myös, maksatko ylimääräisiä matkatavaramaksuja, jos tuot lastenistuimen mukanasi.

 • Tee tilaa kaikille

Jos matkustat perheen tai suuren ryhmän kanssa, suurimmassa osassa sijaintipaikkoja on tavallisesti minibusseja saatavissa, joihin mahtuu 5-9 ihmistä.

 • Tärkeää tietää paikalliset olosuhteet

Vaikka ihmisillä on harvoin ongelmia autoa vuokratessa, on tärkeää valmistautua hyvin etukäteen. Paikalliset lait ja säännöt saattavat poiketa siitä, mihin olet tottunut kotona ja sama koskee ajotapoja. Suosittelemme, että etsit tärkeät tiedot verkosta ennen kuin vuokraat auton ulkomailla.

Vihjeitä auton haussa

 • Ilmoita viivästyksistä

Jos olet myöhässä ajoitetusta noutoajasta, sinun pitäisi ilmoittaa vuokraamolle viiveestä. Suurin osa vuokraamoista ilmoittaa vuokrasopimuksessaan, että sinulle ei taata varaamaasi autoa, jos olet myöhässä enemmän kuin tunnin. Tässä tapauksessa vuokraaja saattaa saada alemman luokan auton tai hänen täytyy maksaa lisää paremmasta autosta.

 • Tarkista vuokrasopimus

Tarkista, että vuokrasopimuksessa on sama hinta, joka annettiin autoa varatessasi. Jos vuokraat autoa ulkomailla, olet oikeutettu saamaan kopion sopimuksesta englanniksi. Älä koskaan allekirjoita sopimusta, joka on kirjoitettu kielellä, jota et ymmärrä.

 • Tarkista auto ennen kuin lähdet liikkeelle

Tarkista ennen liikkeelle lähtöä, että auto ei ole vaurioitunut. Tarkista auton sisä- ja ulkopuoli. Jos näet mitään vaurioita, sinun pitäisi ilmoittaa vuokraamon edustajalle tästä. Ota lisäksi kuvia autosta dokumentointia varten siinä tapauksessa, että sinua syytetään väärän vaurioiden aiheuttamisesta.

Vihjeitä auton palautuksessa

 • Tarkista auto uudelleen

On suositeltavaa ottaa kuvia autosta ennen kuin luovutat avaimet. Jos auton kunnosta on erimielisyyksiä, valokuvat saattavat olla hyödyllisiä. Saatat myös harkita pyytäväsi toimiston edustajalta kirjallisen vahvistuksen auton kunnosta palautushetkellä. On erityisen tärkeää ottaa valokuvia, jos palautat auton aukioloaikojen ulkopuolella.

 • Puhdista autor

Varmista, että auto palautetaan samassa kunnossa kuin se oli, kun vastaanotit sen Jos auto on likainen sisältä tai ulkoa, lisämaksuja voidaan veloittaa.

 • Täytä säiliö

On tavallisesti halvempaa palauttaa auto täydellä polttoainesäiliöllä sen sijaan, että vuokraamo täyttäysi sen sinulle. Asemalla maksamasi hinta on tavallisesti paljon alhaisempi kuin hinta, jonka toimisto veloittaa.

Valikko