Halpa autonvuokraus – Säästä jopa 70%

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Suosituimmat kohteet

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Vahvistuksesi lähetetään muutamassa minuutissa varauksen suorittamisen jälkeen,. Saat myös kupongin, joka sinun täytyy tuoda autovuokraamon edustajalle, kun noudat auton.

Saat sähköpostitse varausvahvistuksen, joka sisältää kaikki tarvitsemasi tiedot. Se kertoo sinulle, mistä toimistosta olet vuokrannut, toimiston yhteystiedot ja mistä auto noudetaan.

Varmista, että vahvistusviesti ei ole mennyt roskapostikansioon. Jos et löydä sitä sieltä, ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian.

Kyllä, mutta sinun täytyy varata vähintään kaksi tuntia ennen vaadittua noutoaikaa.

Voit peruuttaa vuokra-auton napsauttamalla verkkosivustomme oikeassa valikossa ”Asiakaspalvelu”. Sinulle annetaan sitten ohjeet siitä, kuinka edetä peruutuksen kanssa.

Muokkaukset voidaan tehdä kansainvälisen palvelukeskuksemme kautta. Soita numeroon – Soita numeroon +47 21 03 06 23.

Emme voi taata auton täsmällistä brändiä, mutta takaamme, että auto kuuluu samaan luokkaan (mini, economy, SUV tai premium).

Kyllä, voit käyttää luottokorttia. Lisäksi voit käyttää korttia, joka ei ole samalla nimellä kuin pääkuljettaja. Kun kuitenkin saavut vuorauspisteeseen, sinulla täytyy olla pääkuljettajan luottokortti. Jotkut autonvuokraamot hyväksyvät maksukortin käytön. Katso maksuosasta kohdasta maksukortti- ja luottokorttitiedot nähdäksesi, mitä korttia voit käyttää.

Goautos ei sisällä piilotettuja maksuja tai veloituksia. Jos kuitenkin lisäät ekstroja, kuten GPS:n, lapsi-istuimen tai tavirenkaat, tästä tulee lisämaksu. Ekstrat maksetaan noutokohteessa eikä Goautos-palvelun kautta.

Jotta voit vuokrata auton, suurin osa autovuokraamoista vaatii, että sinulla on ollut ajokortti vähintään vuoden. Sinua pyydetään näyttämään tämä ajokortti noutopaikassa.

Tärkeät tiedot vaihtelevat maasta toiseen. Suurimmalla osasta autovuokraamoista on 21 vuoden ikäraja, mutta on yrityksiä, jotka hyväksyvät vuokraajat 19 vuodesta ylöspäin. Löydät tärkeitä tietoja varausprosessin vaiheesta 2

Muista, että jotkut toimistot veloittavat lisämaksun 18-25-vuotiailta kuljettajilta. Tämä määrä löytyy myös kohdasta Tärkeitä tietoja varausprosessin vaiheesta 2.

Suurin osa toimistoista perii pienen lisämaksun lisäkuljettajista. Maksu on tavallisesti 3-10 euroa päivässä. Joillakin yrityksillä esitettyyb hintaan sisältyy yksi lisäkuljettaja.

Voit lisätä lisäkuljettajia varausprosessin vaiheessa 3.

Kaikki tarjouksemme sisältävät vastuu- ja varkausvakuutuksen. Löydät vakuutustiedot napsauttamalla tärkeitä tietoja varausprosessin vaiheessa 2.

Joskus voi olla hyvä idea ostaa vakuutussuoja, erityisesti jos omavastuu on korkea. Joissakin matkavakuutuksissa ja luottokorteissa on jo sisäänrakennettu vakuutussuoja. Tarkista palveluntarjoajiltasi nähdäksesi, onko sinulla jo vakuutussuoja.

Varausvahvistuksessasi näkyvät asiakirjat, jotka sinun täytyy tuoda noutaessasi ajoneuvoa.
Tavallisesti tämä sisältää voimassa olevan luottokortin kuljettajan nimellä (MasterCard, Visa tai American Express). Lisäksi sinun täytyy tuoda voimassa oleva ajokortti ja kuponki, jonka sait vahvistuksesi mukana. Jotkut toimistot vaativat myös sinua tunnistamaan itsesi ylimääräisellä henkilökortilla (passi on ihanteellinen).

Kun matkustat EU:n sisällä, suurin osa vuoraamoista sallii kansainvälisten rajojen ylittämisen. Sinun pitäisi kuitenkin tarkistaa tätä napsauttamalla tärkeitä tietoja varausprosessin vaiheessa 2.

Vihjeitä ennen varauksen tekemistä

Vihje #1: Suunnittele etukäteen

Jos tarvitset ajoneuvon viime hetkellä, voimme auttaa sinua. Mutta jos tiedät etukäteen, että tarvitset vuokra-auton, voit säästää jopa 70 % varaamalla aikaisin. Varaa autosi 3-4 kuukautta etukäteen löytääksesi upeat tarjoukset ja saadaksesi enemmän vaihtoehtoja. Mitä lähemmäksi matkustuspäivä tulee, sitä enemmän saatat päätyä maksamaan.

Vihje #2: Vältä ylimääräistä vakuutusta

On yleistä, että autovuokraamot yrittävät myydä ylimääräisiä vakuutustuotteita. Todellisuudessa ne ovat tarpeettomia. Ne aiheuttavat lisäkustannuksia, joita et tarvitse eivätkä ne ehkä edes kata yleisiä vahinkoja, kuten haljenneita tuulilaseja.

Kun varaat Goautos.comin kautta, pakollinen vakuutus sisältyy hintaan, kuten vastapuolen vahingot korvaava vakuutus (TP), ajoneuvon varkausvakuutus (TW) ja Omavastuun pienennys kolarivakuutukseen (CDW). Emme veloita lisättyjä luottokorttimaksuja tai mitään ylimääräistä. Lisäksi vero, lentokenttämaksut ja keskeytysvakuutus sisältyvät tarjoukseen. Rajattomat kilometrit sisältyvät myös useimpiin tarjouksiin.

Vihje #3: Älä ota satelliittinavigointia

Joskus, kun vuokraat suoraan autovuokraamosta, sinulle ehdotetaan satelliittinavigointia. Jos et tunne aluetta, jossa olet, tämä saattaa kuulostaa hyvältä vaihtoehdolta. Kustannukset kerääntyvät kuitenkin nopeasti. On parempi, että käytät älypuhelimesi navigointia tai vanhanaikaista karttaa.

Vihje #4: Ole varovainen kuljettaja

Kohtele vuokra-autoa kuten kohtelisit omaa ajoneuvoasi. Noudata varovaisuutta, kun ajat ja pysäköit, jotta vältät mahdolliset onnettomuudet. Älä jätä arvoesineitä vuokra-autoosi varkaiden houkuttelemiseksi. Ota ne mukaasi tai piilota ne pois näkyvistä. Varovainen ajaminen ja nopeusrajoitusten noudattaminen voivat säästää jopa 25 % polttoaineen kulutuksesta.

Vihje #5: Tuo oma lapsi-istuimesi

Perheen kanssa matkustaminen on jo riittävän kallista. Miksi lisätä enemmän kustannuksia? Sen sijaan, että vuokraisit istuimen seuraavalla perhelomalla, tuo sellainen kotoa. Sinulle voi olla ehkä yllättävää, että lentoyhtiöt antavat tuoda istuimet koneeseen ilmaiseksi. Näin on, siitä ei peritä maksua! Joten sen sijaan, että jättäisit omasi kotiin ja vuokraisit istuimen, säästä muutamia dollareita tällä tavalla.

Vuokraa sopiva auto

Jotta voit varmistua siitä, että auto soveltuu tarpeisiisi, harkitse alla olevia tietoja:

 • Vuokra-auton koko

Jos lähdet perhelomalle, tarvitset mitä todennäköisemmin erilaisen auton kuin jos matkustat yksin. Tärkeintä on ottaa huomioon tavallisesti se, kuinka monta henkeä ja kuinka paljon matkatavaraa autoon pitäisi mahtua.

 • Missä käytät autoa?

Se minne ajat, on tärkeää. Pienempi auto voi olla hyvä valinta kaupungissa, kun suurempi auto on taas miellyttävämpi moottoriteillä. Pitääkö autossa olla ilmastointi? Se voi olla miellyttävä kesälomalla kuumassa ilmastossa.

 • Tarvitsetko navigointia?

Yksi yleisistä virheistä autoa vuokratessa on, että et varaa satelliittinavigointia vieraissa kaupungeissa. Premium-luokan autoissa on tavallisesti asennettuna satelliittinavigointi, kun taas edullisemmissa vuokra-autoissa ei ole. Jos et halua maksaa navigoinnista, voit tuoda oman navigointilaitteesi tai luottaa älypuhelimesi navigointiin.

 • Matkustatko pienten lasten kanssa?

Jos matkustat lasten kanssa, tarvitset lastenistuimet autoon. Nämä lasketaan myös ylimääräisiksi. Tarkista etukäteen, kuinka paljon vuokraamo veloittaa lastenistuimesta. Jos hinta on mielestäsi liian korkea, voit harkita tuovasi oman lastenistuimesi. Muista kuitenkin, että tämä voi olla epäkäytännöllistä, ellet nouda ja palauta autoa lentokentällä. Tarkista myös, maksatko ylimääräisiä matkatavaramaksuja, jos tuot lastenistuimen mukanasi.

 • Tee tilaa kaikille

Jos matkustat perheen tai suuren ryhmän kanssa, suurimmassa osassa sijaintipaikkoja on tavallisesti minibusseja saatavissa, joihin mahtuu 5-9 ihmistä.

 • Tärkeää tietää paikalliset olosuhteet

Vaikka ihmisillä on harvoin ongelmia autoa vuokratessa, on tärkeää valmistautua hyvin etukäteen. Paikalliset lait ja säännöt saattavat poiketa siitä, mihin olet tottunut kotona ja sama koskee ajotapoja. Suosittelemme, että etsit tärkeät tiedot verkosta ennen kuin vuokraat auton ulkomailla.

Vihjeitä auton haussa

 • Ilmoita viivästyksistä

Jos olet myöhässä ajoitetusta noutoajasta, sinun pitäisi ilmoittaa vuokraamolle viiveestä. Suurin osa vuokraamoista ilmoittaa vuokrasopimuksessaan, että sinulle ei taata varaamaasi autoa, jos olet myöhässä enemmän kuin tunnin. Tässä tapauksessa vuokraaja saattaa saada alemman luokan auton tai hänen täytyy maksaa lisää paremmasta autosta.

 • Tarkista vuokrasopimus

Tarkista, että vuokrasopimuksessa on sama hinta, joka annettiin autoa varatessasi. Jos vuokraat autoa ulkomailla, olet oikeutettu saamaan kopion sopimuksesta englanniksi. Älä koskaan allekirjoita sopimusta, joka on kirjoitettu kielellä, jota et ymmärrä.

 • Tarkista auto ennen kuin lähdet liikkeelle

Tarkista ennen liikkeelle lähtöä, että auto ei ole vaurioitunut. Tarkista auton sisä- ja ulkopuoli. Jos näet mitään vaurioita, sinun pitäisi ilmoittaa vuokraamon edustajalle tästä. Ota lisäksi kuvia autosta dokumentointia varten siinä tapauksessa, että sinua syytetään väärän vaurioiden aiheuttamisesta.

Vihjeitä auton palautuksessa

 • Tarkista auto uudelleen

On suositeltavaa ottaa kuvia autosta ennen kuin luovutat avaimet. Jos auton kunnosta on erimielisyyksiä, valokuvat saattavat olla hyödyllisiä. Saatat myös harkita pyytäväsi toimiston edustajalta kirjallisen vahvistuksen auton kunnosta palautushetkellä. On erityisen tärkeää ottaa valokuvia, jos palautat auton aukioloaikojen ulkopuolella.

 • Puhdista autor

Varmista, että auto palautetaan samassa kunnossa kuin se oli, kun vastaanotit sen Jos auto on likainen sisältä tai ulkoa, lisämaksuja voidaan veloittaa.

 • Täytä säiliö

On tavallisesti halvempaa palauttaa auto täydellä polttoainesäiliöllä sen sijaan, että vuokraamo täyttäysi sen sinulle. Asemalla maksamasi hinta on tavallisesti paljon alhaisempi kuin hinta, jonka toimisto veloittaa.