Autonvuokraus Miami

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Miami

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Miami tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Miami kauttamme.

Miamin opas

Bilutleie Miami
Miami Autonvuokraus

Miami sijaitsee Floridan kaakkoisrannikolla Atlantin valtamerellä, tarkemmin sanottuna niin kutsutun ”Kultarannikon” eteläosassa (”Kultarannikko”). Kaupungissa on 409 000 asukasta (2020), kun pääkaupunkiseudulla on 5,5 miljoonaa asukasta.

Miami on Floridan suurin metropolialue ja tärkeä matkailukeskus – joka vastaanottaa jopa 10 miljoonaa kävijää vuodessa. Se on myös yksi Yhdysvaltojen tärkeimmistä satamakaupungeista – ja Miami on lähtökohta risteilyvene liikenteelle Karibianmerellä.

Kaupunki on teollisuuskeskus ja johtava rahoitus-, kauppa-, kulttuuri-, media-, viihde-, taide- ja ulkomaankaupassa.

Nähtävyyksiä

Merkittävä vetokortti turisteille on Miami Beach – joka on yksi Amerikan tunnetuimmista merenrantakohteista. Miami Beach on 6 km keskustasta koilliseen, jossa on laajat ja viihtyisät rannat sekä merenrantapromenadi – jossa luksushotellit, ravintolat ja yökerhot sijaitsevat vierekkäin.

Miamissa on myös useita teattereita, museoita, oopperaa, puistoja ja musiikkipaikkoja, ja koko perheen merkittävä turistinähtävyys on ”Miami Seaquarium” – akvaario, jossa voit myös katsella delfiiniesityksiä. Miamissa on myös useita taidemuseoita. Lisäksi kaupungissa on eläintieteellinen ja kasvitieteellinen puutarha.

Miami Beach – yksi tunnetuimmista merenrantakohteista Yhdysvalloissa.

Tutustu Miamiin autonvuokrauspalvelulla

Miami liittyy Fort Lauderdaleen– ja suositellut naapuriajoreitit ovat yhtä merkityksellisiä kuin ne, jotka voit lukea täältä. Jos paikat ja nähtävyydet, kuten Key West, Everglades, Disneyworld, Kennedy Space Center ja oceanography kiinnostavat sinua, lue tästä Fort Lauderdalen oppaastamme. Tässä on muutamia muita jännittäviä ajoreittejä, jotka ovat myös suosittuja tässä Osassa Floridaa.

Jos pidät sukelluksesta, suuntaa Biscaynen kansallispuistoon.

Biscaynen kansallispuisto – Yhdysvaltojen paras sukellusalue

Miamin eteläpuolella sijaitseva kansallispuisto koostuu lähes kokonaan valtameristä. Jopa 95% erityisalueesta sijaitsee rannikon ulkopuolella. Biscayne on myös puiston muodostaa lahden nimi. Täältä löydät mitä monet uskovat on paras alue sukeltaa ja snorklata Yhdysvalloissa. Lahden sisällä on koralliriuttoja, jotka houkuttelevat kaloja ja muita merieläimiä, mukaan lukien amerikkalainen manaatti (merilehmä), merikilpikonnat,alligaattorit ja amerikkalaiset krokotiilit. Jos haluat kokea tämän luonnollisen jalokiven, on parasta ajaa yhdelle leireistä tai turistikeskuksista. Useimmat järjestävät opastettuja veneretkiä,kajakkiretkiä, vuokraavat sukellusvälineitä ja useissa on majoitustilat.

  • Miamista Homestead Bayfront Parkiin Biscaynen kansallispuistossa on noin 65 km. Ajoaika normaalissa liikenteessä on noin 45 minuuttia.
Palm Beachin keskiössä on luksuselämä.

Palm Beach – Miljardöörien lomakeskus

Palm Beach on saari, joka sijaitsee mantereen ulkopuolella ja johon pääsee silloilla, jotka lähtevät viereisestä West Palm Beachin kaupungista. Paikkaa pidetään perinteisesti yksinomaisena asuinpaikkana julkkiksille ja rikkaille ihmisille. Täällä on monia suuria ja vaikuttavia kartanoita, luksushotelleja, historiallisiarakennuksia , eikä vähiten kaunis ranta, joka ulottuu päästä päähän pitkänomainen saari. Uinnin ja auringonoton lisäksi Palm Beachin keskiössä on luksuselämä. Ravintolat ovat hyviä, ostokset yksinoikeudella ja ilmapiiri melko rentouttava. Täällä on mukavia puistoja, golfkenttiä erittäin hyvässä kunnossa ja monia aktiviteetteja niille, jotka haluavat tutustua mereen ulkona.

  • Miamin keskustasta Palm Beachille on noin 115 kilometriä. Ajat viepujen kaupunkien läpi koko matkan ja vietät noin 1 tunnin ja 10 minuuttia.
Jos olet onnekas sukeltaessasi, voit kokea luolan – yhden maailman pienimmistä merikilpikonnista.

Key Largo – Sukellusparatiisi Miamin lähellä

Key largo on ensimmäinen suuri saari, jonka saavutat, kun lähdet mantereelta matkalla Key Westiin. Tämä on yksi Floridan parhaista paikoista niille, jotka haluavat uida, snorklata ja sukeltaa, katsoa meren olentoja, uida delfiinien kanssa janauttia loputtomista ja kauniista rannoista. Kalojen ja muiden villieläinten lisäksi on koralliriuttoja,tuhoutuneitä veneitä, patsaita ja muita huomattavaa katsomaan merenpohjaa Key Largon edustalla. Tämä on myös alue, jolta voit tehdä veneretken, myös jos haluat kokeilla onnenkalastusta. Kalat ja merenelävät ovat tietenkin keskeisiä Key Largon ravintoloissa. Täältä löydät monipuolisen valikoiman hyviä ruokapaikkoja, joissa on herkullista ruokaa, joka perustuu tuoreisiin raaka-aineisiin.

  • Miamista Key Largoon on noin 110 kilometriä. Ajoaika on noin 1 tunti ja 15 minuuttia.

St. Augustine – Vähän muinaista Eurooppaa

St. Augustine on vanhin eurooppalainen siirtokunta Yhdysvaltain mantereella. Sieltä tuli espanjalainen amiraali Pedro Menendez de Aviles vuonna 1565, ja perusti sen, josta tuli Floridan espanjalaisen osan pääkaupunki. Myöhemmin tätä kaupunkia hallitsi myös englantilainen hallinto, ennen kuin Floridasta tuli osa Yhdysvaltoja. Kaupungin historialliset rakennukset ovat siis molemmilta eurooppalaisilta aikakausilta. Tärkein nähtävyys on 1670-luvun 40-luvun 40-luvuncastillo de San Marcos. St. Augustinissa voit myös käydänuoruuden lähteellä, Ponce de Leonin nuoruudenlähteessä, kävellä pienillä kaduilla, jotka ovat lähes muuttumattomia 1600- ja 1700-luvuilta lähtien, ja löydät kaupungista useita mielenkiintoisia museoita.

  • Miamista on noin 505 kilometriä St. Augustineen. Pysähtymättä ajaminen kestää noin 4 tuntia ja 30 minuuttia.
  • Ohitat monia muita jännittäviä paikkoja tiellä, kuten West Palm Beach, Orlando ja Daytona Beach.
St. Augustine on vanhin eurooppalainen siirtokunta Yhdysvaltain mantereella.
West Palm Beachin kaduilta.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Kun aiot pysäköidä Miamin keskustaan, on yleensä parasta laittaa vuokra-auto vartioituun autotalliin. Näitä löydät hyvin monia, mutta huomaa, että hinnat voivat vaihdella suuresti. Suurimmat hotellit ovat myös hyvä vaihtoehto. Useimmissa huoneissa on turvalliset pysäköintipaikat, ja ne ovat avoinna ihmisille, jotka eivät majoitu hotellissa.

Miamissa on paljon autoliikennettä, kuten useimmissa Amerikkalaisissa kaupungeissa voi odottaa. Ruuhka-aikana sinne on tietysti vaikeinta päästä, etenkin keskustaan menevillä ja sieltä pois menevillä valtateillä. Yleisesti ottaen sinun pitäisi kiinnittää enemmän huomiota ajaessasi autoa Amerikan teillä kuin saatat olla tottunut. Yhdysvalloissa liikenneonnettomuuksia sattuu jonkin verran useammin kuin monissa Euroopan maissa, ja Florida on loukkaantumistilastojen kärjessä.

Lentokenttä

Miamin kansainvälinen lentokenttä on yksi kahdesta päälentokentästä tässä Osassa Floridaa. Toinen on Fort Lauderdale-Hollywoodin kansainvälinen lentokenttä,ja saapumissi on täysin riippuvainen siitä, mitä lentoyhtiötä käytät. Molemmat lentoasemat palvelevat yrityksiä, kuten Air France, British Airways ja Lufthansa.

Miamin lentokenttä on maailman 40 vilkkainta lentokenttää. Se palvelee noin 46 miljoonaa matkustajaa vuodessa, ja sillä on erityisen paljon liikennettä Etelä-Amerikkaan ja muualle Yhdysvaltoihin. Täällä on kolme pääterminaalia,Pohjoisterminaali (sininen), Keskusterminaali (keltainen) ja Eteläterminaali (punainen).

Autovuokraamot on yhdistetty niin kutsuttuun MIA Rental Car Centeriin. Keskus sijaitsee kolmannella tasolla Dolphin- ja Flamingo-tallien välissä. Jos käytät rullakatuja, joissa on merkintä ”Skyride”, pääset sinne helposti. Nykyään on 15 autovuokraamoa, jotka sijaitsevat miamilaisella lentokentällä. Tämä on käytännössä kaikki tunnetut kansainväliset toimijat (Hertz, Budget, Avis, Sixt ja muut) sekä jotkut amerikkalaiset yritykset.

  • Miamin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee itse kaupungissa ja vain muutaman kilometrin päässä rannikosta. Etäisyys Miamin keskustaan on noin 14 kilometriä, ja ajoaika on 10-15 minuuttia.
Modernia arkkitehtuuria Miamin lentokentällä.