Autonvuokraus Belgia

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Belgia

Belgia matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Belgia. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Belgia

Autovuokraamo Belgia
Autovuokraamo Belgia

Belgia sijaitsee Länsi-Euroopassa, ja se on yksi Euroopan pienimmistä ja tiheimmin asutuista maista. Belgiassa on noin 11 miljoonaa asukasta (2011), ja on sisällöltään pohjoisessa Alankomaat, itäosassa Saksan ja Luxemburgin etelässä ja lännessä Ranskaan ja lännessä Pohjanmereen.Maan virallinen kieli on flaami, ranska ja saksa.

Bryssel on pääkaupunki Belgian ja sijaitsee keskellä maata.Bryssel on kosmopoliittinen ja monikulttuurinen kaupunki noin 150000 asukasta (2010). Jos arvioidaan pääkaupunkiseudun väestö kasvaa noin 1, 8 miljoonaa Bryssel on Belgian poliittinen, taloudellinen ja kulttuurinen keskus, ja houkuttelee matkailijoita ja liikematkailijoille ympäri vuoden.

Maantieteellisesti Belgia jakautuu kolmeen alueeseen: alava alue, mäkisellä alueella ja ylänkötyyppinen useita vuoria. Rannikko koostuu tasankoja joidenkin kalastussatamia ja merenrantakohteita – kuten Oostende, joka on myös lauttayhteys kaupunkiin Ramsgate Englannissa.

Belgia tunnetaan ehkä parhaiten hänen pääoman jossa keskeiset järjestöt eurooppalaisen yhteistyön että EU ja Nato on kotipaikka, mutta maassa on myös kuuluisa matkailunähtävyyksistä taidetta, kulttuuria ja historiaa. Belgian historiallisimmista kaupungeista, jotka voivat tarjota suuri arkkitehtuuri sisältää  Antwerpen, Brugge, Bryssel, Gesnt, Leuven ja Mechelen.

Belgian tärkein lentokenttä on Brysselin kansainväliseltä lentokentältä, joka sijaitsee 13 km koilliseen pääkaupunki.Myös Brussels South Charleroi Airport on kansainvälisiä lentoja, ja tämä on 46 kilometriä etelään Brysselistä.