Autonvuokraus Rooma

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Rooma

Rooma matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Rooma. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Rooma

Autovuokraamo Rooma

Autovuokraamo Rooma

Rooma on pääkaupunki Italiassa, ja sijaitsee keskeisellä paikalla maassa – alueella Lazion.Rooma on noin 2,7 miljoonaa asukasta (2011), ja on hallinnollinen, kulttuurinen ja uskonnollinen keskellä. Roomassa on myös Vatikaani, jota hallitsee paavi, ja on hengellinen ja hallinnollinen keskus roomalaiskatolisen kirkon.

Rome sijaitsee molemmin puolin jokea Tevere (Tiber) – noin 25 km päässä Välimeren rannikolta. Kaupunki on tärkeä kansallinen ja kansainvälinen liikenteen solmukohta.

Kaupungissa on suuri matkailun ja tunnetaan monia arkeologisia ja taiteen historialliset aarteet. Lisäksi Roomassa on monia museoita ja gallerioita – myös National Museum of Modern Art. Kaupungissa on myös 400 kirkkoa, oopperaa ja rikas teatteri ja kulttuurielämä.

Jotkut maailmankuulu nähtävyyksistä Roomassa kuuluu Vatikaani kanssa Pietarinkirkolta Pyhän Pietarin aukio ja Vatikaanin museot, vaikuttava amfiteatteri “Colosseum” vuodelta 80 jKr Kr., Kuuluisa suihkulähde “Fontana di Trevi” vuonna 1766, arkeologista “Roman Forum” – rauniot Rooman aikakauden rakennus “Pantheon” vuodelta 125 jKr Kr. ja “Palazzo Venice “- palatsi 1400, joka on nyt museo, jossa on esillä taidetta / taiteen keskiajan ja renessanssin.

Kaupungin tärkein lentokenttä ” Leonardo da Vinci International Airport – Fiumicio “sijaitsee 40 km lounaaseen keskustasta.

Lentokenttä ” Ciampino Airport “sijaitsee 14 km kaakkoon kaupungin keskustasta, ja on enimmäkseen charter ja kotimaan lennot.

Valikko