Autonvuokraus Sveitsi

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Sveitsi

Sveitsi matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Sveitsi. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Sveitsi

Autovuokraamo Sveitsi
Autovuokraamo Sveitsi

Sveitsi sijaitsee Keski-Euroopassa, ja on 7.600.000 asukasta (2010). Sveitsi on sisämaavaltio ja rajautuu Saksan pohjoisessa, Ranskan länteen, vastaan ​​Italian etelässä ja kohti Itävaltaa ja Liechtensteinin itään.

Sveitsi on vuoristoinen maa ja Alppien vuorijono hallitsee kaksi kolmasosaa maa-alasta – pääasiassa etelään ja kaakkoon. Korkein vuori Sveitsissä, Dom, mittaus 4545 m Maa on kuuluisa tyypillisistä alppikylän – joka on suosittu hiihtokeskuksissa.

Sveitsi on monikulttuurinen yhteiskunta, ja maan virallinen kieli on saksa, ranska ja italia. Ilmasto-viisas on mannermainen, sää pohjoisosissa maata ja polaarisemman ilmasto korkeimman osissa Alpeilla. Eteläosassa maata on Välimeren ilmasto, joka hallitsee.

Kuten tiedätte, Sveitsi on yksi maailman rikkaimmista maista, ja matkailu ovat pääasiallinen tulonlähde. Koska sen keskeinen sijainti Euroopassa ja sen kaunis maisema, Sveitsi on suosittu kohde ympäri vuoden.

Huolimatta siitä, että Bern on pääkaupunki Sveitsin Zürich joka on maan suurin kaupunki ja tärkein kulttuurikeskus.Zürich (372000 asukasta) sijaitsee maan pohjoisosassa, jossa asuu sellainen National Museum, oopperatalo ja kansainvälisten rahoituslaitosten pankit. Hieman off Zürich on tunnettu hiihtokeskuksissa St. Moritz ja Davis.

Pääoman Bern on 131000 asukasta (2010), ja on 4. suurin kaupunki jälkeen Zürichin, Geneven ja Baselin. Bern on säilyttänyt keskiaikaisen rakennetta, ja kaupungin historiallinen keskusta on Unescon maailmanperintökohde.

Päälentokenttä Sveitsi on Zürichin lentokentältä, ja maan toiseksi suurin lentokenttä on Geneven kansainväliselle lentokentälle.

Vuokra-auto kohteissa