Autonvuokraus Alicante

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Alicante

Alicante matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Alicante. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Alicante

Autovuokraamo Alicante
Autovuokraamo Alicante

Alicante on kaupunki sijaitsee Kaakkois Espanjassa Välimeren.Alicante on toiseksi suurin kaupunki alueella Valencia, ja on pääkaupunki maakunnassa Alicante.

Kaupungin talous perustuu pitkälti matkailuun ja viinin tuotantoon. Alicante on keskellä Costa Blanca ja monet turistit valitsevat tämän kaupungin keinona ehkä lähinnä siksi leuto ilmasto ja kauniit rannat.

Vanha kaupunki Alicante on merkittävä matkailukohde – sen historiallisia rakennuksia, sen kapeita katuja ja viihtyisiä kahviloita, ravintoloita ja kauppoja.

Kuuluisa maamerkki kaupungin on linna ”Castillo de Santa Barbara” peräisin keskiajalta. Osat linna ovat noin. vuosi 230 eKr. Kr. Linna istuu kukkulalla – 300 metriä – ja täällä saat upeat näkymät lahdelle Costa Blanca.

Alla linna on kaupungin kaupungintalo vuodelta 1760, Santa Maria kirkko 1300 ja renessanssin kirkko San Nicolás de Bari 1700.

Muut matkailukohteet Alicante kuuluu Arkeologinen museo ”Marq” – jossa vierailijat saavat vuorovaikutteisen matka läpi historian – ja näyttelyitä esineitä esihistoriasta moderniin päivää.

Muuten kaupunki on monia markkinoita ja puistoja, useat kutsuva rantoja – missä Playa San Juan on yksi suosituimmista edessä ”Explanada de Espana” – palmujen ympäröimä, härkätaisteluareena alkaen 1849 (härkätaistelija museo) ja Nykytaiteen museo – johon voi katso näyttelyitä sellaisista Miró, Dalí ja Picasso.

Kaupungin lentokenttä – Alicante Airport – sijaitsee 12 kilometriä lounaaseen keskustasta.