Autonvuokraus Monaco

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Monaco

Monaco matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Monaco. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Monaco

Autovuokraamo Monaco
Autovuokraamo Monaco

Monaco, ruhtinaskunnan ja maailman toiseksi pienin valtio, joka sijaitsee Ranskan Rivieralla (Cote d’Azur) – MAO Ranskan sisällä rajojen. Maa koostuu pääasiassa kaupunkialueella. Monaco on, sen hyvin vaatimattomia alueella vain 2 km ², yksi tiheimmin asutuista maista. Väestö on noin. 30000 (2010).

Monaco on lähes kokonaan kaupunkialueen joka on pääkaupunki on sama nimi. Alue on jaettu neljään piirit (”quartiers”), Monaco-Ville (Old Town), La Condamine (satamaan), Monte Carlo ja Fontvieille.

Monte Carlo on arvostetuin ja tunnetuin alueella Monaco, tunnettu kasino ja muodikas rantoja.Glamour tekijä Monte Carlo on erittäin korkea. Suuri osa maailmankuulun kisan Monacon Grand Prix tapahtuu Monte Carlo.

Pienen maan on kaksi virallista kieltä: ranska ja Monacon – muinainen paikallinen kieli kuuluvat samaan kielikuntaan kuin Ranskan ja Italian.

Monaco ei ole lentokentällä. Lähin suuri lentokenttä on Nizza-Côte d’Azur International Airport vuonna Ranskassa.Se on hieman yli 20 kilometriä lounaaseen Monaco.

Vuokra-auto kohteissa