Autonvuokraus Kenia

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Kenia

Kenia matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Kenia. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Kenia

Autovuokraamo Kenia
Autovuokraamo Kenia

Kenian tasavallan on maa Itä-Afrikassa, joka sijaitsee päiväntasaajalla. Sen rajanaapureita Tansania etelään, Uganda länteen, Etelä-Sudanin luoteeseen, Etiopia pohjoiseen, Somaliaan koilliseen. Maan asukasluku on 43013341 (2012) asukasta ja pääkaupunki on Nairobi.Se tarjoaa näköalan Intian valtamerelle itään ja Victoriajärven länteen. Kolmessa suurimmassa kaupungissa Nairobi, Mombasa ja Kisumu

Kenia on suosittu matkailukohde sen rikas luonto ja upeat maisemat, matkailu on tärkein tulonlähde maassa. Suosittua on mennä safari yksi monista luonnonsuojelualueista ja kansallispuistot kuten Tsavo idän ja lännen,   Maasai Mara, Nakuru, Amboseli, Meru, Mt.Keniassa tai   Aberdares National Park.Elephants, huomautti sarvikuono, leopardi ja kafferbøffel löytyy sekä avoimessa maastossa ja vuoristometsien. On savanni live kirahvi, seepra, pahkasika, leijona, gepardi ja Hyena koira. Jokien ja järvien elää virtahepo ja nilkrokodille.

Rannikolla on kauniita rantoja, kuten maailman kuuluisin ranta Kilifi jossa se katsoi, kansainvälisiin purjehduskilpailut hhvert vuotta. Lamu on kaunis saari, jossa on yli 1000 vuotta vanha Gammelby Unescon maailmanperintökohde. Mount Kenia, ja sen kolme pysyvästi lumihuippuiset huiput porrastaa yli 5000 metriä merenpinnan yläpuolella, on toinen vetonaula.

Kun matkailu, maatalous on suurin rahoittaja Kenian taloudelle, kuten metsä-ja kalatalous. Kenia on merkittävä tuottaja kahvia ja kukkia, ja teetä.

Suuri osa maa oli aiemmin Britannian siirtomaa vuoteen 1963 asti nimellä Brittiläiseen Itä-Afrikkaan.

Kenia on monipuolinen väestö, joka sisältää useimmat suuret etnisten ja kielellisten ryhmien Afrikassa.

Kenia tulokset huonosti Transparency Internationalin korruptio indeksin.

Lapsityö on yhteistä Keniassa. Suurin työ maataloudessa, mutta myös prostituutio lasten keskuudessa on yleistä. Syyt lapsityövoimaa ovat köyhyys, puute koulutukseen ja heikot valtion instituutiot.

Jomo Kenyatta International Airport, (kutsutaan myös Embakasi lentokentältä ja Nairobin kansainvälinen lentokenttä) on Kenian suurin lentokenttä.Se sijaitsee 15 km ulkopuolella Nairobi.

Vuokra-auto kohteissa