Autonvuokraus Makedonia

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Makedonia

Makedonia matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Makedonia. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Makedonia

Autovuokraamo Makedonia
Autovuokraamo Makedonia

Makedonia on sisämaavaltio sijaitsee keskeisellä Balkanin niemimaalla Kaakkois-Euroopassa. Maan rajojen Albania länteen, Serbia ja Montenegro pohjoisessa, Bulgaria itään ja Kreikan etelään

Makedonia kuului Jugoslavian vuodesta 1944 ja julisti yhdessä muiden Balkanin maiden itsenäisyyden vuonna 1991. Se liittyi Yhdistyneiden Kansakuntien vuonna 1993. Maan asukasluku on 2   058532 (2011) asukasta.Virallinen kieli on Makedonian ja maan pääkaupungissa Skopjessa.

64,7% väestöstä kuuluu Makedonian ortodoksisen kirkon. Muslimit muodostavat 33,3% väestöstä, ja maa on viidenneksi suurin osuus muslimeista Euroopassa. Maa oli vakavasti horjuttaa Kosovon sodan vuonna 1999, jolloin arviolta 360000 albaanien Kosovon pakolaisille pakeni maasta.

Makedonia on yksi Euroopan viimeinen Tuntematon maa, luonnollinen paratiisi vuoria, järviä ja jokia. On kolme kansallispuistoa, Mavrovo, Galicican ja Pelister, ja yli 50 järveä ja kuusitoista vuoria korkeampi 2000 m

Niistä historiallisia raunioita ja idylliset kylät, jotka ovat pysyneet lähes muuttumattomina vuosisatoja, elämä liikkuu eri tahtiin. Maa edustaa Balkanin kiehtova sekoitus Makedonian, Albanian, Turkin ja Välimeren vaikutteita.

Paikat, jotka ovat vierailun arvoisia pääkaupungissa, linnoitus Kale vanhassakaupungissa Skopjen tärkeä symboli kaupungin. Hieman alle se on kaunis vanha basaari, jossa on paljon kahviloita ja ravintoloita. Muita nähtävyyksiä ovat St. kylpylät kirkko 1600, että on hyvin erikoinen arkkitehtuuri, koska se oli kiellettyä tehdä Christian monumentteja korkeampi kuin muslimi. Rakennettu Kurshumli on esimerkki maallisen islamilaisen arkkitehtuurin. Alkaen kuuluisa Stenbro saada yksi yli pääaukiolla ”Makedonia”, jossa 22-metriä korkea patsas antiikin Makedonian johtaja Aleksanteri Suuri   ja suurin ostoskeskus kaupungin ”ГТЦ” sijaitsee.Muita kiinnostavia kohteita ovat Memorial House Äiti Teresa ja vuosituhannen Cross päälle vuoren Vodno. Rajat on 66 metriä ja se on suurin risti koskaan rakennettu.

Skopje ”Aleksanteri Suuri” Airport on 17 km kaakkoon keskustasta. ja toinen Ohrid ”St. Paul apostoli Airport” (OHD).

Vuokra-auto kohteissa