Autonvuokraus Romania

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Romania

Romania matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Romania. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Romania

Autovuokraamo Romania
Autovuokraamo Romania

Romania on tasavalta, oli 22,2 miljoonaa asukasta (2010), joka sijaitsee Kaakkois-Euroopassa – erityisesti Mustanmeren.Maa on yhteistä rajaa Moldovan Ukraina, Unkarissa, Serbiassa ja Bulgariassa.Romanian pääkaupungista on Bukarest, mikä on noin 2 miljoonaa asukasta (2010).

Muita suuria kaupunkeja Romaniassa Iasi (322000 asukasta), Cluj-Napoca (318000 asukasta), Timosoara (317700 asukasta), Constanta (310000 asukasta) ja Craiova (303 000 asukasta).

Romania on suuri maa, jossa on paljon vuoria, ja siksi on vaihteleva ilmasto. Keskeisellä paikalla eteläosassa Karpaattien – tai transsilvanske Alpit – kuten sitä kutsutaan. Muuten maa on suhteellisen mäkinen, sekoitus kukkuloita ja tasankoja.

Jäljelle jää joukko kulttuurin muistomerkkejä antiikin kreikan bykolonier, mikä on jännittävää nähtävyyksiä matkailijoille kiinnostunut historiasta. Pelit olivat suosituimpia nähtävyyksiä pääkaupungissa Bukarestissa, esimerkiksi entisen diktaattorin Nicolae Ceausescun gigantomane parlamentin Palace. Myös Mustanmeren rannikolla tarjoaa houkuttelevia rantoja ja ylellinen lukien kaupungin Mangalia, jossa on erillinen kreikkalainen ulkonäkö.

Tärkein lentokenttä Romanian Henri Coandan kansainväliseltä lentokentältä, joka sijaitsee 16 km pohjoiseen keskustasta Bukarestin.

Vuokra-auto kohteissa