Autonvuokraus Ukraina

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Ukraina

Ukraina matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Ukraina. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Ukraina

Autovuokraamo Ukraina
Autovuokraamo Ukraina

Ukraina on maa Itä-Euroopassa, joka sijaitsee Mustanmeren eteläpuolella. Sen rajanaapureita Venäjä on itään ja koilliseen, Valko luoteeseen, Puola, Slovakia ja Unkari länteen, Romania ja Moldovan lounaaseen.Kun Venäjä, Ukraina on suurin maa Euroopan mantereella maan väkiluku on 44457102 (2012) asukasta ja pääkaupunki on Kiova.

Ukraina oli osa Neuvostoliittoa vuonna 1922, mutta itsenäistyi uudelleen, kun Neuvostoliitto hajosi vuonna 1991.

Viime vuosina matkailualan maassa piristyi. Pääoma Kiova on kaunis kaupunki, jossa on monia historiallisia rakennuksia ja hyvin säilynyt kaupunki.Andriyvsky Uzviz on kaupungin vanhin katu. Mukulakivikadulla ja mutkainen katu täynnä katusoittajia, taiteilijat myyvät töitään ja kojuista sekä matkamuistoja ja antiikkia. St. Sophia Church on lähes 1000 vuotta vanha ja vanhin kirkko. Sen rakensi Prinssi Jaroslav Viisas, joka on haudattu kirkon sisällä. St. Sophia on nimetty Hagia Sofia Istanbul ja paljon Bysantin arkkitehtuuri.

Tsernobylin museo Kiova saa tietää enemmän siitä, mitä tapahtui Tsernobylin joka on kymmenen miljoonaa ulkopuolella Kiovan kun se iski pahin ydinonnettomuus koskaan vuonna 1986.

Kaksi kilometriä keskustan ulkopuolella on sotamuseo. Se on maan suurin museo ja sillä on yli 300 000 näyttelyitä.Museo ovat muun naziokkupasjonen, vastus ja taistelu Dnepr.

Kesällä rantaviivaa Mustanmeren, suosittu matkailukohde. Krimin niemimaa on suuri rannat ja miellyttävä ilmasto, karu vuoret, tasankoja ja antiikin rauniot. Kaupunki Jaltan sijaitsee Krim, ja on tunnetuin Jaltan konferenssin välillä Churchill, Roosevelt ja Stalin kolmen kuukauden loppua toisen maailmansodan.

Vuonna Karpaatit, on hyvät mahdollisuudet hiihto, vaellus, kalastus ja metsästys.

Kiova Boryspil International Airport on suurin lentokenttä sijaitsee 29 km itään Kiovan.

Vuokra-auto kohteissa