Autonvuokraus Bosnia Hertsegovina

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Bosnia Hertsegovina

Bosnia Hertsegovina matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Bosnia Hertsegovina. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Bosnia Hertsegovina

Autovuokraamo Bosnia Hertsegovina
Autovuokraamo Bosnia Hertsegovina

Bosnia ja Hertsegovina ympäröimänä Kroatian länteen ja Serbia ja Montenegron idässä, ja on vain rannikkoalueella 26 km eteläosassa Adrianmeren.Sen väkiluku on 3.839.737 (2011) asukasta.

Bosnia ja Hertsegovina voidaan jakaa kolmeen maantieteelliseen vyöhykkeeseen. Luoteesta kaakkoon maan kulkee Dinaarien Alppien Maglic, maan korkein huippu, kello 2386 metriä. Keski maahan, matalia vuoria, ja alueella on runsaasti metsiä ja mineraaleja.   Klo pohjoisrajalla Kroatia on , ja joki Sava otollinen maatalousalueilla.Useimmat Bosnia ja Hertsegovinan ja Hertsegovinan on mannerilmasto kylmät talvet ja kuumat kesät.

Jugoslavia muodostettiin vuonna 1918 1 Maailmansota päättyi vuoteen 1992, Bosnia ja Hertsegovina tuli tasavalta sosialistisen Jugoslavian liittotasavallan. Vuonna 1989 hajoamassa yhteistyössä Jugoslaviassa ja Bosnia ja Hertsegovinan Hertsegovina itsenäistyi muutamaa vuotta myöhemmin, vuonna 1992. Serbit vastustavat tätä, koska he halusivat väkisin ja hyökkäsi naapurimaiden 6 huhtikuuta 1992. Yksi kuuluisimmista tapahtumista sodan kansanmurha Srebrenican 1 Heinäkuu 1995, jossa serbijoukkojen tappoi 8000 siviiliä. Tapahtuma seisoo yksi pahimmista sotarikoksista sodan jälkeen Euroopassa. Sota kesti kolme vuotta, kunnes 14 Joulukuu 1995 maksaa 100000 ihmishenkiä ja 2,5 miljoonaa kotiseudultaan.

Maa on edelleen kärsineet sodasta, joka on aiheuttanut valtavia taloudellisia tappioita. Taloudellinen tilanne Bosnia ja Hertsegovinassa-Hertsegovinan on vaikeaa, alhainen talouskasvu, kauppataseen alijäämä ja korkea työttömyys.   Mutta maa on luonnonvaroiltaan rikas ja on potentiaalia tulla merkittävä talouden.

Matkailu kasvaa maassa. Bosnia ja Hertsegovina on tunnettu mielenkiintoinen arkkitehtuuri sekoitus romaaninen, keskiajan, ottomaanien ja Itävalta-Unkarin vaikutus. Talvella edellytykset hiihto on erittäin hyvä, ja lyhyt rantaviiva on kauniita rantoja nauttia kesäkuukausina. Neum on kaunis merenrantakaupungissa. Muita nähtävyyksiä ovat Međugorje joka on yksi tärkeimmistä pyhiinvaelluskohteista Euroopassa noin miljoona kävijää pyhiinvaeltajaa vuosittain.  Sarajevo on loistava kaupunki vierailla yöelämä, markkinat, kirkot ja moskeijat, muun muassa on suositellut Lonely Planet.

Suurin lentokenttä on Sarajevo International Airport Hotelli sijaitsee aivan Sarajevon.Toiseksi suurin on Banja Luka International Airport, 18 km kaupungin ulkopuolelle Banja Luka.