Autonvuokraus Egypti

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Egypti

Egypti matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Egypti. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Egypti

Autovuokraamo Egypti
Autovuokraamo Egypti

Egypti sijaitsee luoteiskulmassa Pohjois-Afrikan – ja pieni osa Aasiassa (Siinain niemimaa). Väestö on yli 83 miljoonaa euroa (2010) ja maa Afrikan toiseksi väkirikkain. Egyptin maa-alue kattaa noin 1 miljoonaa km2, ja maa on yhteistä rajaa Libyan, Sudanin, Israel ja Gazan.Pääoma Kairo sen 16 miljoonan asukkaan Egyptin ja Afrikan suurin kaupunki.Muut suuret kaupungit Egyptin Alexandria, Sharm el Sheikh, Luxor, Suez ja Port Said.

Suuri Egyptin autiomaassa, kun taas rehottaa pitkin maailman pisin joki – Nile – joka virtaa läpi maan, ja mikä on sen ulostulo Välimerellä.

Egypti on runsaasti kulttuuriaarteita. Osa vanhimmista sijaitsevat täällä. Kuuluisimpia ovat Gizan pyramidit – jos Vieraile kuuluisa sfinksi ja suuri pyramidi Cheops. Myös antiikin temppelit Luxor on mainittava.

Adventures toisenlaista saadaan käymällä suosittu merenrantakaupunki Sharm el-Sheikhissä, jossa välissä Akabanlahti ja Suezin lahden. On myös paratiisi urheilun sukeltajat etsivät suurta korallit ja salaperäinen haaksirikkoja.

Koska ”arabien vallankumouksen” vuonna 2011 tulee noudattaa ajantasaistetut turvallisuusarvioinnit ulkoasiainministeriön.

Egyptin tärkein lentokenttä on Kairon kansainvälinen lentoasema, joka on muutaman miljoonan pääkaupungin ulkopuolella.Se on myös vilkkaiden lentokenttien Alexandria ja Sharm el-Sheikh.