Autonvuokraus Irlanti

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Irlanti

Irlanti matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Irlanti. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Irlanti

Autovuokraamo Irlanti
Autovuokraamo Irlanti

Irlanti (Irlanti) on suuri saari sijaitsee länteen Britanniassa, ja suurin osa saaresta on tasavallan kanssa sama nimi. Loput – Pohjois-Irlanti – on osa Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin. Maan asukasluku on 4,5 miljoonaa (2010) ja pinta-ala noin 70 000 km2.

Pääkaupunki Irlannin Dublinissa, jossa on noin 1 miljoonaa asukasta.Muita tärkeitä kaupunkeja ovat  Cork (noin 120000 asukasta), Limerick (noin 86 000 asukasta) ja Galway (noin 65 000 asukasta).

Irlanti on ominaista mäkinen maisema, joitakin vuoria saavuttaa jopa noin 1000 metrin korkeudessa. Suuren ruohokenttien kutsutaan Irlannin usein ”vihreä saari”. Länteen Atlantin valtameren Irlantiin ja itään Irlanninmerellä.

Niistä nähtävyydet Irlanti ovat erilaisia ​​taiteen ja kulttuurin aarteita – ja pääoman Dublin tunnetaan hyvin säilynyt arkkitehtuuri 1700 – ja 1800-luvulla, kutenDublinin linna. Muuten Dublin vilkasta utelivsby – kuuluisa monista pubeista.

Irlannin tärkein lentokenttä on Dublinin kansainvälinen lentokenttä, joka on noin. 12 km pääkaupungin ulkopuolella.Muita tärkeitä kansainväliset lentokentät ovat Cork Airport ja Shannonin lentokentälle.