Autonvuokraus Meksiko

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Meksiko

Meksiko matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Meksiko. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Meksiko

Autovuokraamo Meksiko
Autovuokraamo Meksiko

Meksiko on eteläisin maa Pohjois-Amerikassa, jonka pinta-ala lähes 2 miljoonaa km ². Se on rantaviivaa lännessä Tyyni valtameri ja idässä Meksikonlahdella ja Karibian.   Maassa on yhteinen raja Yhdysvallat pohjoiseen ja Guatemala ja Belize kaakossa.Se on hieman yli 112 miljoonaa asukasta (2010) Meksikossa. Noin 20 miljoonaa ihmistä asuu ja pääkaupunkiseudulla Meksiko City (Noin 9 miljoonaa itse kaupunki).Maan korkein huippu on tulivuori Pico de Orizaba.

Muita suuria kaupunkeja Meksiko: Guadalajara (4,4 miljoonaa pääkaupunkiseudulla), Monterrey (4000000), Puebla (2,7 miljoonaa), Toluca (1,8 miljoonaa), Tijuana (1700000) ja Leona (1,6 miljoonaa).

Meksiko on maa, joka on hyvin rikas löytöjä antiikin aikoina. Niistä edelleen vanhan aztekerkulturen löydämme säätämästä Pyramid of the Sun on antiikin Teotihuacan. Se on päivätty 200-luvulla. On myös enemmän antiikin perintö – myös pyöreä pyramidi Cuicuilco ympäri vuoden 300 eKr.Kr.

Maisema ja ilmasto Meksikossa on hyvin monimuotoinen, mistä kuiva, aavikon kaltainen maisema pohjoisessa trooppisten sademetsien etelässä. On myös huomattava vuoristoalueilla, jossa korkein huippu, Pico de Orizala, ulkonevat 5   700 metriä merenpinnan yläpuolella.Olennaista, vesi-rikas joki Rio Bravo / Rio Grande tyhjentää osaksi Meksikonlahdella muodostaen välinen raja Meksikon ja Yhdysvaltojen.

Meksikon tärkein lentokenttä on Benito Juarezin kansainvälistä lentokenttää, joka sijaitsee pääkaupunki Meksiko City.Toinen suuri lentokenttä on Hermanos Serdán International Airport lähellä kaupungin Puebla.