Autonvuokraus Tšekin tasavalta

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Tšekin tasavalta

Tšekin tasavalta matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Tšekin tasavalta. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Tšekin tasavalta

Autovuokraamo Tšekin tasavalta
Autovuokraamo Tšekin tasavalta

Tšekin tasavalta sijaitsee Keski-Euroopassa, on sisämaavaltio noin 10,5 miljoonaa ihmistä (2010). Maan rajojen Puolan pohjoiseen, Saksan ja luoteeseen ja länteen, Itävalta etelässä ja Slovakian itään.

Tšekki on mannermainen ilmasto kylmä kuiva talvet ja kuumat kesät. Maassa on monimuotoista, jaettu historiallisia alueita Bohemia (läntisin osa) ja Määrin (itäosa).

Pääoman Praha Keskeisellä paikalla länsiosassa Tšekki Vltava-joelle (Moldau).Kaupunki on suurin, 1,3 miljoonaa asukasta. Praha on Tšekin kulttuurinen ja poliittinen keskus, ja sitä pidetään yhtenä Euroopan kauneimmista kaupungeista. Pääoma on tulossa erittäin suosittu matkailukohde ja on lukuisia nähtävyyksiä – mukaan lukien Prahan linna, Kaarlen silta, Old Town ”Stare Mesto” sekä museot, taidegalleriat, ooppera ja teatterit.

Muita suuria kaupunkeja Tsekki on Brno, Ostrava, Plzen, Zlín ja Olomoue.

Monet turistit vierailla kaupungissa Karlovy Vary, joka on maan suurin ja tunnetuin kylpylä kohde. Kaupunki sijaitsee 110 km länteen Praha – lähellä Saksan ja Tšekin rajalla. Kylpyläkaupunki tunnetaan ”parantava jouset” – ja on ympäri vuoden määränpäähän.

Tšekin tasavallan tärkein lentokenttä on Prague Airport – Ruzyne, joka sijaitsee 20 km luoteeseen pääkaupunki.Muu kiireinen kansainväliset lentokentät Karlovy Vary Airport ja Brno-Turany Airport.