Autonvuokraus Skotlanti

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Skotlanti

Skotlanti matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Skotlanti. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Skotlanti

Autovuokraamo Skotlanti
Autovuokraamo Skotlanti

Skotlanti sijaitsee luoteeseen Euroopassa on osittain itsehallinnollinen kansakunnan on 5,2 miljoonaa asukasta (2011), joka on osa Yhdistyneen kuningaskunnan yhdessä Englannin, Walesin ja Pohjois-Irlannin.

Skotlanti rajojen Englanti etelässä Atlantin valtameren pohjoiseen ja länteen Pohjanmeren itään ja Irlanninmeren lounaaseen.Saaret Hebridit, Shetland ja Orkney Islands kuuluvat myös Skotlanti.

Maa on meri ja leuto ilmasto, leudot talvet ja suhteellisen viileä kesä.

Skotlannissa on oma kulttuuriperinne, ja on ehkä parhaiten tunnettu Bagpipe musiikkia, viskiä tuotannon sekä niiden asuja miehille – hame kaltainen kiltti.

Skotlannin pääkaupunki on Edinburgh, maan toiseksi suurin kaupunki (jälkeen Glasgow), jossa on noin 486000 asukasta.Edinburgh sijaitsee kaakkoon Skotlannin rannikolla, ja sitä pidetään yhtenä Euroopan suurimmista finanssikeskuksissa. Kaupunki on tunnettu lukuisten säilynyt historiallisia rakennuksia, ja on myös tunnettu monista vuosittain festivaaleja.

Glasgow on Skotlannin suurin kaupunki, ja sillä on noin 593000 asukasta (2,5 miljoonaa euroa pääkaupunkiseudun alue). Kaupunki sijaitsee 82 km länteen Edinburgh. Muita suuria kaupunkeja Skotlanti Dundee ja Aberdeen.

Maan tärkein lentokenttä on Edinburghin lentokentälle, joka sijaitsee 10 km länteen pääkaupungista.Muuten Glasgow International Airport on yksi Skotlannin vilkkaimmista lentokentistä.

Vuokra-auto kohteissa