Autonvuokraus Albania

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Albania

Albania matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Albania. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Albania

Autovuokraamo Albania
Autovuokraamo Albania

Albania on maa Kaakkois-Euroopassa, joka sijaitsee Balkanin niemimaalla vuonna Adrianmeren ja Joonianmeren. Luoteis rajojen Albanian Montenegro, jotta koilliseen Kosovon, tasavallan Makedonian itään ja Kreikan etelään ja kaakkoon.Se on noin 70 km päässä Italiasta, joka on toisella puolella valtamerta.Albanian pääkaupungissa Tiranassa, ja väestö on hyvin homogeeninen ja puhua Albanian, on 2.821.997 (2011) asukasta.

Vuosina 1468 ja 1912 Albania oli alle Ottomaanien valtakuntaa. Se oli miehitetty sekä Italian fasistien ja natsien aikana 2 Maailmansota. Vuonna 1944 perustettu Enver Hoxha ja työn puolue kommunistisen kansantasavallan, hallitus, joka kesti vuoteen 1991, jolloin Albanian tasavallan luotiin.

70 prosenttia Albania kuuluu vuoret, ja suurin vuori on Korab sijaitsee 2764 metriä. Kohti rannikkoa on enemmän asuntoja. Tässä on tyypillinen Välimeren ilmasto on leudot talvet kanssa rankkasateet ja kuivat kesät monta päivää auringonpaistetta. Matkailu on rebound, mutta silti työllistää maataloudessa yli puolet työvoimasta. Albania on erityisen tärkeä tuottaja viikunoita, oliiveja, vehnä, maissi ja tupakka. Albania on joitakin öljy ja kaasu, ja on runsaasti mineraaleja, kuten kuparia, rautamalmia ja bauksiitin. Koska taloudelliset ongelmat ja korruptio on suuri maastamuutto.

Vuonna 2010 Lonely Planet laittaa Albania päälle niiden luettelo suositelluista maista vierailla. Albania on sekä historialliset kaupungit, kauniit rannat ja suuria mahdollisuuksia retkeilyyn.

Erityisen kaunis on Albanian Riviera, rannikkoalue etelässä ulottuu Vlore ja Saranda. Meri on kirkkaan sininen ja km jälkeen km hiekkarantoja keskeyttää kalliot, kalliot ja viehättävä lahdet pieniä suojattu rannat välillä. Sekä Saranda ja Vlore, rannikkokaupunkien on isäntänä käydä.

Niille, jotka haluavat enemmän elämää ja eloisuus ominaista kaupunki Dhermi sijaitsee Riviera, Albania Ibiza.Myös pääkaupunki Tirana on suuri yöelämä on monia baareja ja klubeja. Vanha myyttinen kaupunki Gjirokastra Unescon maailmanperintökohde. Berat on vanha borgby kapeita, romanttisia katuja.

Tirana International Airport on ainoa kansainvälinen lentoasema.

Vuokra-auto kohteissa