Autonvuokraus Chile

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Chile

Chile matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Chile. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Chile

Autovuokraamo Chile
Autovuokraamo Chile

Chile on maa Etelä Ameria kanssa 16746500 (2010) asukasta.Se on pitkä ja kapea kaistale maata, joka välissä Tyynellämerellä länteen ja Andien itäpuolella kaukana lounaassa Etelä-Amerikassa. Se jakaa pitkän rajan Argentiinan, kun taas pohjoisessa se ​​rajoittuu Bolivia ja Peru.Pääoma on Santiago.Maa on jaettu 15 aluetta, jotka on jaettu maakuntiin. Useat kuuluvat saaret Chile, kuuluisin niistä on Easter Island.

Chilen talous perustuu vientiin mineraaleja, jotka muodostavat 50% koko viennin arvosta. Kalanviljely on toinen tärkeä elinkeino.

Chile on 4200 km pitkä ja tarjoaa äärimmäisen ilmastolliset vaihtelut. Pohjoisessa on Atacaman autiomaan, maailman kuivin autiomaa ja on merkittävä matkailukohde. Se on myös Valle de la Luna, kuukausi johdanto, joka sijaitsee 13 km pois autiomaassa. Ilmastonmuutoksen keskellä samanlaisia ​​Välimeren ja ilmasto etelässä, mutta viileä ja sateinen, ja maisema on samanlainen monilla tavoin Norja saaristossa ja järvien rantaviivaa, vuonoja ja metsiä. On monia aktiivisia tulivuoria etelässä, ja Chile ovat myös kärsineet maanjäristyksen. Viimeisin suuri maanjäristys oli 27 Helmikuu 2010, joka laukaisi valtavan tsunamin.

Chile on suosittu maa turisteille, ja olla maa Etelä-Amerikassa, se on erittäin turvallista matkustaa tuumaa Monipuolinen luonto vaihtelee järvien aavikot, tulivuoria ja hyvä vaellus Andeilla on mitä kiinnittää paljon turisteja. Maan korkein vuori nimeltä Ojos del Salado (6879 metriä). Chile on myös tärkeä viinin maassa, ja noin Santiago, on olemassa hyvät mahdollisuudet vierailla viinitilat. Värikäs kaupunki Valparaiso on Pacific on hyvin säilynyt historiallinen keskusta siirtomaa-ajan kuten Unescon maailmanperintökohde. Toinen kuuluisa matkailukohde on la Isla Negra, jossa kuuluisa runoilija Pablo Neruda asui.

Chile kärsi Augusto Pinochetin ja 17-vuotisen sotilasdiktatuurin 1973-1990. Chile on konservatiivinen maa ja huolimatta teloitukset ja ihmisoikeusrikkomukset, Pinochet oli paljon tukea. Talous on tällä hetkellä avoin ja markkinalähtöinen. Toukokuussa 2010 Chilestä tuli ensimmäinen Etelä-Amerikan maa liittymään OECD.

Tärkein lentokenttä on Comodoro Arturo Merino Benitez International Airport Santiago.

Vuokra-auto kohteissa