Autonvuokraus Itävalta

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Itävalta

Itävalta matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Itävalta. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Itävalta

Autovuokraamo Itävalta
Autovuokraamo Itävalta

Itävalta sijaitsee Keski-Euroopassa, on liittovaltio, joka koostuu yhdeksästä osavaltiosta on oma hallinto. Väestön Itävalta on noin 8,3 miljoonaa euroa (2010) – josta 1,7 miljoonaa asukasta pääkaupungin Wienin.

Muita suuria kaupunkeja Itävallan Graz, Linz, Salzburg ja Innsbruck.

Itävalta ympäröi joukko naapurimaiden – ja rajautuu lännessä Liechtensteinin ja Sveitsin etelässä Italiaan ja Sloveniaan idässä Unkariin ja Slovakiaan sekä pohjoiseen Saksaan ja Tsekin tasavallassa.Maan virallinen kieli on saksa, mutta murteita voi olla vaikea ymmärtää matkailijoita, vaikka he puhuvat standardia saksa.

Maisemia Itävallassa hallitsee vuoret, Alppien ja kattaa läntisen ja eteläosissa maata. Se tavoittaa korkeimmat huiput Itävallan puolella jopa noin 3800 m

Itävalta on tunnettu maa monia merkittävän panoksen eurooppalaisen kulttuurihistorian – varsinkin klassisen musiikin. Kuuluisien säveltäjien kuten Wolfgang Amadeus Mozartin, Franz Schubert, Gustav Mahler ja Johann Strauss olivat itävaltalaisia. Myös Ludwig van Beethoven asui monta vuotta Itävallassa. Wien on paljon tarjottavaa taiteen ja kulttuurin. Sama Salzburg.

Muuten, Itävalta on myös suosittu ski maa – ja Alppien Innsbruck on paratiisi hiihtäjiä koska talviolympialaiset pidettiin siellä vuonna 1964.

Itävallan tärkein lentokenttä on Wienin kansainväliseltä lentokentältä, joka sijaitsee noin. 18 km päässä kaupungin keskustasta.Maan toiseksi suurin lentokenttä on Salzburgin lentokenttä – WA Mozart.

Vuokra-auto kohteissa