Autonvuokraus Indonesia

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Indonesia

Indonesia matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Indonesia. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Indonesia

Autovuokraamo Indonesia
Autovuokraamo Indonesia

Indonesia on saaristo koostuu 17 506 saarta sijaitsee Kaakkois-Aasiassa välillä Australian ja Aasian mantereen.Kuuden suurin ja väkirikkain saaret, Sumatra, Jaava, Sulawesi, Bali, Kalimantan ja Irian Jaya. Indonesia on maailman neljänneksi väkirikkain maa 237 424 363 (2011) asukasta.Pääoma on Jakarta.Indonesia osakkeet pitkät rajat Papua-Uusi-Guinea, Itä-Timorissa ja Malesia.Muut naapurit ovat Filippiinit, Australia ja Singapore

Indonesia sijaitsee alueella, jossa kolme osaa kuori tavata. Maa on siis suuri määrä aktiivisia tulivuoria, ja maanjäristykset ovat yleinen ilmiö.

Indonesia on maa, jossa eniten muslimia, mutta kulttuuri on myös kantaa merkkejä uskonnollisen monimuotoisuuden vaikutteita hindulaisuus, buddhalaisuus, islam ja animismista. Väestö on monipuolinen yli 300 etnistä ryhmää, enemmistö ovat Malaiji.

Maa oli Hollannin siirtomaa vuodesta 1799 vuoteen 1949. General Suharto otti vallan vallankaappauksen tukena CIA vuonna 1967, ja levottomuuksia, joka seurasi, sadat tuhannet tavalliset ihmiset syytetään kommunistien ja vasemmistolaisten ja tappoi. Suharton eroamaan vuonna 1998, kun valtava paine ja koska laajalle levinnyt korruptio ja vakavia taloudellisia ongelmia.

7. Joulukuu 1975 Indonesia miehitti Itä-Timorin, joka oli juuri tullut riippumaton Portugalista, ja teki siitä osan Indonesia.Noin 200   000 East Timor henkselit kuoli, se tekee noin kolmasosa väestöstä.Itä-Timor itsenäistyi 20 Toukokuu 2002

Maa on trooppinen meri-ilmasto ja korkea ilmankosteus. Vähäisiä lämpötilan vaihtelut ja keskilämpötila on 27-28 astetta alangolla. Saaret ovat ominaista metsäisillä vuorilla, ja metsät kattavat 70% maan pinta-alasta. Indonesian korkein vuori on Puncak Jaya on 5030 metriä. Sademetsä Indonesiassa on kolmanneksi suurin maailmassa ja metsäkato on merkittävä uhka.

Maa on suosittu turistien, ja vuonna 2009 6,5 miljoonaa matkailijaa vieraili maassa. Ensinnäkin vetovoima ovat sen miellyttävä ilmasto ja rannat. Suosituin kohde on kuuluisa keinona saarella Bali.Se on paitsi suuri maisemia ja rantoja, mutta on tunnettu kulttuurin ja taiteen tanssi, kuvanveisto, maalaus, käsityöt ja musiikki.

Tärkein lentokenttä on Soekarno-Hatta International Airport Jakartassa. Toiseksi eniten vieraili sijaitsee Itä-Jaavalla ja Juanda International Airport. Balin on Ngurah Rain kansainväliseltä lentokentältä.

Vuokra-auto kohteissa