Los Angeles Autonvuokraus

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Los Angeles Autonvuokraus

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Los Angeles tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% vuokra-autosta Los Angelesissa kauttamme.

Los Angelesin opas

Bilutleie Los Angeles
Los Angeles Autonvuokraus

Los Angeles on Yhdysvaltojen toiseksi suurin kaupunki ja sijaitsee Kalifornian osavaltion eteläosassa – lähellä Tyyntä valtamerta. Kaupunki sijaitsee n. 200 kilometriä Meksikon vastaiselta rajalta pohjoiseen.

Los Angelesissa on 3,8 miljoonaa asukasta, kun taas pääkaupunkiseudulla on noin 17 miljoonaa asukasta.

Los Angelesin kaupungin rajojen sisällä on useita itsenäisiä kaupunkeja – mukaan lukien tilivuosi 2015-16. Beverly Hills, Culver City ja Santa Monica. Los Angeles on tärkeä kuljetuskeskus, ja se tunnetaan elokuva- ja televisiotuotannostaan. Kaupunki on myös erittäin suosittu matkailukohde.

Nähtävyyksiä

Kaupunkikuvalle on ominaista laajat kadut ja suuret puistot. Keskustan pohjoispuolella on Hollywoodin elokuvakaupunki, jossa voit kävellä Hollywood Boulevardia pitkin ja nähdä tähtitaivaan jalkakäytävän ”Walk of Fame”.

Muita los angelesin nähtävyyksiä ovat: Universal Studios – jossa vierailijat voivat oppia lisää elokuvateollisuudesta, Tiedekeskus – interaktiivisilla näyttelyillä, Moca – Nykytaiteen museo – vaihtuvia taidenäyttelyitä, ”Suvaitsevaisuuden museo” – multimediamuseo, jossa korostetaan rasismia ja ennakkoluuloja Yhdysvallat sekä Griffith Park – suuri puisto, jossa voi myös käydä eläintarhassa ”LA Zoo”.

Kaupungissa on luonnonhistoriallinen museo, afroamerikkalainen museo, akvaario, kasvitieteellinen puutarha sekä kauniit rannikkorannat. Uusi nykytaiteen museo avautuu vuonna 2013 Los Angelesissa ja sen nimi on ”The Broad”.

Santa Monican ranta, jonka taustalla on huvipuisto.

Tutustu Los Angelesiin autonvuokrausta

Vaikka losangelesilaisia on enemmän kuin tarpeeksi, on hyvä idea saada osa ympäristöstä silloinkin, kun olet siellä. Vuokraat varmaan vielä auton täältä, joten miksi et käytä tilaisuutta hyväksemme? Tämä Kalifornian osa tarjoaa monia maalauksellisia pieniä kaupunkeja rannikolla, puhumattakaan suuresta valikoimasta kauniita rantoja. Lisäksi on paljon koettavaa myös sisämaassa. Tässä muutamia ehdotuksia losangelesilaisten reittien ajamiseksi lähtökohdaksi.

Huomaa, että koska kaupunki on laajuudeltaan valtavan suuri, olemme päättäneet käyttää LAX-lentokenttää lähtökohtana kilometrimääriä ja ajankäyttöä koskevat tiedot.

Huntington Beachia ei järjen lisäksi kutsuta Surf Cityksi.

Huntington Beach – Surf City Yhdysvallat

Tämä kaupunki sijaitsee aivan Los Angelesin rajan puolella, matkalla etelään kohti San Diegoaja rannikolla. Sille on ominaista 15 kilometriä pitkä hiekkaranta, joka kulkee koko keskustan ohi, joten kulttuuri keskittyy erityisesti surffaukseen. Se, että surffaus on tärkeä ainesosa, näkyy siinä, että löydät kaupungista omat surffausmuseot, täällä on maailmanmestaruuskilpailut ja itse kaupungin nimi on vain Surf City. Tässä on legendaarisia The Beach Boysin kirjoittamista lauluja, ja olet varmasti nähnyt kaupungin ja rannan useissa Hollywood-elokuvissa.

  • LAX:sta Huntington Beachille on noin 38 kilometriä. Ajat kaupungissa koko matkan, mutta yleensä pääset sinne nopeimmin I-405: llä (Interstate 405). Silloin ajoaika on noin 40 minuuttia.
Joshua Treen kansallispuisto – täältä löydät kuuluisan Yucca Palmin.

Joshua Treen kansallispuisto – Ainutlaatuinen ja kaunis luonnonalue

Tässä kansallispuistossa kaksi aavikkoa kohtaavat Mojaven ja Coloradon. Tämä kokous auttaa puistoa saamaan ainutlaatuisen kasvin ja villieläimetsekä maiseman, jota et löydä. Tässäkin kasvaa puu, joka antaa puistolle nimensä. Latinaksi on termi Yucca Brevifolia, ja päivittäin tiedämme sen Yucca-kämmenenä. Joshua Treen kansallispuistossa monet näytteet ovat vuosisatoja vanhoja ja voivat olla jopa noin 2,5 metriä korkeita. Asiakkaat voivat yöpyä useissa paikoissa puistossa tai vain pysähtyä päiväretkelle. Harkitse kaikissa tapauksissa vierailua yhdessä tai useammassa puistossa sijaitsevassa vierailukeskuksessa.

  • Los Angelesin lentokentältä (LAX) on noin 245 km Joshua Treen kansallispuistoon. Jos ajat ilman pysähdystä matkan varrella, vietät noin 2 tuntia ja 30 minuuttia.
Disneyland on maailman kuuluisin huvipuisto.

Disneyland – Maailman kuuluisin huvipuisto

Walt Disney itse oli mukana, kun hänen yrityksensä rakensi Disneylandin Anaheimin naapurustoon Los Angelesiin. Teemapuisto on ollut toiminnassa vuodesta 1955 ja se on yksi kaupungin tärkeimmistä maamerkeistä ja nähtävyyksistä. Sen avaamisen jälkeen lähes 800 miljoonaa ihmistä on pysähtynyt käymään. Nykyään täällä ei kiinnitetä huomiota vain Disney Groupin piirrettyihin, vaan myös teemoihin muun muassa Star Wars -elokuvista. Kaikki aktiviteetit, joita voit kokeilla, ovat erityisen suoritettuja. Täällä saat esimerkiksi matkan hyperavaruuteen Millenium Falconin kanssa, ja kokemus tuntuu melkein liian realistiselta. Vierailu Disneylandiin, kun olet LA: ssa, on pakko, riippumatta iästäsi.

  • Laxista Disneylandiin on noin 54 mailia ja ajoaika noin 30 minuuttia.
Tanskalaiset perustivat Solvangin vuonna 1911.

Solvang – Pieni pala Tanskaa

Solvangin pikkukaupunki sijaitsee aivan Santa Barbarasta luoteeseen, vain 5200 asukkaan alueella. Sen perusti vuonna 1911 tanskalaisjengi, ja monilla täällä nykyään vääreillä on edelleen vahva yhteys maahan, josta heidän esi-isänsä muuttivat maasta. Kieli on mennyt pitkälle, ja Solvangista löytyy ihmisiä, jotka puhuvat tanskaa, vaikkakin vahvalla amerikkalaisella aksentilla. Kaupungin arkkitehtuuri on sekoitus tanskalaisia perinteitä jarakennustyyliä, jota näet muissa Kalifornian pienissä kaupungeissa. Kuten monet muutkin Paikat Santa Barbaran vingårder alueella, Solvangin lähellä on monia viinitarhoja, jotka yhdessä matkailun kanssa tekevät jälkensä kaupunkiin. Täällä voit syödä tanskalaista ruokaa ja maistaa hyviä kalifornialaisia viinejä samassa läpsäisyssä.

  • LAX:sta Solvangiin on 220 kilometriä. Pysähtymättä ajo kestää noin 2 tuntia.
  • Jos ajat rannikkoa pitkin, siellä on useita kauniita pieniä kaupunkeja, jotka sopivat ajotauolle, ja saat upeat näkymät merelle suurella osalla.

Las Vegas – Ikoninen ajomatka LA: sta

On melko helppoa pysähtyä Las Vegasissa, kun olet Los Angelesissa ja sinulla on vuokra-auto. Vaikka ajomatka on pidempi kuin useimmat muut retket, se on sen arvoista. Kaupunki on rakennettu kokonaan keskittyen vierailijoiden viihdyttämiseen. Kasino ja uhkapelit ovat tietenkin keskeisiä, mutta täällä tapahtuu myös paljon, paljon enemmän. Vegasissa voit nähdä monia maailmankuuluja esityksiä ja taiteilijoita, voit ruokailla upeimpia ravintoloita, ja voit nauttia ylellisestä elämästä, jota tuskin löydät mitään muuta. Kahden ikonisen kaupungin välisten teiden tiellä sinulla on myös paljon käsiteltävää, jos sinulla on aikaa. Reitti kulkee pitkän listan kaikenlaisia nähtävyyksiä, kuten Installation Seven Magic Mountains,Car Museum Off-Road Motorsports Hall of Fame ja Maailman korkein lämpömittari.

  • LAX:sta Las Vegasiin on 450 kilometriä. Koska matkan varrella ei ole pysähdyksiä, ajoaika on noin 4 tuntia ja 15 minuuttia.
Koe Las Vegas – kaupunki, joka ei koskaan nuku.
Liikennettä osassa Los Angelesia.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Pysäköinnin saatavuus Los Angelesin kaduilla vaihtelee suuresti sen mukaan, missä kaupungilla olet. Paikoin se on ilmainen, ja paikoin maksat automaateista ja parkometreistä. Suurin osa kadunvarsipysäköintipaikoista on ajallisia,jolloin ne opastetaan. Pysäköintihalleja ja ulkopysäköintipaikkoja on enemmän kuin tarpeeksi. Auto on myös usein mahdollista jättää hotelliin, vaikka et asu siellä, mutta sitten sinun on yleensä maksettava maksu.

Los Angelesissa on helppo ja vaikea ajaa. Vaikeinta on mieluiten se, että kaupunki on valtavan suuri sekä asukasmäärältään että laajuudeltaan. Yksinkertainen asia on, että rakennukset ja kadut ovat neliöitä. On lähes mahdotonta ajaa väärin, jos tiedät minne olet menossa, opastin on hyvä, ja suurin osa infrastruktuurista on suunniteltu suhteessa autoliikenteeseen. Huomaa kuitenkin, että LA:ssa monet ihmiset eivät käytä julkisia viestintävälineitä. Suurin osa ajaa autoa, minkä vuoksi liikennettä on usein paljon ,erityisesti moottoritiellä (Moottoritie ja Moottoritie).

Lentokenttä

Los Angelesia ja ympäröivää aluetta palvelee useita lentokenttiä, mutta suurin osa liikenteestä kulkee Los Angelesin kansainvälisen lentokentän kautta, yleensä lyhennettynä LAX. Se on LAX, jos saavut kansainvälisellä lennolla, ja yleensä vaikka lentäisit jostain muualta Yhdysvalloista.

LAX on yksi maailman ruuhkaisimmista lentokentistä.

LAX:ia pidetään maailman kolmanneksi ruuhkaisimpana lentokenttänä, jossa on lähes 90 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Siinä on yhteensä 9 terminaalia, ja sitä kuvataan usein melko stressaavaksi. Samalla se sijaitsee myös hyvin keskeisellä paikalla, suhteellisen lyhyen matkan päässä beverly hillsin, Malibun, Santa Monican ja Hollywoodin kaltaisiin paikkoihin.

Autovuokraamojen toimistot sijaitsevat terminaalirakennusten ulkopuolella. Asiakkaat pääsevät sinne omilla bussikuljetuksilla, jotka noutuvat saapumisen terminaalirakennuksen ulkopuolelta. Bussit on merkitty suhteessa siihen, mistä yrityksestä auto vuokrataan. Nykyään on 13 kansainvälistä ja amerikkalaista yritystä, jotka tarjoavat autonvuokrausta LAX.

  • LAX: sta Hollywoodiin se on noin 38 kilometriä, jos ajat nopeinta tietä, ja ajoaika on noin 30 minuuttia.
  • Laxista Santa Monicaan on noin 18 kilometriä ja ajoaika noin 20 minuuttia.
  • Laxista Malibu Beachille on noin 27 mailia ja ajoaika noin 35 minuuttia.
  • Laxista Beverly Hillsiin on noin 20 kilometriä ja ajoaika noin 25 minuuttia.