Autonvuokraus Kiina

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Kiina

Kiina matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Kiina. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Kiina

Autovuokraamo Kiina
Autovuokraamo Kiina

Kiina on Itä-Aasiassa, ja on maailman väkirikkain maa 1,3 miljardin asukasta (2011). Kiina on myös maailman 3 suurin maa alueella – jälkeen Venäjä ja Kanada.

Kiina raja Pohjois-Korea Pohjois-Venäjän ja Mongolian pohjoiseen, Kazakstan, Kirgisia, Tadžikistan, Afganistan, Pakistan, Intia, Nepal ja Bhutan länteen / luoteeseen ja Myanmar, Laos ja Vietnam lounaaseen.

Kiinalla on pitkä rantaviiva päin Yellow Sea, Itä-Kiinan meren ja Etelä-Kiinan merelle.

Maisema koostuu pääasiassa hedelmällisiä tasankoja pohjoisessa ja idässä, kukkulat etelässä ja vuorille lounaaseen. Luode maan kuivilla korkea tasangoilla ja autiomaahan. Himalaya vuorijono sijaitsee Länsi Kiinassa – rajalla Nepaliin. Tässä ovat maailman korkein vuori – Mount Everest – joka mittaa 8848 metriä

Kiina on maailman nopeimmin kasvava talous ja johtaa suhteen teräksen, kivihiili, sementti, puuvilla, jyviä, lihaa ja kalaa. Myös elektroniikka tavarat, vaatteet ja kengät Kiinasta hallitsevat maailmanmarkkinoilla. Kiina on myös maailman suurin autovalmistaja. Pääoman Peking sijaitsee koilliseen maan ja on noin 20 miljoonaa asukasta pääkaupunkiseudulla. (2011). Peking on Kiinan poliittinen ja kulttuurinen keskus, ja tässä on kuuluisia maamerkkejä kuten ”Forbidden City”, Great Wall, Kesäpalatsi ja ”Tiananmenin aukio”. Pekingin isännöi olympialaisia ​​vuonna 2008.

Kiinan väkirikkain kaupunki, Shanghai, sijaitsee maan itäosassa, jossa 23 miljoonaa asukasta (2011).Muut suurkaupungeissa maassa Guangzhou (11,1 miljoonaa asukasta), Tianjin (11,1 miljoonaa), Shenzhen (10,4 miljoonaa), Hong Kong (7 miljoonaa euroa) ja Dongguan (6,4 miljoonaa).

Kiinan kasvava matkailu, ja on paljon tarjottavaa vierailijoille. Maa voi houkutella jännittäviä historiallisia ja arkkitehtonisia nähtävyyksiä, museoita, teattereita, taidetta ja käsitöitä. Kiina tarjoaa Myös upea temppeleitä, mausoleums, luostareita ja puutarhat. Matkustajat on yksi Kiinan suurimmista kaupungeista, on paras ostos – lukemattomia ostoskeskuksia ja ostoskeskuksissa. Jos olet enemmän kiinnostunut ulkoilua, Kiina voi tarjota jyrkkiä vuoret ja laaksot, trooppinen sademetsä, autio aavikoita, järvet ja lumihuippuiset vuoristot.

Kiinassa on useita kansainvälisiä lentokenttiä ja kansakunnan vilkkain sijaitsevat suurissa kaupungeissa Pekingissä, Shanghaissa ja Hong Kong.

Vuokra-auto kohteissa