Autonvuokraus Kypros

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Kypros

Kypros matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Kypros. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Kypros

Autovuokraamo Kypros
Autovuokraamo Kypros

Kypros on Välimeren kolmanneksi suurin saari (jälkeen Italian saarten Sisilian ja Sardinian). Se sijaitsee noin 75 km etelään Turkki – Ja on kahden valtion.Kaksi eteläistä kolmasosaa saaren on Kyproksen tasavallan, joka periaatteessa on kansainvälisesti tunnustettu auktoriteetti saaren. Pohjois-Kyproksen tasavalta, pohjoisin kolmannes, ainoastaan ​​tunnustettu Turkki. Raja kulkee Nikosian keskustassa, pääkaupungin molempien tasavaltojen. On noin 800000 asukasta eteläosassa Kyproksen ja 200 000 pohjoisosassa.

Pääoman Nicosia on koko väestöstä noin 360 000

Muita tärkeitä kaupunkeja ovat Limassolin ja Larnakan, jotka molemmat sijaitsevat saaren eteläosassa.On olemassa monia kauniita rantoja, ja nämä kaupungit – erityisesti Larnaka – ovat suosittu kohde ulkomaisten matkailijoiden. Välimeren ilmasto saaren, lämpimät kesät ja leudot talvet tekevät suotuisat olosuhteet aurinkoa ja rantalomalle.

Viralliset kielet Kyproksen kreikkalaisten ja turkkilaisten on etelästä pohjoiseen, mutta Englanti on myös ymmärtää parhaiten.

Kypros hallitsee kaksi suurta vuoristot, Troodos ja Kyrenia. Korkein huippu, Mount Olympus, kohoaa 1952 metriä merenpinnan yläpuolella. Välillä nämä vuoristot ovat alhaiset tasangoilla.

Suurin lentokenttä Kyproksella Larnakan kansainväliseltä lentokentältä, joka sijaitsee muutaman kilometrin päässä kaupungin Larnaca.Myös maan toiseksi suurin, Paphos International Airport, on paljon liikennettä.