Autonvuokraus Barbados

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Barbados

Barbados matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Barbados. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Barbados

Autovuokraamo Barbados
Autovuokraamo Barbados

Barbados on pieni saarivaltio välissä Karibian meren ja Atlantin valtamerellä, noin 435 km koilliseen Venezuela.Läheisyydestä huolimatta Etelä-Amerikkaan kuuluvan Barbados Pohjois-Amerikassa. Saarivaltio yksi on osa Antillien saaristossa, mutta on itse.

Barbados on areally maailman neljästoista pienin valtio. Leveimmillään saari on 23 km ja sen pisin on 34 km. Kotiin 284589 (2009) asukasta Barbados. Bridgetown on pääkaupunki ja suurin kaupunki.

Saari oli Britannian kruunun siirtomaa 1652-1966. Vuonna 1966, Barbados itsenäinen, mutta edelleen jäsen Commonwealth of Nations (entinen ”Brittiläinen”) ja kuningatar Elizabeth II kuin valtion päämiehenä.

Vuonna 1666 se toimi 50000 orjia Barbados, ja nykyään yli 90 prosenttia väestöstä Afrikkalainen laskeutuminen. Karu valkoinen ylemmän luokan istutus on ominaista Barbados. Maan virallinen kieli on Englanti. Paikallinen murre on nimeltään bajansk.

Saarivaltio Barbados on yksi Karibian vauraimpia valtioita. Talous oli vuosisatoja   perustuvat sokerin tuotantoon, mutta ensimmäinen osa 1970 otti matkailu pääasiallinen tulonlähde.Barbados on enimmäkseen säästyneet hurrikaanit ja trooppiset myrskyt, jotka vaivaavat aluetta, koska se sijaitsee kaukana idässä, mikä tekee siitä erityisen houkuttelevan matkailijoita etsivät Karibian paratiisi. Ilmasto on erittäin miellyttävä maalla tuulet kanssa meressä lämpötila noin 30 astetta päivällä ja yöllä fralandsvind. Tärkein nähtävyys on monia kauniita valkoisia rantoja ja turkoosi meri. Se on hyvä surffausta ja snorklausta. Saari on enimmäkseen tasainen, mutta on olemassa joitakin mäkiä kohti saarta. Paras aika vierailla Barbados on joulukuun puolivälissä huhtikuun puolivälissä sesonkiaikaan. Kosteisiin kuukaudet ovat heinäkuu, syys-ja lokakuussa. Barbados on jotain tarjottavaa sekä niille, jotka matkustavat pienellä budjetilla ja ne, jotka haluavat mukavuutta ja ylellisyyttä. Monet risteilyalus pysähtyä Bridgetown.

Tärkein lentokenttä on Grantley Adams International Airport sijaitsee 13 km itään Bridgetown.

Vuokra-auto kohteissa