Autonvuokraus Israel

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Israel

Israel matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Israel. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Israel

Autovuokraamo Israel
Autovuokraamo Israel

Israel, jossa suhteellisen pienellä alueella noin 20 000 km2, on maa Lähi-idässä, jossa rantaviivaa Välimerellä.Pohjoisessa maa vastaan Libanon, että itään Syyrian ja Jordanian – ja lounaaseen kohti Egyptiä.Myös ovat palestiinalaisalueilla Länsirannalla ja Gazassa, joka on osittain käytössä Israel sen välittömässä läheisyydessä. Väestön Israelin on noin 7,3 miljoonaa euroa (2010) – joista useimmat ovat juutalaisia.

Jerusalem (725000 asukasta) on Israelin virallinen pääkaupunki, mutta tila on kiistetty.Käytännössä se on rannikkokaupunki Tel Aviv joka toimii hallinnollisena keskuksena.Muita tärkeitä kaupunkeja ovat Haifa ja Eilat.

Maiseman pienessä maassa on hyvin monimuotoista tasangoilla rannikolla ja vuoret ja kukkulat sisämaassa. On olemassa myös useita järviä, mukaan lukien maailmankuulu Dead Sea – tunnetaan erittäin korkea suolapitoisuus.

Maan suurin turistinähtävyys on Jerusalem, pyhä kaupunki kaikille kolmelle maailman uskonnot: juutalaisuus, kristinusko ja islam.Täällä voit vierailla useita merkittäviä uskonnollisia muistomerkkejä – mukaan lukien Western Wall, Pyhän haudan ja Al Aqsa. Muuten, Eilat, kärjessä Punainenmeri – turisti magneetti, jossa on monia kauniita rantoja.

Israelin tärkein lentokenttä on Ben Gurionin lentokentälle, joka sijaitsee ulkopuolella Tel Aviv.