Autonvuokraus Venäjä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Venäjä

Venäjä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Venäjä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Venäjä

Autovuokraamo Venäjä
Autovuokraamo Venäjä

Venäjä on osittain Euroopassa ja osittain Aasiassa – ja sen noin 17 miljoonaa km ² maailman suurin maa. Myös suhteessa väestöön on yksi parhaimmisto. Koko 142000000 ihmistä asuu tässä valtavassa maassa. Venäjällä on yhteistä rajaa Norja, Suomi, Viro , Latvia, Valko-Venäjä, Ukraina, Georgia, Azerbaidžan, Kazakstan, Kiinan Kiinan, Mongolian, Pohjois-Korea, Liettuassa ja Puolassa.

Venäjän pääkaupunki, Moskovan, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Euroopan puoleisessa osassa.Jonka väkiluku oli 10,5 miljoonaa, se on yksi maailman väkirikkain kaupungeissa. Venäjällä on yli tusina miljoona kaupungeissa – joista suurimmat ovat St. Pietarin ja Novosibirskin.

Venäjän länsiosat hallitsee sekä väestöltään ja talouden. Alue on ominaista aaltoileva alanko, vaikka alueita itään Uralin – Siperia on paljon – paljon ohuempi asuttu ja voimakasta aro, tundralla ja autiomaassa metsä (taiga).On monia suuria jokia, jotka kulkevat Venäjän kautta. Pisin Euroopan osa on Volgan ja Donin, vaikka Ob-Jenisein ja Lena ovat tärkeimpiä Aasian osiossa.

Vuonna Venäjän suurimmissa kaupungeissa, etenkin Moskovassa ja Pietarissa, on perinteisesti ollut vilkasta kulttuurielämää, erityisesti taiteen kuten teatteri, baletti ja ooppera – ja niin se on silti. Myös sirkus on tärkeä osa Venäjän perinteistä kulttuuria. Kokemusta hyvin erityinen, lähes myyttinen, taidetta, joka houkuttelee turisteja huomion, matka Trans-Siberian Railway (avattu 1905) Moskovan kautta Siperian Vladivostokiin. Matka kestää yhdeksän päivää.

Venäjän kolme suurinta lentokenttää sijaitseva Moskovassa.Näiden Domodedovon lentokenttä äärimmäisen.Muuten myös Pulkovo Airport Pietarissa yksi maan vilkkain.