Autonvuokraus Bulgaria

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Bulgaria

Bulgaria matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Bulgaria. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Bulgaria

Autovuokraamo Bulgaria
Autovuokraamo Bulgaria

Bulgaria on maa Kaakkois-Euroopassa. Maa sijaitsee Mustanmeren länsirannalla, ja on yhteinen raja Romania, Turkki, Kreikka, Makedonia ja Serbia.Väkiluku on noin 7,7 miljoonaa euroa (2010), ja maa kattaa kokonaispinta-ala on 110994 km ². Pääoma Sofia (1,2 miljoonaa asukasta) on myös maan suurin kaupunki.Muita suuria kaupunkeja ovat Plovdiv, Varna, Burgas, Ruse ja Stara Zagora.

Virallinen kieli on bulgaria, kirjoitettu kyrillisin kirjaimin. Noin 10% väestöstä on suuri turkkilainen äidinkielenä – ja siellä on myös vähemmistöjä, jotka puhuvat Makedonian ja Romani.

Osa Bulgarian – etenkin Lounais – hallitsevat korkeat vuoret (korkein kohta on lähes 3000 m) – kun taas alhaisen tasangot luonnehtivat alueita pitkin Mustanmeren rannikolla, jossa maan tärkeimpiä nähtävyyksiä sijaitsevat. Noin puolet maan hotellit ovat keskittyneet Mustanmeren, josta löydämme joitakin Bulgarian suosituimmista loma-alueilla. Niistä tunnetuimpia ovat Golden Sands, Sunny Beach ja Nessebar (missä vanhin kaupunki on Unescon maailmanperintökohde).

Bulgarian tärkein lentokenttä, Sofian kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee lähellä pääkaupunki.Muita tärkeitä lentoasemia Burgas International Airport ja Varnan lentokentälle.