Autonvuokraus Jordania

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Jordania

Jordania matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Jordania. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Jordania

Autovuokraamo Jordania
Autovuokraamo Jordania

Jordania on arabi valtakunta Lähi itä / länsi-Aasiassa. Sen rajanaapureita Syyria pohjoisessa, Irak koillisessa, Israel ja Länsiranta lännessä ja Saudi-Arabiasta Kaakkois.Pääoma on Amman ja Jordania on väkiluku on 6.508.271 (2011) asukasta.

Jordanian ainoa portti sijaitsee Lounais-kärki, on Akabanlahdelta, joka on jaettu Israel, Egypti ja Saudi-Arabia. Yli puolet Jordanian kuuluu Arabian Desert .. Toisin arabivaltiot etelässä ja idässä, Jordaniasta ei ole öljyvaroja. Talous riippuu pitkälti, matkailu ja kehitys, jossa Yhdysvallat on pääasiallinen toimittaja.Jordania on tärkeä liittolainen USA, ja Egypti on ainoa arabimaa, joka on rauhaa Israelin.Uskonto on islam ja noin. 92% väestöstä on muslimeja, mutta Jordania pidetään yksi maallistunut Länsi-ja arabimaat.

Tärkein nähtävyys on kallio Petran kaupunkiin, joka kukoisti noin 400 eKr.Kr. noin vuonna 300 jKrKr, sekä luettelon maailman seitsemästä uusia ihmeitä. Kaupungissa Jerash, käynti oldtidsbygningene kreikkalais-roomalainen kaupunki Jerash. Kiinnostuneille uskonto on Mt. Nebo Baptist Site, ja mosaiikki kaupungin Madaba, mielenkiintoisia kohteita. Luonto-pohjainen kokemuksia hyödynnetään erityisesti halki aavikon ja vuoristo vaellus, varsinkin Wadi Rum. Vilkas yöelämä yökerhot, diskot ja baareja Ammanissa, Irbid ja Aqaba sijaitsee kaukana pohjoisessa Akabanlahdelle. Vuotuinen Distant Heat festivaali joukkoon yhtenä maailman top 10 rave.

Jordania on luokiteltu maa ”medium inhimillinen kehitys”, jonka 2011 Human Development Report.

Vuonna 1999 kuningas Hussein kuoli joka oli hallinnut maata 46 vuotta. Hänen poikansa, Abdullah II on valtava tehtävä ylläpitää vakautta. National Agenda joka liittyy pitkän aikavälin poliittisia, taloudellisia ja sosiaalisia muutoksia ei ole vielä hyväksytty.

Queen Alia International Airport on Jordanian suurin lentokenttä sijaitsee Zizya alueella, 32 km etelään Amman.

Vuokra-auto kohteissa