Autonvuokraus Turkki

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Turkki

Turkki matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Turkki. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Turkki

Autovuokraamo Turkki
Autovuokraamo Turkki

Turkin tasavalta on 77800000 asukasta (2010), jotka molemmat sijaitsevat Etelä-Euroopassa ja Lounais-Aasiassa.

Turkki rajautuu kahdeksassa maassa kaikkialla, Bulgariassa ja Kreikassa (Euroopassa) sekä Georgian, Armenian, Azerbaidžanin, Iran, Irak ja Syyria (Aasiassa).Turkki on myös rantaviivaa Välimerellä etelässä, Egeanmeren länteen ja Mustanmeren pohjoispuolella.

Maa on pitkälti mannerilmasto – kanssa lievempiä Välimeren ilmasto eteläosissa.

Turkki on monimutkainen maa, jossa sekä uusia että vanhoja arkkitehtuuri sekä kristillisten kirkkojen vieressä moskeijoista. Turkki on kasvanut matkailun viime vuosina, erityisesti charter matkailuun. Turkin etelä-ja länsirannikkoa on kauniita rantoja ja nähtävyyksiä sekä auringon ja rantalomaa. Muuten Turkki voi tarjota eksoottisia kulttuuria, historiallisia nähtävyyksiä, upeita moskeijoita ja vilkkaan väkijoukkoja suurkaupungeissa.

Bosporin ja Marmaranmerelle, joka yhdistää Mustanmeren ja Egeanmeren ja erottaa Aasian osa Turkin Euroopan. Kaupunki Istanbul sijaitsee molemmin puolin Bosphorus, ja on siten ainoa metropoli maailmassa, joka sijaitsee kahdella mantereella. Istanbul on 11 miljoonaa asukasta, ja se on Turkin kulttuurinen, kaupallinen ja taloudellinen keskus.Kaupungissa on useita nähtävyyksiä – mukaan lukien palatseja, linnoituksia ja rakennuksia, kun sulttaani.

Pääkaupunki Turkin Ankarassa, ja sen 4 miljoonan asukkaan maan toiseksi suurin kaupunki.Muita suuria kaupunkeja Turkki Izmir, Bursa, Adana, Gaziantep ja Antalya.

Turkin tärkein lentokenttä on kansainvälinen Istanbulin Atatürkin lentokentälle, mutta myös Antalyan lentokentältä ja Ankara Esenboga Airport joitakin kansakunnan vilkkain.