Autonvuokraus Serbia

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Serbia

Serbia matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Serbia. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Serbia

Autovuokraamo Serbia
Autovuokraamo Serbia

Serbia on suurin entisen Jugoslavian tasavaltojen Kaakkois-Euroopan Balkanin alueella. Maassa on yhteinen raja Bosnia-Hertsegovina, Kroatia, Unkari, Bulgaria, Makedonia, Kosovo ja Montenegro.Sen väkiluku on noin 7,4 miljoonaa (2010).

Pääkaupunki Serbia, Belgrad, ja on noin 1,6 miljoonaa asukasta.Belgrad Keskeisellä paikalla maassa.Muita suuria kaupunkeja ovat Novi Sad, Nis ja Kragujevac.

Maisema Serbiassa hallitsevat tasangoilla pohjoisessa ja suhteellisen korkealla vuoristossa etelässä. Tonavan virtaa Venäjä ja Serbiaan – ja jos se täyttää pienemmän joki Sava – on pääkaupunki Belgrad.

Belgrad on hyvin kaunis kaupunki, ja se on myös monia historiallisia ja arkkitehtonisia monumentteja – myös muinainen linnoitus Kalemegdan. Kaupungin Vojvodinan – sijaitsee Pohjois-osassa maata – on paljon hyvin säilynyt arkkitehtuurin barokin ajan.

Serbian suurin lentokenttä on Belgradissa Niklas Tesla International Airport, joka sijaitsee aivan pääkaupungin ulkopuolella.Toinen tärkeä kansainvälinen lentokenttä on Nis Constantine the Great Airport.

Vuokra-auto kohteissa