Autonvuokraus Zambia

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Zambia

Zambia matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Zambia. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Zambia

Autovuokraamo Zambia
Autovuokraamo Zambia

Sambia on sisämaavaltio sijaitsee eteläisessä Afrikassa. Se rajoittuu demokraattinen tasavalta Kongon pohjoiseen, Malawi itään, Tansaniaan koilliseen, Mosambik, Zimbabwe, Botswana ja Namibia etelään, ja Angolan länteen.Maan väkiluku on 14309466 (2012) asukasta ja se on pääkaupunki Lusaka.Sambia on kristitty maa, mutta on useita perinteisiä uskontoja. Virallinen kieli on Englanti. Pääasiassa paikallisella kielellä, erityisesti Lusakassa, Nyanja

Vuonna 1964 maa itsenäistyi Britanniasta. Sambia, entinen Pohjois Rhodesia, se nimettiin Britannian imperialismin Cecil John Rhodes (1853-1902), joka ansaitsi omaisuuksia kustannuksella eteläisen Afrikan luonnonvaroja. Maassa on suuria ongelmia hiv / aids-epidemian, ja noin 70% Sambialaiset elää kansallisen köyhyysrajan. Maatalous on tärkeä talouden, mutta maa on tärkeä mineraalivarat, kuten nikkeli, tina, kupari ja uraani, ja se houkuttelee kansainvälisiä kaivosyhtiöitä. Erityisesti kupari on ollut tärkeää taloudelle.

Victoria Falls joka sijaitsee lounaaseen maa on yksi Sambian tärkein matkailukohde. Suurin pudotus on 108 metriä korkea ja yksi suosituimmista paikoista on ”paholaisen pool.” Useimmat kävijät saapuvat kautta Victoria Falls lentokenttä Livingstone, joka sijaitsee lähellä rajaa Zimbabwe. Talot Livingstone museo harjoittaa tavalla välittää maan historiassa. Karibajärvi, joka on 200 km pitkä ja 50 km leveä ja sijaitsee kahden tunnin ulkopuolella Lusakassa, on tärkeä virkistysalue ihanteellinen retkiä.

Sambia osat Tanganjikajärven kolmen muun maan pohjoisosassa. Tämä on yksi vanhimmista, syvin ja pisin järviä maailmassa monia värikkäitä trooppisia kaloja.

Sambia on monia kansallispuistoja, joista yksi on Etelä Luangwa National Park Koillis Sambiassa. Se tarjoaa Afrikan suurin ehjä vesistöön, ja on tunnettu sen rikas kasvisto ja eläimistö. Se sisältää virtahevot ja savanni norsuja. Kansallispuistot ovat pääosin hyvät mahdollisuudet majoitusta.

Kenneth Kaunda International Airport Sijaitsee noin 25 kilometriä luoteeseen Lusakan.Livingstone ja Harry Mwanga Nkumbula International Airport on lähin hotelli Victoria Falls.

Vuokra-auto kohteissa