Autonvuokraus Barcelona

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Barcelona

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Barcelona tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Barcelona kauttamme.

Barcelonan opas

Bilutleie Barcelona
Barcelona Autonvuokraus

Barcelonan satamakaupunki sijaitsee Espanjan koillisosassa Välimeren rannalla – Katalonian alueella. Kaupunki on Barcelonan maakunnan pääkaupunki, ja se on maan toiseksi suurin kaupunki (Madridin jälkeen).

Barcelonassa itsessään on 1,6 miljoonaa asukasta (2011), kun taas pääkaupunkiseudulla on lähes 5 miljoonaa asukasta. Kaupunki sijaitsee tasangolla Tibidabo-vuorten juurella (532 metriä merenpinnan yläpuolella) ja Montjuichissa

Barcelona on Espanjan tärkein teollisuuskaupunki ja liikenteen solmukohta, ja se on myös merkittävä kauppa- ja rahoituskeskus. Kaupungissa on suuri matkailu, ja se tunnetaan erinomaisista ostosmahdollisuuksistaan, rikkaasta kulttuurielämästään ja monista kongressistaan, messuistaan ja näyttelyistään.

Nähtävyyksiä

Barcelonan vanhakaupunki koostuu kapeista kaduista, joita ympäröivät leveät bulevardit(Las Ramblas). Kaupungin tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat Picasso-museo,miró-museo, Park Güell, Katalonian taiteen kansallismuseo, katedraali vuodesta 1448 sekä kirkko ”Templo de la Sagrada Familia”,joka aloitettiin vuonna 1884 – ja joka ei ole vieläkään valmis.

Columbuksen monumentti on myös kuuluisa turistinähtävyys Barcelonassa. Muistomerkki on 60 metriä korkea ja seisoo sataman vieressä.

Kaupungissa on myös arkeologinen museo,merimuseo, historiallinen museo, akvaario, useita puistoja ja puutarhoja sekä upeita rantoja. Barcelonassa sijaitsee myös Euroopan suurin jalkapallostadion ”Nou Camp”, joka vihittiin käyttöön vuonna 1957 ja jossa on 120 000 katsojaa.

Park Güell Barcelonassa – kuuluisan arkkitehdin Antoni Gaudin suunnittelema.

Tutustu Barcelonaan autonvuokraus

Barcelonassa ja sen ympärillä on erittäin monia hienoja vierailupaikkoja sekä kotimaassa, vuorilla että rannikolla. Voit myös helposti tavoittaa useimmat ihmiset vuokra-autolla lyhyessä ajassa, kun taas monet ajopalvelut tarjoavat upean ympäristön.

Keskiaikainen Palsin kylä, jossa näyttää siltä, että aika on seissyt paikallaan vuosisatojen ajan.

Pals – Kylä, jossa aika on paikallaan

Pieni keskiaikainen Palsin kylä näyttää olleet hiljainen vuosisatojen ajan. Tämä on täydellinen retki, halusitpa sitten historiallisemman kuvan Kataloniastatai haluat vain rentoutua rauhallisessa ja rauhallisessa ympäristössä. Vanhoja taloja yhdistävät kivipäällysteiset pienetkadut, ja seinien sisällä håndverk og delikatesser on monia jännittäviä pieniä kauppoja, joissa on kaikenlaisia käsitöitä ja herkkuja, joissakin on viihtyisiä ravintoloita, joissa on hienoja ruokia. Jos sää on lämmin, voit ajaa sen jälkeen alas kauniille rannalle Platja de Pals, joka on vain muutaman kilometrin päässä itään.

  • Se on noin 130 kilometriä Barcelonasta Palsiin, ja suurin osa matkasta menee moottoritielle. Tämä vie noin tunnin ja 50 minuuttia, jos et lopeta. Pysähtymistä voi olla vaikea välttää, koska matkan varrella löydät monia miellyttäviä pieniä kaupunkeja ja joitain Espanjan parhaista rannoista.
Matka Andorran ruhtinaskunnan pääkaupunkiin on unohtumaton kokemus.

Andorra la Vella – Pyreneiden ruhtinaskunnan ruhtinaskunnan

Andorra la Vella on pienen ruhtinaskunnan pääkaupunki,joka sijaitsee Espanjan ja Ranskan rajalla ja Pyreneiden alueella. Täällä on monia, jotka matkustavat saadakseen itselleen unohtumattomia luontokokemuksia. Pienessä pääkaupungissa on myös paljon jännittävää. Ravintolat, joissa on hienoa ruokaa, ovat lähellä, täältä löytyy monia museoita, ostosmahdollisuudet ovat hyvät ja kaupungin ilmapiiri on erittäin rento. Ohitat myös monia mukavia pieniä kyliä tiellä, jotka voivat olla pysähtymisen arvoisia.

  • Barcelonan ja Andorran ruhtinaskunnan välinen etäisyys on 194 kilometriä. Ajomatka kestää hieman alle 3 tuntia, ja noin puolet kyydistä kulkee moottoritiellä. Huomaathan, että Barcelonan länsipuolella Espanjassa on pieni kaupunki, jota kutsutaan myös Andorraksi. Tämä on tiedoksi, jos sinulla on vuokra-auto, jossa on navigointijärjestelmä.
Marraskuun ja huhtikuun välillä sinulla on mahdollisuus hiihtää Espanjan Alpeilla.

La Molina – Hiihto Espanjan Alpeilla

Jos olet Barcelonassa marraskuun ja huhtikuun välillä, sinulla on mahdollisuus tehdä pieni kääntöretki hiihtoon tai lumilautailuun. La Molina sijaitsee Andorran suuntaan, ja se saavutetaan yleensä noin kahdessa tunnissa. Hiihtokeskus alkaa starter på 1700 metrin korkeudesta merenpinnasta janousee vuoren huipulle, joka on 2445 metriä. Lumiolosuhteet ovat yleensä erittäin hyvät. La Molinaa on käytetty sekä alppihiihdon ja lumilautailun MM-kisoissaettä maailmancupissa. Siellä saa vuokrata kaikki tarvitsemaansa kalustoa, mutta hiihtovaatteet kannattaa tuoda kotoa. Hiihtää päivällä La Molinassa ja hiihtää Las Ramblasilla Barcelonassa?

  • Etäisyys Barcelonan keskustasta La Molinaan on 150 kilometriä, josta nopein reitti antaa noin 90 kilometriä moottoritiellä. Ajoaika on yleensä noin 2 tuntia.
Montserrat – rentouttava tauko suurkaupungista.

Montserrat – Aja vuoristoajelulla Barcelonan takana

Montserrat on Barcelonan sisämaassa sijaitsevan vuorijonon nimi. Täällä on suosittua Katalonian kansan keskuudessa mennä viikonloppuisin, erityisesti nähdä joko auringonnousu tai auringonlasku. Matkalla montserratin lähimpään huippuun sijaitsee Santa Maria de Montserratin benediktiiniluostari. Luostari tunnetaan muun muassa Neitsyt Marian patsaasta. Jos olet kunnossa ja haluat kävellä vuorilla,voit kävellä Sant Jeroniin, joka on koko alueen korkein kohta meren yläpuolella. On myös monia, jotka päättävät ajaa esimerkiksi Montserat Vilan pikkukaupunkiin vuorenhuipulla ja ottaa sieltä jalkansa päästäkseen huipulle.

  • Se on noin 50 kilometrin päässä Barcelonan keskustasta ja jopa luostariin. Ellet aja nyt, kaupungissa on ruuhka-aika, matka kestää noin 40 minuuttia.
Riipukset ovat ensin ja eteenpäin tiedetään tuottavan cava – kuohuviiniä.

Vilafranca del Penedes – Koe Espanjan parhaat viinitarhat

Penedes sekä Rioja ja Priorat kuuluvat Espanjan tärkeimpiin viinialueisiin. Penedesissä ne tunnetaan pääasiassa kuohuviini cavan,samppanjan espanjalaisen version, valmistuksesta, mutta ne valmistavat myös muun tyyppisiä viinejä täällä. Viinitarhat ovat lähellä toisiaan, ja monet niistä järjestävät kursseja ja retkiä, kun taas jotkut voivat majoittaa tai nauttia aterioita tilan omassa ravintolassa. Vilafranca on noin 40 000 asukkaan alueen pääkaupunki. Tämä on hyvä lähtökohta, jos haluat tutustua viinitarhoihin, ja myös mukava kaupunki vierailla sinänsä. Vilafrancasta löydät upeaa keskiaikaista arkkitehtuuria,miellyttäviä katuja ja aukioita sekä monia hyviä ravintoloita, jotka luonnollisesti tarjoilevat viiniä ja cavaa alueen tiloilta.

  • Nopein reitti Barcelonasta Vilafranca del Penedesiin kulkee kotimaassa moottoritiellä ja on 58 kilometriä pitkä. Matka kestää noin 40 minuuttia. Ei ole tyhmä ajatus valita pikemminkin rannikkoa pitkin kulkee tie, koska tämä reitti kulkee Sitgesin kaupungin ohi, jossa pitäisi myös käydä.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Barcelonan liikenne voidaan nähdä melko voimakkaana. Pääkadut ovat usein leveitä ja useita kaistoja, mutta jonoja voi olla erityisesti ruuhka-aikana. Liikenneympyrät, joissa on useita kaistoja, ovat myös pieni haaste. Jos aiot pieraista ympäri keskustaa, harkitse kävelyä tai julkisen liikenteen käyttöä. Kaupungin keskustan ulkopuolella on paljon mukavampaa ajaa autoa.

Liikenne Columbuksen muistomerkillä Barcelonassa.

Pysäköinti katujen varrella voi olla haaste. Paikkamäärä on pieni, ja ne ovat yleensä kiireisiä. Onneksi kaupungissa on paljon pysäköintihalleja, ja ne on yleensä merkitty hyvin, jopa navigointijärjestelmissä. Voit myös käyttää ParClick for Barcelona -sovellusta, jonka avulla voit varata pysäköintitilaa yli 200 eri pysäköintihalliin kaupungissa.

Barcelonan lentokentältä lähtee lentokone.

Lentokenttä

Barcelonan lentokenttä on nimeltään Josep Tarradellas Barcelona – El Prat Airport, ja useimmat ihmiset kutsuvat sitä vain El Prat. Tämä on yksi Euroopan ruuhkaisimmista lentokentistä (luettelon numero 6). Lähes kaikki lennot Schengen-alueen puistosta terminaalissa 1. Jos lennät halpalentoyhtiöllä muun muassa Englannin ja Sveitsin kautta,saatat saapua terminaaliin 2. Useimmilla autovuokraamoilla on kuitenkin toimistoja molemmissa terminaalirakennuksissa.

Tästä päivästä lähtien LÖYDÄT Avis, Hertz, Europcar, Budget, Enterprise, Goldcar, Thrifty ja Sixt edustavat EL Prat. Huomaathan, että lähistöllä on muitakin yrityksiä, mutta jos varaat ne, haluat ehkä pysyä poissa lentokentältä ja niiden toimistoista.

  • Lentokenttä sijaitsee 12 kilometriä kaupungin keskustasta lounaaseen, ja se on yhdistetty suurimman osan pätkästä moottoritietä pitkin. Ajoaika lentokentän ja keskustan välillä on noin 15 minuuttia. Tämä riippuu suuresti siitä, missä hotellisi / kohteesi sijaitsee. Barcelonan keskustan sisällä saattaa ajoittain olla jonkin verran liikennettä.