Autonvuokraus Japani

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Japani

Japani matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Japani. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Japani

Autovuokraamo Japani
Autovuokraamo Japani

Japani on valtakunta Itä-Aasiassa, joka koostuu useista saarista läntisen Tyynenmeren. Suurimmat saaret ovat (etelästä pohjoiseen): Kyushu, Shikoku, Honshu ja suurin niistä, Hokkaido. Japanin ja Manner Japanin meren ja naapurit mantereella Kiina, Pohjois-Korea, Etelä-Korea ja Venäjä.

Japani on maailman kymmenenneksi suurin väestö, jossa 126659683 (2012) henkilöä, ja maailman kolmanneksi vahvin talous.Japanin pääkaupungissa Tokiossa sijaitsee saarella Honshu.

Kaikki saaret ovat vuoristoinen, ja joutuvat usein vulkaanista toimintaa ja liikkeitä maankuoren. Noin 73% maan kuuluu vuoret vuorijono joka kulkee pääsaarella. Japanin korkein vuori on kuuluisa Mount Fuji, joka on 3776 m Sitä voidaan kiipesi, ja paras kuukaudet ovat heinä-ja elokuussa. Lähellä Fuji on viisi järveä huvipuistoissa ja vesiurheiluun.

Japani on runsaasti nähtävyyksiä ja nähtävyyksiä tarjota matkailijoille.Tärkeitä kaupunkeja ja Tokio on Osaka, Kioto, Hiroshima, Kanazawa ja Sapporo.Winter Town Nagano, joka oli isäntäkaupunkina talviolympialaisiin vuonna 1998, monet hiihtomahdollisuudet.

Meiji Jingun pyhäkkö on yksi Tokion kauneimmista puistoista ja se on yksi pyhin Japanissa. Muita suosittuja rakennukset ovat Kiyomizu Temple 1200, Imperial Palace Kiotossa ja Osakassa linna.

Japanin harjoittaa antiikin perinnön perinteitä taidemusiikin, kansanmusiikin tanssia, käsitöitä ja erilaisia ​​perinteitä ja seremonioita teeseremonia. Heillä on oma erottuva ruokaa missä ainesosien lisäksi luonnon ja vuodenaikojen sekä esteettiset, painaa raskaasti. Tämä on sopusoinnussa buddhalaisen filosofian – vaatimattomuus ja nöyryys myös luonnehtii Japanin elämäntapa.

Arkeologinen tutkimus osoittaa, että Japani oli jo asuttu ihmisen yli 35000 vuotta sitten, aikana, mitä kutsutaan myöhään Paleolithic aikana. Alkaen 1100-luvulta 1868-Japaniin hallitsi eri feodaalinen dikaturer. Japani tukee Saksan toisen maailmansodan aikana sodan, joka päättyi atomi pommi Hiroshiman ja Nagasakin vuonna 1945.

Tärkeimmät lentokentät ovat Narita International Airport, 60 km itään Tojyo ja Kansain kansainvälinen lentokenttä 50 km kaakkoon Osaka.