Autonvuokraus Jamaika

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Jamaika

Jamaika matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Jamaika. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Jamaika

Autovuokraamo Jamaika
Autovuokraamo Jamaika

Jamaika on saari Major Antillit, ja se on kolmanneksi suurin saari Karibialla jälkeen Kuuba ja Hispaniola. Saaren asukasluku on 2.889.187 asukasta (2012).Pääoma on Kingston, joka on yksi suurimmista luonnon maailman satamista, Kingston Harbour.

Kristoffer Kolumbus oli ensimmäinen eurooppalainen, joka saapui Jamaika vuonna 1494. Saari oli Britannian siirtomaa 1665-1962, ja on tänään osa brittiläisen kansainyhteisön kuningatar Elizabeth II kuin muodollinen yläpuolella. Virallinen kieli on Englanti, mutta yleisimpiä ovat patwa, Creole sanastoa lähinnä Englanti.

Tourist nähtävyyksiä saarella ovat Dunnin River Falls St. Ann, YS Falls St. Elizabeth, Blue Lagoon Portland, ja Port Royal. Kauneimmista rannoista ovat pohjoisessa ja länsirannikolla saaren. Saarella on runsaasti villieläimiä, ja siellä on myös krokotiilejä ja vaarallisia käärmeitä. Viime vuosina se loi useita luonnonsuojelualueita.

Ilmasto Jamaika on trooppinen, kuuma ja kostea sää, vaikka korkeampia sisämaan alueet ovat leuto. Korkein vuori on Blue Mountain Peaks, joka sijaitsee 2256 metriä merenpinnan yläpuolella. Jotkut alueet etelärannikolla, kuten Liguanea Pelkkä ja Pedro Plains, ovat suhteellisen kuivia. Jamaika sijaitsee hurrikaani vyö Atlantin valtamerelle.

Jamaika on ollut yksi eniten murhasta verokantoja maailmaa jo vuosia, mukaan YK: n arvioiden. Monet ihmisoikeusaktivistit kutsuvat Jamaikan ”eniten homofobiset paikka maan päällä.” 90,9% Jamaikan väestöstä on Afrikkalainen tausta, mutta se on silti valkoinen yläluokka, joka hallitsee.

Maa on tunnettu musiikkia tunnettu reggae muusikko Bob Marley osaksi rikkominen. Ska, Mento, Rocksteady, Dub, ja viime aikoina, dancehall ja ragga, musiikin tyylilajit, kaikki peräisin saarelta. Ian Fleming, joka asui Jamaikalla, toistuvasti käyttäneet saarta inspiraation James Bond romaaneja.

Jamaikan keittiö tunnetaan käyttämällä erityistä sekoitus mausteita. Jamaika on myös koti Red Stripe olutta ja Jamaican Blue Mountain kahvia.

Saaren suurin lentokenttä, Sir Donald Sangster International Airport, joka sijaitsee lomakeskuksen kaupungin Montego Bay.Eräät suuret lentoasemat ovat Norman Manley Kingston ja Ian Flemingin Boscobel, Saint Mary Parish.