Autonvuokraus Pariisi

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Pariisi

Pariisi matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Pariisi. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Pariisi

Autovuokraamo Pariisi

Autovuokraamo Pariisi

Pariisi, Ranskan pääkaupunki, sijaitsee vain alle missä joki Marne virtaa Seine, ja jälkimmäinen jakaa kaupungin kahteen osaan: Right Bank ja Left Bank. Kaupunki itsessään, Ville de Pariisi, väkiluku on noin. 2200000 (2010), kun taas suurempien kaupunkien alueella Pariisissa on koko väestöstä välillä 11 ja 12 miljoonaa. Ville de Pariisi jakaantuu hallinnollisesti 20 niin kutsutun “arrondissementit”.

Pariisi pidetään yleisesti Euroopan kulttuurista ja muoti pääomaa, se tarjoaa lukemattomia nähtävyyksiä. Jotkut kaikkein kuuluisin ja suosituin vierailija kohde on goottilainen katedraali Notre-Dame, joka sijaitsee Ile de la Cité keskellä Seine. Se aloitettiin ennen vuotta 1200 ja on yksi maailman kuuluisimmista kirkoista. Tornista (387 askelta), on hieno näköala keskiosissa Pariisin. Muita kuuluisia kirkkoja Pariisissa on valkoista basilika Sacre Coeur, joka on Montmartren kukkulalla 1800-luvun lopulta ja hyvin kaunis St. Sulpice kirkon 1754, sijaitsee St. Germain alueella.

Pariisin tunnetuin maamerkki, Eiffelin torni, rakennettu vuonna 1889 ja satavuotisjuhla Ranskan vallankumouksen. Torni on 324 metriä korkea (myös antennin päällä), ja oli aikoinaan maailman korkein rakennus. On hissillä ylös, ja sieltä on upea näköala. Lähes yhtä kuuluisa on Riemukaaresta ja Tuntematon sotilas, joka sijaitsee Place de l’Etoile (Star Square), toisessa päässä Champs Elysées. Vuoden toisessa päässä kadun seisoo Place de la Concorde, jossa on yli 3000 vuotta vanha Egyptiläinen obeliski.Vieressä Place de la Concorde on kaunis Tuileries Gardens.

Puistossa on myös Ranskan suosituin taiteen museo, Louvre, jossa kaikki suuret kuva taidehistorian ovat edustettuina – myös Leonardo da Vincin maalaus “Mona Lisa”. Vuonna metropoli kuten Pariisi, on tietenkin useita muita museoita (mukaan lukien modernin Pompidou-keskus), lisäksi ooppera, teatterit, konserttisalit ja muiden kulttuurilaitosten.

Kun se tulee arkkitehtuuri, useita siltoja yli Seine näkemisen arvoisia. Tämä on erityisen vanhin, Pont Neuf – joka rakennettiin jo 1600.

Muuten, Pariisin tunnettu sen rikas ravintola tarjoaa. Vierailu joitakin viehättäviä ulkoilmakahviloihin kauniissa Latinalaiskorttelissa Seinen vasemmalla rannalla, on oltava kaikille Pariisin turisti.

Pariisi on käynyt vuosittain yli 30 miljoonaa matkailijaa, joista monet lapsiperheet – taattu laittaa matkan jättiläinen teemapuisto Disneyland Pariisi – noin. 30 km itään kaupungin.

On olemassa useita lentokenttiä ympäri Pariisin, mukaan lukien kaksi lentokenttää Pariisi – Orly Airport ja Pariisin Roissy-Charles-de-Gaullen lentokentältä.

Valikko