Autonvuokraus Pariisi

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Pariisi

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Pariisi tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Pariisissa kauttamme.

Pariisin opas

Bilutleie Paris
Pariisi Autonvuokraus

Pariisi, Ranskan pääkaupunki, on hieman sen alapuolella, missä Marne-joki virtaa Seineen, ja jälkimmäinen jakaa kaupungin kahtia: oikea pankki ja vasen pankki. Itse kaupungissa, Ville de Parisissa, on noin 100 000 asukkaita. 2,2 miljoonaa (2010), kun taas Pariisin suuremmalla suurkaupunkialueella asuu yhteensä 11–12 miljoonaa ihmistä. Ville de Paris on hallinnollisesti jaettu 20 ns.

Nähtävyyksiä

Monet pitävät Pariisia Euroopan kulttuurin ja muodinpääkaupunkina – ja se voi tarjota lukemattomia nähtävyyksiä. Yksi tunnetuimmista ja suosituimmista nähtävyyksistä on Notre-Damen goottilainen katedraali,joka sijaitsee Ile de la Citén saarella Seine-joen sydämessä. Se alkoi ennen vuotta 1200 ja on yksi maailman tunnetuimmista kirkkorakennuksista. Tornista (387 askelta) on kauniit näkymät Pariisin keskiosiin. Muita pariisin kuuluisia kirkkoja ovat Sacre Coeurin valkoinen basilika, joka sijaitsee Montmartren kukkulalla 1800-luvun lopulta, ja erittäin kaunis Pyhän Sulpicen kirkko vuodesta 1754, joka sijaitsee St. Germainin alueella.

Pariisin tunnetuin maamerkki on Eiffel-torni,joka rakennettiin vuonna 1889 Ranskan vallankumouksen satavuotisjuhlaan. Torni on 324 metriä korkea (ml. yläosassa antenni), ja se oli aikanaan maailman korkein rakennus. Siellä on hissi huipulle, ja sieltä on upea panoraamanäkymä. Noin yhtä kuuluisa on Riemukaari tuntemattoman sotilaan haudalla, joka sijaitsee paikan päällä de l’Etoile (Tähtiaukio), Champs Elysées -paraatikadunpäässä. Kadun toisessa päässä on place de la Concorde, jossa on yli 3000 vuotta vanha egyptiläinen obeliski. Place de la Concorden vieressä on kaunis Tuileries-puutarha.

Liikennettä Pariisissa Champs Elysees taustalla.

Puistosta löytyy myös Ranskan suosituin taidemuseo Louvre, jossaovat edustettuina muun muassa kaikki kuvataiteen historian suuruuksista. Leonardo da Vinci maalauksella ”Mona Lisa”. Pariisin kaltaisessa metropolissa on tietenkin myös useita muita museoita (mukaan lukien moderni Pompidou-keskus) sekä oopperaa, teattereita, konserttisaleja ja muita kulttuurilaitoksia.

Vierailu yhdessä Pariisin monista ravintoloista ja kahviloista on itsestäänselvyys.

Arkkitehtuurin suhteen myös monet Seinen ylityssillat ovat näkemisen arvoisia. Tämä pätee erityisesti vanhimpaan niistä, Pont Neufiin – joka rakennettiin jo vuoden 1600 tien ylle.

Muuten Pariisi on kuuluisa rikkaasta ravintolatarjonnastaan. Vierailu joihinkin viehättävistä ulkoilmakahviloista viehättävässä Latinalaisessa korttelissa vasemmalla pankilla on pakko kaikille Pariisin turistille.

Pariisissa vierailee vuosittain yli 30 miljoonaa turistia, mukaan lukien monet lapsiperheet – jotka varmasti kiertävät jättimäisessä Disneyland Paris -teemapuistossa – noin 10 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 30 km itään kaupungista.

Tutustu Pariisiin autonvuokrausta

Pariisi on loistava lähtökohta, jos haluat kokea Pohjois-Ranskan. Kun olet ottanut eiffel-tornin ja Louvren kaltaisia, se on lyhyen matkan autonvuokrausta useissa upeissa paikoissa, joissa saat täysin erilaisia vaikutelmia ja kokemuksia. Alueella on monia pieniä ja kauniita kaupunkeja, ja ehkä varsinkin jos olet menossa pohjoiseen kohti Englannin kanaalia. tässä on muutamia ehdotuksia päiväretkille, jotka on helppo toteuttaa autolla.

Versailles – Ludvig XIII:n metsästysmaja

Versailles on yksi maailman tunnetuimmista linnoista, mutta aloitti historiansa pienenä metsästysmajana, jota kuninkaalliset käyttivät hyväkseen. Lopulta rakennettiin pieni linna, jossa mökki seisoi, ennen kuin Ludvig XIII päätti tehdä kaiken vakavasti. Lopulta Château de Versaillesista tuli Ranskan kuninkaiden asuinpaikka, mukaan lukien Ludvig XIV (Aurinkokuningas), kunnes Ranskan vallankumous vuonna 1830. Siitä lähtien Versaillesia on käytetty virallisissa yhteyksissäja museona. Palatsia ja ympärillä olevia kauniita puutarhoja pidetään yhtenä Ranskan tärkeimmistä nähtävyyksistä, ja opit paljon Ranskan historiasta, kun pysähdyt.

  • Louvren museosta, keskellä Pariisin keskustaa, Versaillesiin on lyhin tie noin 21 kilometriä. Säännöllisen liikenteen osalta ajomatka kestää noin 40 minuuttia.
Palatsia ja ympärillä olevia kauniita puutarhoja pidetään yhtenä Ranskan tärkeimmistä nähtävyyksistä, ja opit paljon Ranskan historiasta, kun pysähdyt.
Mont Saint-Michelin saareketta käytettiin linnoituksena Rooman aikoina.

Mont Saint-Michel – Ainutlaatuinen luostarikaupunki Ranskan pohjoisrannikolla

Mont Saint-Michel, olet luultavasti nähnyt kuvan tai elokuvan aiemmin. Tämä on kallioinen saari, joka näyttää merestä ulkonevan pieneltä vuorelta. Holmenilla on pitkä historia, ja sitä käytettiin linnoituksena Rooman aikoina,ennen kuin luostari rakennettiin huipulle joskus 700-luvulla. Luostarin ympärillä on miellyttäviä pieniä taloja mukulakivikatujen varrella, jotka ulottuvat vihkosen huipulle. Ranskan vallankumouksen aikana Mont Saint-Michel muutettiin vankilaksi. Holmen julistettiin myöhemmin kansallismuistomerkiksi. Nykyään on tuhatmetrinen silta kauniille pikku jätteelle, ja voit pysäköidä vuokra-autosi aivan Mont Saint-Michelin juurelle.

  • Jos ajat Pariisin keskustasta Caenin kautta, Mont Saint-Micheliin on noin 360 kilometriä. Ajo pysähtymättä kestää sitten noin 4 tuntia.
  • Le Mansin kautta ajettava pätkä on vain 15 kilometriä pidempi, mutta ajomatka kestää noin tunnin enemmän.
Walt Disney Studio Park sopii sekä isoon että pieneen!

Disneyland Pariisi ja Walt Disney Studios Park

Olitpa Ranskan pääkaupungissa perhematkalla (tai vain leikkisällä mielellä), harkitse matkaa vuokra-autollasi Disneyland Parisiin ja Walt Disney Studios Parkiin. Tämä on aiemmin Euro Disney -niminen teemapuisto, joka on nykyään kaksi yhdistettyä puistoa. Täällä ei ole aurinko kuninkaita, jotka hallitsevat, vaan Mikki Hiiri ja Aku Ankka. Lomakeskus sijaitsee Pariisin laitamilla, aivan kaupungin keskustasta itään, aivan Chessyn kaupungin lähellä. Yhteensä yli 320 miljoonaa ihmistä on vieraillut, mikä tekee Disneyland Paris Europesta suurimman teemapuiston.

  • Louvresta Pariisin Disneylandiin lyhin tie on noin 43 kilometriä. Ajomatka ajetaan lopulta A4-moottoritiellä, ja siihen kestää noin 50 minuuttia.

Amiens – Kelluvien puutarhojen kaupunki

Amiens sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä Pariisista pohjoiseen Picardien alueella. Kaupunki on yksi maan kauneimmista, ja se tunnetaan erityisesti vaikuttavasta goottilaistyylisestä katedraalistaan. Se tunnetaan myös kanavistaan, joissa asukkaat laittavat niin sanottuja ”hortilloneja”eli kelluvia puutarhoja, joissa on kauniita kukkapenkkejä. Jos pysähdyt, hemmottele itseäsi soutuveneretkellä kanalilla nauttien tunnelmasta,kukkapuutarhoista ja viehättää keskiaikaisia taloja. Amiensia lähellä on useita muita nähtävyyksiä, kuten kuuluisia taistelukenttiä ensimmäisestä maailmansodasta,muistomerkkejä ja museoita, jotka ovat myös tutustumisen arvoisia.

  • Louvresta ja Pariisin keskustasta Amiensiin on noin 144 kilometriä, jos valitset lyhintä reittiä, eli Beauvaisin kautta a16-moottoritietä. Ajomatka kestää sitten noin 2 tuntia.
Amiensissa voit kokea kelluvia puutarhoja, joissa on kukkapenkkejä kaupungin monissa kanaissa.
Fontainebleaun palatsi sijaitsee idyllisesti Fontainebleaun metsässä.

Château de Fontainebleau – Kaunis linna muodikkaalla alueella

Tämä kaunis linna sijaitsee suuren Fontainebleaun metsän sisällä, aivanPariisin eteläpuolella. Alueella on monia maalauksellisia kaupunginosia ja kyliä, joissa rikkailla pariisilaisilla on kotinsa, ja Fontainebleau on suosittu kohde viikonloppuisin. Linna on yksi Ranskan suurimmista. Ensimmäinen versio on rakennettu jo 1130-luvulla, muttase on muuttunut ja laajentunut monta kertaa vuosien varrella. Useat maan valtionpäämiesten valtionpäämiesten asuinpaikaksi käyttivät Château de Fontainebleauta, mukaan lukien Ludvig VII ja Ranskan ensimmäinen presidentti Napoleon III (komentaja Napoleon I: n veljenpoika). Linnaa on käytetty museona vuodesta 1927ja se on epäilemättä yksi Ranskan vaikuttavimmista. Insead sijaitsee muuten Fontainebleaussa, Euroopan ehkä arvostetuimmassa kauppakorkeakoulussa.

  • Louvresta Château de Fontainebleauhun on noin 72 km, jos Évryn kautta ajaa. Ajomatka kestää yleensä 1 tunnin ja 10 minuuttia.
Liikenne Pariisissa voi olla hyvin lähellä päivällä.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Pariisissa sinun on yleensä maksettava pysäköidä merkittyihin tiloihin kaduilla klo 21.00-08.00. Kaupunki on jaettu kahteen vyöhykkeeseen, joissa hinta on korkea kaupungin keskustan kattavalla vyöhykkeellä. Siellä täällä on ilmaisia pysäköintipaikkoja, mutta ne on yleensä rajoitettu kahteen tuntiin. Sunnuntaisin ja kansallispäivinä kadunvarsipysäköintion ilmaista, ja puistohuoneet näyttävät tämän.

Paras vaihtoehto niille, jotka ovat pysäköinti autonvuokraus on käyttää yksi monista pysäköintipaikkoja löydät kaupungin keskustasta. Hieman keskustan ulkopuolella sijaitsevat tilat ovat huomattavasti edullisempia. Hyvä vinkki on löytää autotalli, joka on lähellä metroasemaa.

Pariisissa ei yleensä ole helppo ajaa. Liikenne voi olla hyvin lähellä päivällä ja erityisesti ruuhka-aikana. Viime vuosina monet kadut ovat myös olleet tukossa liikenteeltä– saasteiden vähentämiseksi ja kaupungin jalankulkijaystävällisemmäksi. Useimmat ihmiset, jotka vierailevat Pariisissa autonvuokraus päättää jättää auton pysäköity hotelliin tai autotalliin. Kun olet menossa kokemaan kaupunkia, on yleensä parasta käyttää metroa.

Lentokenttä

Kun lennät Pariisiin, laskeudut yleensä joko suurimmalle lentokentälle, joka on Pariisin Charles de Gaullen kansainvälinen lentokenttä,tai Orlyn kansainväliselle lentokentälle. Jotkut halpalentoyhtiöt ja tilauslennot laskeutuvat myös paljon pienemmälle Beauvaisin lentokentälle, mukaanlukien osa Lennoista Ryanairiin ja Wizz Airiin.

Autonvuokraus kohteessa Paris Charles de Gaulle International Airport

Charles de Gaullen lentokenttää kutsutaan myös Roissyn lentokentäksi, vaikka se on vuosien varrella yleistynyt. Se on Ranskan suurin,ja se on toiseksi suurin Matkustajamäärä Euroopassa. Täällä palvelee lähes 80 miljoonaa matkustajaa vuodessa.

Suurin osa suurista kansainvälisistä autovuokraamoista on edustettuna Charles de Gaullessa, mukaan lukien Avis, Hertz, Budget, Enterprise, Sixt, Europcar, Alamo ja National. Niiden laskurit eivät kuitenkaan ole koolla, vaan suurin osa löytyy terminaalista 1 ja/tai terminaalista 2. Terminaalissa 2 useimmilla yrityksillä on laskurit useilla paikkakunnilla.

  • Charles de Gaullesta Louvren museoon aivan Pariisin keskustassa on 30 km. Ajoaika vaihtelee suuresti riippuen siitä, kuinka lähellä liikenne on, ja se voi olla 30 minuutin ja jopa yli tunnin välillä.
Charles de Gaulle on Euroopan toiseksi suurin lentoasema matkustajamäärältään mitattuna.
Orlyn lentokenttä on Ranskan toiseksi suurin lentokenttä.

Autonvuokraus kohteessa Orly International Airport

Vaikka Orly on huomattavasti pienempi kuin Charles de Gaulle, tämä on myös merkittävä lentokenttä Euroopan mittakaavassa. Se on Ranskan toiseksi suurin– noin 33 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Lentokenttä huolehtii suuresta osasta Ranskan kotimaan liikenteestä, mutta myös kansainvälisistä ja mannertenvälisistä lennoista.

Autovuokraamot, jotka löydät Orly ovat yhtä hyviä kuin löydät Charles de Gaulle. Laskurit sijaitsevat yleensä molemmissa lentokentän terminaaleissa.

  • Orlysta Louvren museoon Pariisin sydämessä on noin 18 kilometriä. Ajoaika normaalissa liikenteessä on noin 40 minuuttia.
Beauvaisin lentokenttä on jaettu kahteen pieneen terminaaliin.

Autonvuokraus kohteessa Beauvais International Airport

Beauvaisin lentokenttä sijaitsee lyhyen matkan päässä Pariisista pohjoiseen. Lentokentällä on noin 4 miljoonaa matkustajaa vuodessa, mieluiten halpalentoyhtiöiden kanssa lentäviä. Täällä on kaksi suhteellisen pientä terminaalia, numerot 1 ja 2.

Beauvaisin lentokentällä sijaitsevat autovuokraamot sijaitsevat erillisessä keskuksessa terminaalien 1 ja 2 vieressä. Tästä päivästä lähtien voit vuokrata auton Avis, Budget, Hertz, Firefly, Europcar, Thrifty ja Sixt tältä lentokentältä.

  • Beauvaisin kansainväliseltä lentokentältä Pariisin Louvreen on 86 kilometriä. Ajoaika on usein vähintään 1 tunti ja 20 minuuttia, eniten riippuen keskustan liikenteestä.