Autonvuokraus Malesia

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Malesia

Malesia matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Malesia. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Malesia

Autovuokraamo Malesia
Autovuokraamo Malesia

Malesia on maa Kaakkois-Aasiassa, joka sijaitsee osittain niemimaalla Aasian mantereella ja osittain pohjoisen kolmanneksen Borneon saarella. Se on liittovaltio, joka koostuu kolmestatoista toteaa. Pääoma Kuala Lumpur Sijaitsee luoteeseen mantereen.Useat pienet saaret kuuluvat myös maahan.

Sen rajanaapureita mantereella Thaimaa pohjoisessa ja saaren Singaporen etelässä, jossa on sillan.Borneo on rajansa Brunei pohjoisessa, ja Indonesia etelässä.Malesia on sekoitus modernia maailmaa ja kehitysmaan tekee jännittävä kohde.

Väestöstä on 28859154 (2011) asukasta.Malesia on monikulttuurinen yhteiskunta. Vaikka Malays muodostavat 52% enemmistön, on olemassa myös 27% Kiinan, 9% Intian ja sekalaiset ryhmittymä 13,5% ”muut”, ja 12% alkuperäiskansojen (Orang Asli). Siksi on myös runsaus uskontoja ja uskontojen, islamin, kristinuskon, buddhalaisuus, taolaisuus, hindulaisuus, Sikhiläisyys ja jopa shamanismin kartalla. Maa on ollut sekä Portugalin ja Britannian siirtomaa. Se itsenäistyi Britanniasta vuonna 1957.

Malesia on tunnettu sen monimuotoisuuden. Noin kaksi kolmasosaa maan kuuluu sademetsä, osa metsän on 130 miljoonaa vuotta vanha.

Taman Negara National Park on yksi vanhimmista sademetsien maailmassa. Se on massiivinen puita, vesiputouksia ja on paratiisi uhanalaisten lajien, kuten Aasian norsu, tiikeri, leopardi ja sarvikuono. Sen 4095 metrin, Mount Kinabalu, korkein vuori Borneon. Tioman Island on pieni saari sijaitsee pois itärannikolla Malakka. Saarta ympäröi lukuisia valkoisia koralliriutat, joten se paratiisi sukeltajille. Malesian kuuluisin lomakohde, Langkawi, saaristo 99 saarta. Suosituimmat rannat ovat yksi länsirannikolla, jossa laaja valikoima ravintoloita ja yöelämän.

Yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä on Petronas Towers Kuala Lumpurissa, kaksoistornit at 403 metriä, joka oli maailman korkeimpia rakennuksia, kun ne valmistuivat vuonna 1998, ja säilyttää tämä asema vuoteen 2004. Ne ovat osoitus Malesian islaminuskoa.

Malesia on kahdeksan kansainvälistä lentokenttää. Suurin on Kuala Lumpur International Airport sijaitsee 80 km ulkopuolella Kuala Lumpur.