Autonvuokraus Tanska

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovermietung Tanska

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Tanska tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% vuokra-autosta Tanska kauttamme.

Tanska-opas

Bilutleie Danmark
Autonvuokraus Tanska

Tanska sijaitsee Pohjois-Euroopassa ja on osa Pohjoismaita. Maa muodostaa myös Yhdessä Norjan ja Ruotsin kanssa Skandinavian maantieteellisen alueen. Sverige Väkiluku on selvästi yli 5,6 miljoonaa (2010).

Se on toinen osa vuoden 2016 Elokuvassa The United States. Jyllannin niemimaan lisäksi maa koostuu useista suuremmista ja pienemmistä saarista, joista Suurin on Seelanti. Siellä sijaitsee pääkaupunki Kööpenhamina, jossa on noin 1,2 miljoonaa asukasta. Muita Tanskan suuria kaupunkeja ovat Århus, Aalborg ja Esbjerg (kaikki Jyllannissa) ja Odense Funenin saarella.

Suurimmat ja tunnetuimmat saaret ovat muuten Funen, Lolland, Falster ja Bornholm. Jälkimmäinen sijaitsee Itämerellä – Ruotsin Skånen ja Saksan / Puolanvälissä. Tanskan luonto koostuu pääasiassa suhteellisen tasaisesta vuoristomaisemasta , jossa on klitoriksia suuressa osassa rannikkoa. Tanskan kuningaskuntaan kuuluvat myös Grönlanti ja Särsaaret, joilla molemmilla on tietty sisäinen itsehillintä.

Tanskan tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat useat suuret huvipuistot, vapaamaan museot ja linnat. Useat linnat on sovitettu majoitusta. Muuten rannat, erityisesti Jyllannin länsirannikolla, ovat erittäin suosittuja.

Tanskan tärkein lentokenttä on Kööpenhaminan lentokenttä – Kastrup,joka sijaitsee Amagerissa aivan pääkaupungin ulkopuolella. Se on myös Pohjoismaiden suurin lentokenttä.

Rannat, erityisesti Jyllannin länsirannikolla, ovat erittäin suosittuja lapsiperheille.

Ajaminen Tanskassa

Tanskassa on jatkuvasti helppo ajaa. Tiet ovat hyvät, liikenne on vähäisempää kuin useimmissa muissa Euroopan maissa ja onnettomuuksien määrä on suhteellisen alhainen. Tanska on yleensä Euroopan 4–5 maan joukossa, joissa onnettomuuksia on ajettua kilometriä kohden pienimmin. Jos katsomme poisPäin Kööpenhaminasta, Myös Tanskan kaupungit ovat suhteellisen pieniä, harvassa asukkaassa. Tanskassa ihmiset käyttävät julkista liikennettä enemmän kuin muualla, ja he pyöräilevät tai kävelevät useammin. Siksi kaupungeissa on vähemmän jonoja, jopa ruuhka-aikana. Matkailijoiden, joilla on autonvuokraus, tulisi kiinnittää erityistä huomiota Skandinavian maissa on suuri määrä jalankulkijoita ja pyöräilijöitä.

Tanskassa tarvitaan päiväsaikaan päiväsaikaan ajovaloja.

Liikennesäännöt Tanskassa

 • Tanskassa aja tien oikealla puolella.
 • Ajovalot ovat pakollisia autossa 24 tuntia vuorokaudessa.
 • Matkapuhelimen käyttö on kielletty moottorin käydessä, paitsi handsfree-näppiä.
 • Se on pakollinen turvavyöllä kuljettajalle ja matkustajille.
 • Alle 135 cm:n lasten tulee aina käyttää hyväksyttyjä lasten turvalaitteita, jotka sopivat lapsen pituutta ja painoa varten.
 • Lapset eivät saa istua istuimissa, joissa on aktivoitu turvatyyny.
Jos toisin ei mainita, nopeusrajoitus on 50 km/t kaupungeissa Tanska.

Nopeusrajoitukset kohteessa Tanska

Muista, että asuinalueiden nopeusrajoitukset voidaan asettaa 30 kilometriin tunnissa. Jos toisin ei määritetä, sovelletaan seuraavia rajoituksia:

 • Kaupungit: 50 kilometriä tunnissa
 • Maalaistiet: 80 km/h
 • Taajama-alueiden nelikaistaiset tiet: 80 –90 kilometriä tunnissa
 • Moottoritiet: 110 – 130 kilometriä tunnissa

Alkoholiraja Tanskassa

Tanskassa alkoholiraja on sama kuin useimmissa Euroopan maissa eli 0,5 (0,5 g/l).

Suositellut autonvuokrauspalvelut

Tanska on maantieteellisesti pieni maa, mutta se koostuu yli 440 saaresta. Suurin maa-alue on Jyllannin niemimaa, joka puolestaan liittyy Etelä-Saksaan. Tämä tarkoittaa, että lähes missä tahansa matkustatkin, pääset lähelle Tanskan kaunista rannikkoa, ihania rantoja, raikasta meri-ilmaa ja maukkaita mereneläviä. Tanskassa voit kokea paljon lyhyessä ajassa, jos matkustat ympäri autonvuokrausta. Tässä muutamia ajoehdotuksia.

Veli, joka sitoo Seelannin ja Falsterin yhteen.

Suositut saaret kohteessa Tanska

 • Samsø – Saari Kattegatissa (Jyllannin ja Seelannin välinen salmi), joka tunnetaan kauniista maisemista, kalastusmahdollisuuksista ja hiljaisesta ilmapiiristä. Suosittu lomasaari perheille.
 • Funen – Tanskan kolmanneksi suurin saari, joka sijaitsee myös Kattegatissa. Odense on Fynin tärkein ja väkirikkain kaupunki. Fynissä on Tanskan hienoimpia nähtävyyksiä, kuten Egeskovin linna.
 • Lolland, Falster ja Ma – Nämä kolme saarta sijaitsevat aivan Etelä-Seelannissa ja Kööpenhaminassa. Ne ovat tunnetusti erittäin hyviä lomapaikkoja, joissa on erityisen paljon aktiviteetteja, jotka palvelevat lapsiperheitä. Näillä saarilla on myös kauniita linnoja ja useita Tanskan parhaita hiekkarantoja.
Etelä-Seelannin pohjoisosassa rannikolla on liituisia valkoisia rantoja.

Tanskan Riviera

Etelä-Seelannin pohjoisosassa rannikolla on liituisia valkoisia rantoja. Rantojen välissä on kauniita pieniä kyliä, jotka on sovitettu täydelliseen rantalomaan. Siksi aluetta kutsutaan Tanskan Rivieraksi. Täällä ihmiset ajavat kylpemään, aurinkoon, surffaamaan, melomaan, kalastamaan, pyöräilemään ja kävelemään luonnossa, rentoutumaan ja syömään hyviä mereneläviä. Täällä olet myös lähellä Kööpenhaminaa, ja alueella on monia hienoja nähtävyyksiä.

Djurslandissa on useissa paikoissa linnojen, kirkkojen, linnoitusten ja kartanoiden raunioita ja jäänteitä.

Djursland

Djursland-nimiseen alueeseen kuuluu Jyllannin itäpuolella oleva suuri päämaa Kattegatinmerelle päin. Kansanperinteessä sitä kutsutaan Tanskan nenän päämaaksi. Djurslandissa maasto on hieman mäkisempää kuin muualla Tanskassa, ja useissa paikoissa on linnojen, kirkkojen, linnoitusten ja kartanoiden raunioita ja jäänteitä, jotka sijaitsevat pienillä harjanteillä. Täältä löydät myös mukavia rantoja, merenrantakohteita, kalastajakyliä ja monia nähtävyyksiä perheille.

Skagen

Skagen sijaitsee Jyllannin huipulla Norjaan ja Pohjanmerelle päin. Tämä koko rannikko on peitetty valkoisilla rannoilla, peittämättömällä luonnolla ja miellyttävillä pienillä kaupungeilla. Skagenin kaupunki on tunnetuin lomakohde, mutta löydät myös muita pieniä kaupunkeja, jotka ovat vierailun arvoisia tällä alueella. Voit myös matkustaa helposti Norjaan, Ruotsiin, Ärtynille ja Islantiin täältä, jos olet lomalla autonvuokraus. Lautat lähtevät Fredrikshavnista ja Hirtshalista,kahdesta pienestä kaupungista, jotka sijaitsevat Skagenin kummallakin puolella.

Skagen sijaitsee Jyllannin huipulla Pohjanmerelle päin. Tämä koko rannikko on peitetty valkoisilla kauniilla rannoilla.

Billund on suunniteltu erityisesti lapsiperheille, joissa on monia huvipuistoja.

Billund

Billundiin matkustavat enimmäkseen lapsiperheet yksinkertaisesti siksi, että täällä suurin osa aktiviteeteista on tehty nuorimmista. Tärkeimmät nähtävyydet ovat Legoland, Lalandia ja Givskud Zoo,mutta et aja kauas, ennen kuin löydät jännittävämpiä paikkoja vierailla. Jos olet tällä alueella autonvuokraus, kannattaa pysähtyä muun muassa Engsholm Slott ja Koldinghus Slott.

Yritykset, joilta voit vuokrata auton kohteessa Tanska

Se on harvinaisempaa paikallisten yritysten kanssa, jotka tarjoavat autonvuokrausta Skandinavian maissa, kuin esimerkiksi Italiassa. Löydät isoja pelaajia, kuten Hertz, Sixt, Europcar, Budget ja Avis kaikkialla Tanskassa, mutta harvoin hämärä yritys, jota et ole kuullut. Suurimmissa kaupungeissa ja lentokentillä se on yleistä myös yrityksille, kuten Dollar, Alamo, National ja Thrifty toimistot.

7 usein kysyttyjä kysymyksiä autonvuokrauksesta Tanskassa

Tarvitsenko luottokortin vuokrata auton Tanska?

Voit varata autonvuokrauksen vierailullesi Tanskaan sekä pankkikortilla että luottokortilla. Voit yleensä maksaa myös molemmilla korttityypeillä, mutta autovuokraamo edellyttää, että annat voimassa olevan luottokorttinumeron, kun haet auton. Luottokortin on oltava vuokralaisen nimissä ja sitä on käytettävä takuumaksun varmistamiseen.

Voinko ajaa esimerkiksi Saksaan, Norjaan tai Ruotsiin autolla, joka on vuokrattu Tanskassa?

Pääsääntöisesti kaikki autovuokraamot kohteessa Tanska sallivat sinun ajaa autoasi EU- ja Schengen-alueella. Siitä huolimatta sinun on varmistettava tämä etukäteen. Tietoa rajojen ylittämisestä annetaan, kun varaat, ja voit kysyä suoraan autovuokraamon pöydältä, kun haet auton.

Voinko vuokrata auton Tanska ja toimittaa sen toisessa maassa?

Yhtiöt, jotka tarjoavat autonvuokrausta usein on eri säännöt yksi tapa autonvuokraus. Säännöt voivat myös olla erilaiset kuin vuokraamallasi autolla. Lisäksi on tärkeää, mihin paikkaan haluat toimittaa auton. Yleisesti ottaen yksiosainen vuokraus on mahdollista, jos autovuokraamo on edustettuna siellä, missä haluat toimittaa auton. Kysy yritykseltä, jolta vuokraat auton, ennen kuin viimeistelet tilauksesi.

Mikä on ikäraja saada autonvuokraus Tanska?

Useimmat autovuokraamot Tanskassa vaativat, että auton kuljettaja/kuljettajat ovat vähintään 19-vuotiaita. Poikkeuksiakin on, ja joillakin yrityksillä on 21 vuoden ikäraja. Vuokralaisella/kuljettajalla on pääsääntöisesti oltava ajokortti vähintään vuoden ajan. Huomioithan, että on tavallista, että vakuutus maksaa hieman enemmän, jos kuljettaja/vuokralainen on alle 25-vuotias.

Onko se yleistä maksullisissa kopeissa Tanskassa?

Tanskan kaupungeissa, maanteillä tai valtateillä ei malleta tietulleja. Poikkeuksena on, kun käytät Storebæltsbroenin siltaa, joka kulkee Välillä Funen ja Sjælland, tai Juutinrauman siltaa, joka kulkee Tanskan ja Ruotsin välillä.

Millaista autonvuokrausta tarvitsen Tanskassa?

On harvinaista, että Tanskan sääolosuhteet ovat kovat, ja maa on hyvin tasainen. Täällä ei juuri tarvita henkilöautoa, ja harva vuokraa maasturia. Valitse autosi sen mukaan, kuinka mukavasti haluat sen ajoon, kuinka monta matkustajaa otetaan mukaan ja kuinka paljon matkatavaratilaa tarvitset.

Keneen otan yhteyttä, jos olen osallisena autovuokraamo-onnettomuudessa Tanskassa?

Ambulanssin, palokunnan ja poliisin hätänumero Tanskassa on 112. Soita tähän vain, jos olet ollut osallisena onnettomuudessa, jossa on henkilövahinkoja, tulipalon sattuessa tai muissa vakavissa tapauksissa ja hätätilanteissa. Soita sitten käyttämästäsi autovuokraamoon ja/tai vakuutusyhtiöön.

Toinen numero:

 • Poliisi – 114
 • Lääketieteellinen apu – (+45) 1813

Kohteet