Autonvuokraus Ruotsi

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Ruotsi

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Ruotsi tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Ruotsi kauttamme.

Ruotsi-opas

Bilutleie Sverige
Autonvuokraus Ruotsi

Se sijaitsee Skandinavian niemimaan itäosassa, ja sen rajanaapurina on Norja lännessä ja Suomi koillisessa. Ruotsissa on 9,4 miljoonaa asukasta (2011). Maalla on yhteyksiä Tanskaan lounaassa 16 kilometriä pitkän Juutinrauman yhteyden kautta, joka koostuu Rautatie- ja tunnelijärjestelmästä Malmön ja Kööpenhaminan välillä.

Ruotsilla on merirajat Viron, Tyskland Latvian, Puolan, Saksan ja Venäjän kanssa,ja sillä on myös rannikkoa kohti Skagerakia, Kattegatia ja Juutinraumaa lännessä, Itämerta etelässä ja Pohjanlahtea sekä Pohjanlahtea idässä.
Myös Gotlannin ja Öölannin suuret saaret Itämerellä kuuluvat Ruotsille.

Ruotsi on jaettu kolmeen erityyppiseen maisemaan: Pohjois-Ruotsin ylängöille – joissa sijaitsee maan korkein vuori Kebnekaise (2 111 m.a.s.l.), Keski-Ruotsin alamaille – joissa on joitakin Ruotsin suurimmista järvistä – mm. Vänern ja Vättern sekä Etelä-Ruotsin ylängöt ja Skåne – jotka koostuvat enimmäkseen metsäisistä litteistä maisemista.

Ruotsin pääkaupunki on Tukholma,joka sijaitsee itärannikolla kohti Itämerta. Tukholma on maan suurin kaupunki noin 1,4 miljoonalla. on myös Ruotsin tärkein poliittinen ja taloudellinen keskus. Tukholmassa on suuri ostos- ja kulttuuritarjonta sekä useita historiallisia nähtävyyksiä.

Muita Ruotsin suuria kaupunkeja ovat Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Västerås ja Örebro.

Maan tärkein kansainvälinen lentokenttä on Tukholman lentokenttä – Arlanda,mutta myös Göteborgin lentokenttä – Landvetter, Tukholman lentokenttä – Skavsta ja Malmön lentokenttä ovat raskaita.

Ruotsi voi tarjota monia kauniita saaristoja, joissa on värikkäitä merikojuja lähellä. Täältä Ruotsin etelärannikolla Smögenistä.

Ajaminen Ruotsissa

Ruotsin teillä on enimmäkseen aina hyvä ajaa, erityisesti moottoriteillä ja muilla pääteillä. Pääteillä, joilla on kaksi vain yhtä kaistaa kumpaankin ajosuuntaan, on yleensä keskiosat, mikä tekee liikenteestä turvallisempaa. Lisäksi näillä teillä on usein leveät kaistat oikealla puolella, mikä helpottaa ohittamista. Ruotsalaiset kuljettajat ovat myös jatkuvasti ystävällisiä ja avuliaita liikenteessä, ja on yleistä, että oikeus päästää muita autoja ohi. Vaikka Ruotsi on yksi Euroopan turvallisimmista maista, sinun pitäisi kiinnittää erityistä huomiota kaupunkien ulkopuolella. Tiellä voi olla eläimiä sekä maatiloilta että metsistä. Suuret eläimet, kuten hirvi, peurat ja porot, voivat aiheuttaa vakavia onnettomuuksia.

Ruotsissa sen on käytettävä liikennevaloja 24 tuntia vuorokaudessa.

Liikennesäännöt Ruotsissa

 • Ruotsissa aja tien oikealla puolella.
 • Ajovalot ovat pakollisia autossa 24 tuntia vuorokaudessa.
 • Matkapuhelimen käyttö on kielletty moottorin käydessä, paitsi handsfree-näppiä.
 • Se on pakollinen turvavyöllä kuljettajalle ja matkustajille.
 • Alle 135 cm:n lasten tulee aina käyttää hyväksyttyjä lasten turvalaitteita, jotka sopivat lapsen pituutta ja painoa varten.
 • Lapset eivät saa istua istuimissa, joissa on aktivoitu turvatyyny.
Nopeusrajoitus 80 km/t maalaistiellä Ruotsi.

Nopeusrajoitukset Kohteessa Ruotsi

Ruotsissa nopeusrajoitukset vaihtelevat useiden tekijöiden mukaan. Nämä ovat tärkeimmät säännöt:

 • Kaupungit: 50 kilometriä tunnissa.
 • Maalaistiet: 70 kilometriä tunnissa.
 • Moottoritiet: 110 kilometriä tunnissa.

Jos edellä mainittuja yleisiä nopeusrajoituksia ei sovelleta, rajoitus merkitään merkillä:

 • Asuinalueilla, sairaaloiden lähellä, lähikouluissa ja niiden lähialueilla nopeusrajoitus on normaalisti asetettu 30 kilometriin tunnissa.
 • Maanteillä on usein 90 kilometrin tuntinopeusrajoitus, jos tiellä on keskiosia.
 • Uusilla ja laadukkailla moottoriteillä voi olla nopeusrajoitusna 120 kilometriä tunnissa.

Alkoholiraja Ruotsissa

Ruotsissa ajaminen ei ole sallittua, jos veren alkoholipitoisuus ylittää 0,2 ( 0,2 g/l). Jos alkoholipitoisuus on yli 0,2, siitä seuraa sakkoja ja vaarana on ajokortin takavarikointi.

Suositeltu Autonvuokraus Autonvuokraus

Ruotsissa etäisyydet suosittuihin paikkoihin ja nähtävyyksiin voivat olla pitkiä, mutta samalla tämä on yksi turvallisimmista ja mukavimmista maista ajaa sisään. Suosituin reitti löytyy etelästä ja erityisesti rannikolta kohti Itämerta. Myös rannikolla parasta ruotsalaisissa kulinaarisissa perinteissä ja kulttuurissa on omansa. Tässä muutamia ehdotuksia retkille, jotka antavat sinulle maistiaisen Ruotsin hyvästä elämästä.

Suosituin reitti löytyy etelästä, erityisesti rannikolta kohti Itämerta. Täällä voit kokea pääkaupungin Tukholman ja kaiken, mitä suurkaupungilla on tarjottavanaan.

Vaxholm Kastellissa on nykyään museo, hotelli ja ravintola.

Tukholman saaristo

Tukholman ympärillä on yli 30 000 saarta ja saareketta,ja moniin kauneimpia pääsee helposti autolla. Aja esimerkiksi Vaxholmiin, saariston pääkaupunkina pidettyyn saareen, joka on enintään 30–40 minuutin päässä Tukholmasta. Aivan Vaxholmin keskustan ulkopuolella sijaitsee vaxholms Kastell -linnoitus pienellä saarekkeella, jossa on nykyään museo, hotelli ja ravintola. Vaxholmista ei ole kaukana melko suuri Värmdön, joka on kuuluisa pienistä paikoistaan taidegallerioiden, museoiden ja kulttuuritapahtumien kanssa. Värmdönissä on myös useita Tukholman saariston parhaita ravintoloita. Täällä oleskelun jälkeen voit pysähtyä Saltsjöbadenissa. Tämä paikka on kuuluisa upoista spa-hotelleista, hyvistä ravintoloista, pienistä kaupoista käsitöillä ja kauniista rannoista.

Gränna on kuuluisa polka-sikojen tuotannostaan. Useissa pienissä kaupoissa voit tehdä oman.

Vätternrundan

Vättern on Ruotsin toiseksi suurin järvi Vänernin jälkeen ja myös yksi Euroopan suurimmista. Vätternin ympärillä on joka vuosi pyöräkilpailu, mutta reitistä on tullut viime vuosina suosittu myös autolla ajettavaksi. Matkaa on noin 300 kilometriä. Ajat useiden viihtyisien pikkukaupunkien ja kylien ohi,ja löydät mökkivuokraamoja ja leirintäalueita monista paikoista järven rannoilla. hytteutleie og campingplasser Vätternrundanissa on muun muassa Eläintarha Boråsissa, hirvipuisto Skullarydissa,pienet karkkitehtaat Grännassa (täällä voit tehdä omia polka-sikoja), Lost Cityn uimapuisto Örebron ulkopuolella, ja voit vierailla Visingsön saarella lautalla Grännasta. Vätternin ympärillä on myös useita historiallisia rakennuksia ja linnoja, erityisesti keskiaikaisessa Vadstenan kaupungissa ja Örebrossa.

Visbyn historiallinen kaupallinen kaupunki intiimeillä mukulakivikaduilla.

Gotlanti

Gotlanti on Ruotsin suurin, noin59 000 asukkaan saari. Noin puolet ihmisistä asuu kauniissa ja historiallisessa Visbyn kaupungissa. Visbyä pidetään Pohjois-Euroopan parhaiten huolehtivana kauppakaupunkina,ja hänet hyväksyttiin Unescon maailmanperintöluetteloon vuonna 1995. Keskustaa hallitsevat jopa 800 vuotta vanhat rakennukset, joitaympäröi linnoitusmuuri ja intiimit ja mukulakivikadut. Loput Gotlannista on peitetty maatiloilla ja metsillä, ja siellä täällä on miellyttäviä kyliä. Täällä ihmiset matkustavat nauttimaan luonnosta ja kauniista ympäristöstä, pyöräilemään,patikoimaan, kalastamaan, uimaan, osallistumaan festivaaleille ja syömään hyvää ruokaa. Gotlanti on laajalti tunnettu monista huippuluokan ravintoloistaan. Autonvuokraus on täysin mahdollista tutustua koko saari muutamassa päivässä, mutta useimmat haluavat viettää enemmän aikaa kaunis Gotlanti. Voit joko ottaa lennon Visbyyn ja noutaa vuokra-auton sieltä tai ottaa lautan. Lautat lähtevät Oskarshamnista Kalmarin pohjoispuolellaja Nynäshamnista Tukholman eteläpuolella. Ylitys kestää noin 3 tuntia.

Katso Ruotsin suuret kaupungit

Yksi Ruotsin parhaista maantiematkoista on ajaa Tukholman, Göteborgin ja Malmön välillä. Kieltämättä matka Tukholmasta kahteen muuhun kaupunkiin kestää noin 6 tuntia, mutta tiet ovat erittäin hyviä ja matkalla on monia mahdollisuuksia kokea jotain ainutlaatuista. Malmön ja Göteborgin välillä ajoaika on noin 4 tuntia, ja matka kulkee Ruotsin kaunista länsirannikkoa pitkin. Kaupunkien väliset kontrastit kannattaa kuroa kiinni, ja kaikki kolme tarjoavat ainutlaatuisia elämyksiä ja nähtävyyksiä. Tukholmassa linnat, saaret, kanavat, vanhakaupunki ja vilkas yöelämä ovat suuria vetokortteja. Göteborg on hillitympi ja hiljaisempi,kauniilla keskustalla ja vahvalla yhteydellä merelle. Malmöä kunnostetaan täysin uusilla moderneilla rakennuksillasekä kukoistavalla ulkoilma- ja kulttuurielämällä. Se on myös hyvin lyhyen matkan päässä Kööpenhaminasta Malmöstä, jos haluat kokea vielä enemmän Skandinavian suurimmista kaupungeista. Yksiosaiset vuokrat eivät ole ongelma Ruotsissa, eikä varsinkaan silloin, kun auto palautetaan yhdessä näistä kaupungeista.

Suurkaupunkien välinen ajomatka päättyy Malmössä. Kaupunki on täysin kunnostettu, uusilla moderneilla rakennuksilla sekä kukoistavalla ulko- ja kulttuurielämällä.

Yritykset, joilta voit vuokrata auton kohteessa Ruotsi

Ruotsissa autonvuokrausta tarjoavat enimmäkseen vain suuret ja kansainvälisesti tunnetut yritykset. Yrityksiä, kuten Hertz, Europcar, Avis, Budget ja Sixt, löytyy kaikkialta. Myös Alamon, Nationalin ja Dollarin kaltaiset yritykset ovat hyvin edustettuina Ruotsissa. Suurimmissa kaupungeissa, kuten Tukholmassa, Göteborgissa ja Malmössä, on paikallisia ruotsalaisia autovuokraamoja, jotka tarjoavat usein autoja niche-kategorioissa, kuten pakettiautoja ja luksusautoja.

7 usein kysyttyjä kysymyksiä autonvuokrauksesta Ruotsissa

Mikä on autonvuokrauksen ikäraja Ruotsissa?

Monet autovuokraamot Ruotsissa hyväksyvät, että kuljettaja ja vuokralainen ovat 19-vuotiaita, mutta löydät myös joitakin, jotka vaativat sinua olemaan 21-vuotias. Kaikissa tapauksissa sinulla on täytynyt olla ajokortti vähintään vuoden ajan. Tämä koskee edullisimpia autoluokkia. Kalliiden autojen ikäraja voi olla jopa 30 vuotta, ja ne edellyttävät kuljettajalta ajokorttia vähintään 2 vuoden ajan. Jos olet alle 25-vuotias, sinulta veloitetaan yleensä lisämaksu nuorilta kuljettajilta.

Mitä luottokortteja hyväksytään, kun vuokraan auton Kohteessa Ruotsi?

Kaikki kansainvälisesti tunnustettujen yritysten, kuten Visan, American Expressin, Mastercardin ja Eurocardin, luottokortit hyväksytään Ruotsissa. Jos olet Ruotsin kansalainen ruotsalaisen pankin pankkikortilla, mikä tahansa yritys antaa sinun maksaa pankkikortilla. Auton vuokraajan on kuitenkin esitettävä luottokortti, joka on samanniminen kuin vuokralainen. Tämä johtuu siitä, että autovuokraamot varaavat talletuksen kattamaan mahdolliset omavastuut, polttoaineen, sakot ja muut.

Voinko ajaa autolla Norjaan, Suomeen ja Ruotsiin?

Jos sinulla on lupa ylittää rajoja vuokra-autolla, riippuu täysin kyseistä maata. Jos maa kuuluu EU- ja ETA-yhteistyöhämme, joka koskee kaikkia Pohjoismaita, vastaus on yleensä ”kyllä”. Vuokraamallasi autoluokassa voi kuitenkin olla rajoituksia (kysy etukäteen), ja jotkut yritykset perivät pienen maksun rajojen ylittämisestä.

Onko Ruotsissa turvallista ajaa?

Ruotsi on yksi maailman turvallisimmista maista. Tiet ovat erittäin hyviä, ja ruotsalaiset kuljettajat ovat jatkuvasti taitavia ja ystävällisiä. Sinun pitäisi silti ajaa varovasti ja turvallisesti sekä siksi, että liikennerikkomuksista määrätut sakot ovat korkeat, että siksi, että Ruotsissa voi olla sääolosuhteita, jotka vaativat sitä. Huomaathan, että suuret eläimet (hirvi, peurat, porot) voivat tulla tielle laitamilla. Suuret eläimet voivat aiheuttaa erittäin vakavia onnettomuuksia.

Minkä tyyppinen auto minun pitäisi vuokrata Ruotsi?

Useimmat ihmiset pärjäävät hyvin tavallisilla vuokra-autoilla Ruotsissa. Talvella ei myöskään todennäköisesti tarvita nelivetoa tai SUC:ia. Maa ei ole mäkinen, ja se on harvinainen rajuilla lumimäärillä maanteillä. Poikkeuksena voi olla, jos olet menossa maan korkeimpien hiihtokohteiden joukkoon talvella.

Onko se yleistä maksullisissa kopeissa Ruotsissa?

Ruotsissa ei tarvitse maksaa tietulleja valtateillä ja maalaisteillä. Kuitenkin, sinun täytyy maksaa sillat Motala, Sundsvall, Svinesund ja Juutinrauma yhteys Tanskaan. Göteborgin ja Tukholman keskustassa arkipäivisin on myös ajettava ruuhka-aikana. Tukholmassa maksu on 20 SEK ajaa tietullin läpi, kun taas Göteborgissa se maksaa 18 SEK.

Keneen otan yhteyttä, jos olen osallisena autovuokraamo-onnettomuudessa Ruotsissa?

Ambulanssin, palokunnan ja poliisin hätänumero Ruotsissa on 112. Soita tähän vain, jos olet ollut osallisena onnettomuudessa, jossa on henkilövahinkoja, tulipalon sattuessa tai muissa vakavissa tapauksissa ja hätätilanteissa. Soita sitten käyttämästäsi autovuokraamoon ja/tai vakuutusyhtiöön.

Toinen numero:

 • Poliisi – 114 14
 • Lääketieteellinen apu – 1177

Kohteet