Autonvuokraus Milano

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Milano

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Milano tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Milano kauttamme.

Milanon opas

Bilutleie Milano
Milano Autonvuokraus

Milano sijaitsee Pohjois-Italiassaja on Lombardian alueen pääkaupunki. Itse kaupungissa on noin 1,3 miljoonaa asukasta (2011), kun taas pääkaupunkiseutu on mukana. lähiöiden asukasluku on 7,5 miljoonaa.

Milano on Italian toiseksi suurin kaupunki (Rooman jälkeen)ja maan tärkein teollisuus-, rahoitus- ja kaupallinen keskus. Kaupunki on myös tärkeä liikenteen solmukohta.

Milano sijaitsee Ticino- ja Adda-jokien välissä hedelmällisen tasangon, ca. 120 metriä merenpinnan yläpuolella.

Nähtävyyksiä

Milano on yksi maailman johtavista muotikaupungeista jaostosparatiisi ostajille. Lisäksi kaupunki on merkittävä kulttuurikeskus , ja se on kuuluisalukuisista kirkoista, museoista, taidegallerioista, konserttisaleista ja teattereista.

Milano on yksi loistava hyvähintainen kauppa muodin harrastajille. On paljon tuottoisia design-kauppoja – joista monet löytyvät Fashion Quadrilaterosta.

Yksi Milanon suosituimmista nähtävyyksistä on vanhakaupunki, jonka katedraali on ”Duomo” valkoisella marmorilla vuodesta 1522. Katedraali on 3.7. euroopan suurin, ja se on rakennettu goottilaistyyliin.

Myös kuuluisa oopperatalo ”Teatro alla Scala” vuodesta 1778 suositteli vierailua. Oopperatalo on yksi maailman suurimmista ja siinä on 3 600 paikkaa.

Muita nähtävyyksiä ovat: puisto Sempione 1400-luvun Sforzan palatsilla,Leonardo da Vinci -museolla ja taidemuseolla ”Pinacoteca di Brera”

Tutustu Milanoon autonvuokrausta

Sinun ei pitäisi ajaa kauas Italian muotipääkaupunki Milanon ulkopuolelle, ennen kuin koet täysin erilaisen maailman. Tämä osa maata on täynnä kauniita pieniä kaupunkeja, ja erityisesti niitä, jotka sijaitsevat Alpeilla, ja niitä, jotka ovat täynnä kuuluisia järviä. Milano sijaitsee keskeisellä paikalla suhteessa useimpiin asioihin, ja se on täydellinen kaupunki retkien lähtökohdaksi. Tässä muutamia ehdotuksia suosituimmista autovuokraamoista.

Koe Venetsia gondolissa monien kaanaalien läpi.

Venetsia – Historian kaupunki Fanit ja romantikkot

Venetsian kanavakaupunki on rakennettu 117 pienelle saarelle Adrianmerenlahden sisäpuolelle. Milano löytyy yleensä alle 3 tuntia, jos sinulla on autonvuokraus käytettävissä. Vaikka useimmat ihmiset priorisoivat yhden tai useamman yön vieraillessaan kuuluisassa kaupungissa, on täysin mahdollista tehdä vain päiväretki siellä. Venetsiassa voit valita ja raaputtaa maailmankuulujen nähtävyyksien joukossa, kävellä gondolilla uluilla,syödä hyvää ruokaa, tehdä ostoksia ja kokea kaikenlaisia taiteellisia tapahtumia. Kaupunki on tietenkin lähes täysin autoton, javoit liikkua parhaiten kävellen tai venetaksilla. Keskustan laitamilla on monia pysäköintipaikkoja, joista useat järjestävät kuljetuksen keskustaan.

  • Milanosta Venetsiaan on noin 270 km, jos ajat moottoritietä Bergamon ja Brescian kautta. Pysähtymättä ajo kestää 2,5-3 tuntia.
Idyllinen Bellagio Como-järven rannalla.

Bellagio – Helmi Lago di Comossa

Monet pitivät Como-järveä italian järvistä eksklusiivisimmana. Pienet kaupungit, jotka sijaitsevat meren ympärillä, ovat usein hyvin maalauksellisia, ja ehkä bellagio on se, joka nousee huipulle. Bellagio sijaitsee kärjessä meren eteläpäässä ja on lempinimeltään ”Como-järven helmi”. Täällä ihmiset matkustavat kävelemään viihtyisissä pienissä kaduilla, upeidenrakennusten välissä, menevät perheomistisiin ravintoloihin, kävelevät kauniissa puutarhoissa ja nauttivat merenrannasta hiljaisuudesta ja rauhasta. Täällä on myös paljon aktiviteetteja, kuten uintia ja veneretkiä. Yksi bellagiota lähellä olevan alueen suosituimmista retkistä on lauttamatka Como-järven muiden rantojen kyliin, kuten Castello di Vezioon ja Menaggioon.

  • Milanon keskustasta Bellagion kylään on 80 km, jos ajat Leccon kautta. Ajoaika on noin 1 tunti ja 30 minuuttia.
Kalastajakylä on rakennettu jyrkille kallioille suoraan merelle. Talot erottuvat maalilla tuoreilla väreillä.

Cinque Terre – Viisi värikästä kalastajakylää

Cinque Terre tarkoittaa ”Viittä maata”, ja se on viiden pienen kalastajakylän ja ympäröivän alueen nimeäminen. Kylät ovat Vernazza, Corniglia, Riomaggiore, Manarola ja Monterosso al Mare. Niille on ominaista, että ne on rakennettu kallioille, jotka syöksyvät alas kohti merta, ja monet kodikkaista taloista on maalattu tuoreilla väreillä. Kaikki ovat Unescon maailmanperintöluettelossa,ja Italian viranomaiset ovat antaneet Cinque Terren alueelle kansallispuiston aseman. Kauniita eivät ole vain kalastajakylät, vaan myös ympäristö. Täällä on hienoa kävellä poluilla, jotka kulkevat kylästä kylään, ja tiellä ohitat vanhoja linnoituksia,raunioita ja muita nähtävyyksiä. Vaikka Cinque Terrestä on tullut erittäin suosittu kohde monien vierailevien matkailijoiden keskuudessa, sinun pitäisi hemmotella itseäsi matkalla sinne, kun olet tällä Italian reunalla.

  • Nopein tie Milanon Cinque Terreen kulkee Parman laitamilla, ennen kuin se kääntyy lounaaseen suuntaan kohti merta. Reitti on sitten noin 260 kilometriä, ja ajoaika on 3 tuntia ja 20 minuuttia.
Löydä rauha yhdestä Varesen monista vihreistä puutarhoista.

Varese – Kaunis kaupunki Sacro Monte di Varesen juurella

Varese sijaitsee kukkulalla Sacro Monte di Varese -vuoren juurella. Se tunnetaan yhtenä Italian kauneimmista, erityisesti kaupungin monien puutarhojen ja puistojen vuoksi. Monet viheralueista rakensivat jalot ja rikkaat ihmiset, joiden lomakohteena oli Varese. Kaupunki on siis lempinimeltään ”Milanon Versailles”, joka on myös viittaus vaikuttavaan Palazzo Estenseen, joka rakennettiin 1800-luvulla. Se ei ole pitkä tie Milanosta Vareseen, jos sinulla on vuokra-auto. Vierailu täällä on täydellinen, jos olet menossa kohti Como-järveä tai tarvitset vain muutaman tunnin päässä kaupungin keskustasta hektisissä Milanoissa.

  • Milanosta Vareseen on tuskin 58 kilometriä. Ajat sinne vuokra-autolla noin tunnissa.
Suuntaa Alpeille ja käy useissa viihtyisissä kylissä.

Alpit – Hiihto ja kauniit kylät

Milano ei ole kaukana Alpeilta, ja jos vierailet tässä Italian osassa, sinun pitäisi hemmotella itseäsi matkalle vuorille. Valittavana on monia hienoja kyliä sekä Sveitsin, Ranskan että Italian puolella. Auton ajaminen tällä alueella on myös ainutlaatuinen kokemus. Riippuen valitsemastasi reitistä, voit ajaa kauniiden laaksojen läpi, ylittää sillat, jotkakulkevat syvien rotkojen yli, upeiden vuorenhuippujen kanssa tien kummallakin puolella. Kuuluisat hiihtokohteet ovat suosituimpia paikkoja, kuten St. Moritz, Chamonix ja Zermatt. On myös suositeltavaa matka joihinkin Pieniin italialaisiin kyliin Alpeilla. Harkitse vierailua, esimerkiksi Arco, Fiera di Primiero, Glorenza tai Sterzing, jotka löydät helposti, kun ajat Gardajärven ohi matkalla Tiroliin.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Jos aiot kokea Milanon, on parasta jättää vuokra-auto pysäköitynä. Pysäköinnin löytäminen kaduilta on yleensä vaikeaa. Paikkamäärä on hyvin rajallinen, ja maksu on melko korkea. Lisäksi on olemassa useita alueita, joissa sinun on maksettava maksu etukäteen, ennen kuin lähdet autosta (lippuja on saatavana muun muassa kioskeista ja tupakka-asteista). Pysäköintihalleja on paljon, mutta jos ne sijaitsevat keskellä keskustaa, sinun on odotettava, että sinne pääseminen voi viedä aikaa.

Liikenne kaupungin keskustassa on tiheää, kadut usein kapeita ja kuljettajat jonkin verran voimakkaampia kuin kotona. Voi myös olla vaikeaa löytää tiensä, jos autossa ei ole navigointia. Milanon ulkopuolella on huomattavasti helpompi liikkua vuokra-autolla. Pääouksilla on hyvät moottoritiet, jamonet reitit tarjoavat mukavan ympäristön. Huomaa, että jotkut kuljettajat ajavat sallittua nopeammin ja saatat löytää ihmisiä, jotka ottavat tarpeettomia riskejä maanteillä. Aja hieman puolustuskannalla ja kiinnitä erityistähuomiota , erityisesti huomaamattomalla maalaistiellä.

Terminaali 1 Milanon Malpensan lentokentällä.

Lentokenttä

Milanon Malpensan lentokenttä on Pohjois-Italian suurin lentokenttäja 20 eniten liikenteessä euroopassa. Vuosittaista matkustajamäärää on lähemmäs 29 miljoonaa. Lentokenttä palvelee Lombardon, Piemonten ja Ligurian alueita, joista löydät monia suosittuja matkakohteita turisteille. Milanon Malpensassa on kolme terminaalia, joista terminaali 1 hoitaa suurimman osan Schengen-alueen maista tulevasta liikenteestä. Voit laskeutua terminaaliin 2, jos lennät halpalentoyhtiöllä, tai tilauslennolla.

Kaikilla suurimmilla ja kansainvälisillä autovuokraamoilla, jotka ovat edustettuina lentokentällä, on laskurit molemmissa terminaaleissa. Näitä ovat Avis, Budget, Europcar, Hertz, Thrifty, Sixt ja Dollar. Lisäksi on joitakin yrityksiä, pääasiassa paikallisia toimijoita, jotka sijaitsevat vain yhdessä terminaalissa, mukaan lukien Interrent.

  • Etäisyys Milanon Malpensan lentokentältä Milanon keskustaan on noin 50 kilometriä. Nopein reitti kulkee A8-moottoritiellä, ja sen jälkeen ajomatka kestää noin 50 minuuttia.