Autonvuokraus Ranska

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Ranska

Ranska matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Ranska. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Ranska

Autovuokraamo Ranska

Autovuokraamo Ranska

Ranska on Länsi-Euroopan suurin maa alueella – ja väkiluku on noin 64 miljoonaa euroa (2010). Maa ulottuu Pohjanmereltä pohjoisessa Välimereen etelässä ja on yhteinen raja Belgia, Luxemburg, Saksa, Andorra, Espanja, Monaco, Italia ja Sveitsi.Pääoman Pariisi on noin 2,2 miljoonaa asukasta vuonna kaupungin itse – mutta jos ovat lähiöissä, sen väestö nousee lähes 12 miljoonaan euroon.

Suurimmissa kaupungeissa jälkeen Pariisi on Marseille, Lyon, Toulouse ja Nizza.

Maisema Ranskassa vaihtelivat. Pohjois-ja keskiosissa hallitsevat suhteellisen tasainen tasangoilla, kun taas etelässä ja kaakossa ovat korkeat vuoristot (Pyreneillä ja Alpeilla). Länsi-Euroopan korkein vuori, Mont Blanc (4807 m), joka sijaitsee Ranskan Alpeilla. Jotkut pisin joet virtaa Ranska: Loire, Rhône, Garonnen ja Seine.

Ranska on tunnettu keskus eurooppalaisen kulttuurin vuosisatojen, ja muuttuvat poliittiset järjestelmät ovat olleet tietoisia säilyttämiselle.

Ranskassa on useita nähtävyyksiä tarjota. Pääoman Pariisi on erityinen asema sen historiaa, sen mielenkiintoinen arkkitehtuuri, sen muoti ja kukoistava ravintola kohtaus. Muuten, Provence ja Riviera (Côte d’Azur) Välimeren perinne matkailu ja lomakohde ihmisiä eri puolilta maailmaa. On myös huomattava, että Ranska, monine viinitarha, on myös ilmeinen kohde monille vinentusiaster.

Ranskan vilkkain lentokenttä on Charles de Gaulle International Airport (Roissy), hieman Pariisin koillispuolella.Eräät suuret lentoasemat ovat perinteisiä Pariisin Orly International Airport eteläpuolella pääoman ja Nizzan Côte d’Azurin kansainväliseltä lentokentältä.

Vuokra-auto kohteissa

Valikko