Autonvuokraus Ranska

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autonvuokraus Ranska

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Ranska tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Ranskassa kauttamme.

Ranskan opas

Bilutleie Frankrike
Autonvuokraus Ranska

Ranska on Länsi-Euroopan suurin litteä maa , jonka väkiluku on noin 64 miljoonaa (2010). Pääkaupungissa Pariisissa on noin 2,2 miljoonaa. Itse kaupungissa – mutta jos lasketaan lähiöihin, väestö nousee lähes 12 miljoonaan.

Pariisin suurimmat kaupungit ovat Marseille, Lyon, Toulouse ja Nizza.

Ranskan maisema on vaihteleva. Pohjois- ja keskiosia hallitsee suhteellisen tasainen tasainen maisema, kun taas etelässä ja kaakossa on korkeita vuorijonoja (Pyreneet ja Alpit). Länsi-Euroopan korkein vuori Mont Blanc (4807 m) sijaitsee Ranskan Alpeilla. Jotkut Euroopan pisimmistä joista virtaavat Ranskan läpi: Loire, Rhône, Garonne ja Seine.

Ranska on tunnettu eurooppalaisena kulttuurikeskuksena vuosisatojen ajan, ja muuttuvat poliittiset hallinnot ovat olleet tietoisia tämän ylläpitämisestä.

Ranska tarjoaa useita nähtävyyksiä. Pääkaupunki Pariisi on erityisessä asemassa historiansa, jännittävän arkkitehtuurinsa, muotitalojensa ja kukoistavan ravintolaelämänsä ansiosta. Muuten Provencella ja Rivieralla (Côte d’Azur) Välimerellä on pitkät perinteet turisti- ja lomakohteina ihmisille kaikkialta maailmasta. On myös mainittava, että Ranska ja sen monet viinilinnat ovat myös ilmeinen kohde monille viinin harrastajille.

Ranskan ruuhkaisin lentokenttä on Charles de Gaullen kansainvälinen lentokenttä (Roissy), joka sijaitsee Pariisin koillispuolella. Muita tärkeitä lentokenttiä ovat perinteinen Pariisin ja Orlyn kansainvälinen lentokenttä hieman pääkaupungin eteläpuolella ja Nizzan Côte d’Azurin kansainvälinen lentokenttä.

Ranska ja sen monet viinitarhat ovat ilmeinen kohde monille viinin harrastajille.

Ajaminen Ranskassa

Ranskan moottoritiet ovat yleensä moderneja ja hyviä, ja jos haluat nopeasti päästä määränpäähän, nämä ovat paras vaihtoehto. Sinulta veloitetaan kuitenkin maksu useimmilla reiteillä. Maalaistiet ovat usein paras vaihtoehto, jos haluat nähdä ja kokea enemmän maanteillä, pysähtyen matkan varrella. Huomaathan, että liikenne voi olla lähellä lomalle menevien pätiköiden lähellä, erityisesti Ranskan Rivieralla heinä- ja elokuussa.

Se on pakollinen päiväsaikaan ajovaloilla pimeän tultua.

Liikennesäännöt Ranskassa

 • Ranskassa aja tien oikealla puolella.
 • Ajovalot ovat pakollisia autojen ulkopuolella ja huonontamalla päiväaikaista näkyvyyttä.
 • Se on pakollinen päiväsaikaan ajovaloissa pimeän tultua ja tunneleissa.
 • Matkapuhelimen käyttö on kielletty moottorin käydessä, paitsi handsfree-näppiä.
 • Se on pakollinen turvavyöllä kuljettajalle ja matkustajille.
 • Alle 10-vuotiaiden (tai alle 135 cm: n) lasten tulee aina käyttää hyväksyttyjä lasten turvalaitteita, jotka sopivat lapsen pituuteen ja painoon.
 • Jos turvaistuin sijaitsee matkustajan istuimella (edessä), turvatyyny on sammutettava.
 • Alle 13 kg:n lasten tulisi istua selkä ajosuuntaan päin.
Ranskan maalaisteillä nopeusrajoitus on 80 km/h.

Nopeusrajoitukset Kohteessa Ranska

Ranskassa nopeusrajoitukset voivat riippua sääolosuhteista. Tämä koskee molempia valtateitä, kun taas kaupunkialueilla sovelletaan aina 50:n rajaa. Vuodesta 2018 lähtien maanteiden nopeusrajoitukset ovat olleet 80 kilometriä tunnissa sääolosuhteista riippumatta (enimmillään 90 kilometristä tunnissa alennettuna).

 • Kaupungit: 50 kilometriä tunnissa
 • Maalaistiet: 80 km/h
 • Valtatiet kaupunkialueilla: 110 kilometriä tunnissa (100 kilometriä tunnissa sateen varalta)
 • Moottoritiet: 130 kilometriä tunnissa (110 kilometriä tunnissa sateena)

Nb! Jos näkyvyys on alle 50 metriä esimerkiksi tiheässä sumussa, nopeusrajoitus kaikilla teillä on enimmillään 50 kilometriä tunnissa.

Alkoholiraja Ranskassa

Ranskassa ajaminen ei ole sallittua, jos veren alkoholipitoisuus ylittää 0,5° (0,5 g/l). Jos alkoholipitoisuus on 0,50–0,8, saat kohtalaisen sakon, kun taas yli 0,8-tuumainen alkoholipitoisuus voi johtaa paljon ankarampiin sakkoihin ja ajokorttien takavarikoinniin.

Suositellut Autonvuokraus Palvelut

Vain mielikuvitus rajoittaa jännittävien kyytien mahdollisuuksia Ranskassa. Kaikkialla maassa on historiallisia kohteita ja kaupunkeja, joissa on kaunis arkkitehtuuri, viininvalmistuksesta ja herkullisesta ruoasta tunnettuja alueita sekä vuoria ja laaksoja, joissa on ainutlaatuisia maisemia. Rannikkokaistaleiden varrella on uimamahdollisuuksia ja ikonisia kaupunkeja, kuten Biarritz, Nizza, Saint-Tropez. Tässä muutamia ehdotuksia ajoreiteistä.

Ranskan Riviera

Ranskassa ehkä suosituin reitti kulkee Ranskan Rivieralla. Tämän reitin tyypillinen päätepiste on Monacon ruhtinaskunta ja Saint-Tropezin glamourikaupunki. Monte Carlossa voit nähdä muun muassa Prinssin palatsin, Place du Casinon, Hôtel de Parisin ja venesataman. Seuraava pysäkki on Nizza, jossa Promenade de Anglais-katu, Hotel Negresco, galleriat ja museot ovat tärkeimmät vetokortit. Cannesissa kannattaa pysähtyä roomalaisajan huviloissa, museoissaja teattereissa sekä ehkä veneretkellä Île Sainte-Margueritiin tai Île Saint-Honoratiin. Frejusin, Sainte-Maximen ja Sainte-Tropezin kaupungeilla on myös paljon näytettävää, mutta täällä on ensisijaisesti auringonottoa ja uintia, joka on houkuttelevinta. soling og bading Rivieralla ajaminen antaa sinulle paljon mahdollisuuksia jännittäviin kiertotieihin sisämaassa Provencessa.

Monacon Monte Carlossa kannattaa käyttää aikaa muun muassa prinssin palatsin näkeminen.

Grasse on yksi kauniista pikkukaupungeista, jonka läpi ajat matkallasi.

Reitti Napoléon

Route Napoléon on myös yksi suosituimmista retkistä, joita turistit ajavat Ranskassa. Se seuraa osia reitistä, jota komentaja Napoleon kulki palattuaan Elban saarelta, matkalla kuuluisaan Waterloon taisteluun. Virallinen lähtökohta on Antibes Côte d’Azurilla, eli cannesin ja Nizzan puolivälissä. Sieltä ajat monien kauniiden pikkukaupunkien, kuten Grassen, Dignen, Col Bayardin ja La Muren, läpi, ennen kuin päätyt Grenobleen Alppien juurelle. Reitti on merkitty patsailla, ranskalaisesta kotkasta (Aigle de drapeau), ja voit tietysti ajaa päinvastaiseen suuntaan, jos se on kätevin.

Alsacen viinitarhoissa tulisi käydä tutustumassa valkoisiin ja kuohuviiniin.

Alsacen viinitarhat

Alsace sijaitsee Saksan ja Ranskan rajalla sekä Reinin muodostamassa joenpohjassa. Historia ja kulttuuri täällä on jännittävää, eikä vähiten valkoisten ja kuohuviinien tuotannossa. Useiden kuuluisien viinitarhojen lisäksi alue on täynnä pieniä kaupunkeja, joissa on upea arkkitehtuuri, linnoituksia, linnoituksia, kirkkoja ja katedraaleja. Asema täällä autonvuokraus mahdollistaa nähdä historiallisesti tärkeitä kaupunkeja, kuten Strasbourg,Colmar ja Mulhouse. Voit myös mennä kiertotietä suuriin saksalaisiin kaupunkeihin, kuten Baden-Badeniin ja Offenburgiin, tai Baseliin, joka on aivan Sveitsin rajan toisella puolella.

La Route des Grandes Alpes

Tämä reitti Ranskan Alppien läpi alkaa yleensä Thonon-les-Bainsissa, pienessä kaupungissa, joka sijaitsee aivan Geneven lähellä. Aja sieltä vuorille, ennen kuin päädyt Nizzaan Côte d’Azurilla. Reitti kulkee alppien vuoristosalkojen korkeimpien huippujen kautta. Olet yli 2500 metriä merenpinnan yläpuolella useita kertoja matkan varrella, ja siitä on ainutlaatuiset näkymät laaksoihin ja vuorenhuippuihin kaikkiin suuntiin. Reitin varrella on myös monia miellyttäviä vuoristokyliä sekä kuuluisia hiihtokohteita, kuten Chamonix ja Val-d’Isère.

Ajomatka Ranskan Alppien läpi alkaa yleensä Thonon-les-Bainsin pikkukaupungista, joka on lähellä Geneveä.

Loiren laaksossa voit kokea vaikuttavan kauniita linnoja ja linnoituksia.

Pariisista Loiren laaksoon

Jos olet Pariisissa ja sinulla on autonvuokraus, harkitse ajamista Loiren laaksoon. Laaksoa kutsutaan usein Ranskan puutarhaksi, koska aluetta pidetään erittäin hedelmällisenä. Täällä on monia kuuluisia viinitarhoja,viljelijät kasvattavat maukkaita vihanneksia, marjoja ja hedelmiä, ja ravintoloita hemmotellaan tuoreiden tuotteet. Useimmat ihmiset ajavat ensin Toursin kaupunkiin javievät suunnan sieltä Nantekseen. Voit myös pysähtyä kauniissa kaupungeissa, kuten Angers ja Saumur. Näissä kaupungeissa ja muualla Loiren laaksossa voit kokea ranskan kauneimpia linnoja ja linnoituksia.

Ajomatka päättyy legendaariseen Biarritzin merenrantakohteeseen.

Bordeaux’n ja Biarritzin välinen rannikko

Bordeaux on kaunis ja jännittävä suurkaupunki, jolla on myös vahva yhteys mereen. Jos ajat noin tunnin lounaaseen kaupungin keskustasta, pääset Arcachonin lomakaupunkiin ja Euroopan suurimpaan Dune de Pilat -dyyniin. Sieltä on ihana ranta koko rannikolla, aina legendaariseenBiarritzin merenrantakohteeseen. Tie kulkee sisään ja ulos merenrannan ja kauniiden kylien välillä, ja matkan varrella on monia jännittäviä nähtävyyksiä. Biarritz on yksi maan tyylikkäimmistä kaupungeista, ja sen arvoinen on yön tai kaksi. Jos haluat kokea kauniimpia ja jännittävämpiä kaupunkeja ajossa, voit suunnata esimerkiksi San Sebastianiin ja Bilbaoon Espanjassa.

Yritykset, joilta voit vuokrata auton kohteessa Ranska

Ranskan lentokentillä ovat kansainvälisesti tunnetut yritykset, jotka ovat pääasiassa niitä, jotka tarjoavat autonvuokrausta. Eli tunnettuja toimijoita, kuten Hertz, Sixt, Avis, Budget, Europcar, Alamo, National ja Enterprise. Näitä on myös kaikkialla muualla maassa. Kaupungeista löydät myös pienempiä yrityksiä, kuten ranskalaisia pelaajia, kuten Rent A Car, ACE, SunnyCars, Citer, FranceCars ja Ucar.

7 usein kysyttyjä kysymyksiä autonvuokrauksesta Ranskassa

Voinko maksaa autonvuokrauksen Ranskassa pankkikortilla?

Useimmat autovuokraamot hyväksyvät varsinaisen vuokrauksen maksamisen pankkikorteilla. Sinun on silti esitettävä luottokortti autoa noudetessasi ja kortin on oltava vuokralaisen nimissä. Autovuokraamo ottaa takuumaksun vain luottokortilta. Talletuksen koko vastaa yleensä omavastuuosuuden summaa lisättynä arvioidulla summalla puuttuvasta polttoaineesta, sakoista, tiemaksuista ja vastaavista. Takuumaksu palautetaan kortille heti vuokrauksen päätyttyä.

Voiko autoa ajaa useampi?

Useiden kuljettajien rekisteröiminen autonvuokraukseen ei ole ongelma, mutta kaikkien kuljettajien on täytettävä autovuokraamon vaatimukset. Auton noutamisen aikana on esitettävä voimassa oleva ajokortti kaikille kuljettajille. Jos auton noutamisen yhteydessä ei voi olla lisäkuljettajaa, tämän voi ratkaista henkilö, joka käy autovuokraamon toimipisteissä, joissa hän on, ja rekisteröi ajokorttinsa siellä. On tavallista, että jokaisesta lisäkuljettajasta peritään lisämaksu.

Mikä on ikäraja autonvuokraus Ranska?

Ranskassa autovuokraamojen ikäraja on 21 vuotta. Henkilöllä, joka vuokraa ja on ajamassa autoa, on myös oltava ajokortti vähintään vuoden ajan. Käytännössä kaikki vuokranantajat vaativat lisämaksun, jos vuokralainen on alle 25-vuotias. Maksun suuruvuus vaihtelee yritykseltä yritykselle, mutta se sisällytetään aina vuokrahintaan, jonka sinut noteerataan, kun varaat auton verkossa.

Tarvitsenko mitään erityistä autotyyppiä Ranskassa?

Ellet mene Alppien ranskalaiseen osaan talvella, on epätodennäköistä, että tarvitset mitään muuta kuin tavallisen henkilöauton. Kun valitset autonvuokraus tulisi keskittyä ensisijaisesti siihen, kuinka paljon tilaa tarvitset matkustajille ja matkatavaroille, sekä turvallisuus. Maan eteläosassa voi olla tärkeää, että kesällä on auto, jossa on hyvä ilmastointi.

Onko se yleistä maksullisissa kopeissa Ranskassa?

Useimmilla Ranskan moottoriteillä on maksullisia koppeja. Hinnat voivat vaihdella hieman sen mukaan, mihin suuntaan ajat. Useimmilla teillä pysähdyt maksullisessa asemalla, kun ajat moottoritielle ja saat sakot. Lippua käytetään uudelleen, kun ajat pois moottoritieltä, ja maksat sitten moottoritiellä ajamasi matkan mukaan. Maksuvälineenä hyväksytään kolikot ja setelit (euro) sekä luottokortit (pankkikortit/luottokortit).

Mitä ranskan tietullikoppien kyltit tarkoittavat?

 • Vihreä nuoli tarkoittaa, että kaista on auki.
 • Punainen risteys tarkoittaa, että kaista on suljettu eikä sitä saa käyttää.
 • Siniset kolikot tarkoittavat, että voit maksaa käteisellä, mutta muutosta ei anneta takaisin (käytä tarkkaa summaa).
 • Sininen mies tarkoittaa, että tietullikoppi on huoltopalvelussa (saat vaihtotankin takaisin).
 • Sininen neliö, jossa on kirjaimet CB / luottokorttisymboli, tarkoittaa, että voit maksaa vain kortilla.
 • Oranssi T tarkoittaa, että kenttää saa käyttää vain autot, joissa on sähköinen siru maksua varten (AutoPassin ranskankielinen versio).

Keneen otan yhteyttä, jos olen osallisena autovuokraamo-onnettomuudessa Ranskassa?

Ambulanssin, palokunnan ja poliisin hätänumero Ranskassa on 112. Soita tähän vain, jos olet ollut osallisena onnettomuudessa, jossa on henkilövahinkoja, tulipalon sattuessa tai muissa vakavissa tapauksissa ja hätätilanteissa. Ota myös yhteyttä autovuokraamoon ja/tai vakuutusyhtiöön, jota käytät.

Toinen numero:

 • Poliisi – 17
 • Palokunta – 18
 • Lääketieteellinen apu – 15

Kohteet