Autonvuokraus Yhdysvallat

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Yhdysvallat

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Yhdysvallat tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Yhdysvalloissa kauttamme.

USA:n opas

Bilutleie USA
Autonvuokraus Yhdysvallat

Yhdysvallat sijaitsee Pohjois-Amerikassa ja sillä on noin 310 miljoonaa asukasta (2010). Se on kolmas osa vuoden 2016 Elokuvassa Sama Mexico aika. Yhdysvallat koostuu 50 osavaltiosta sekä Kolumbian liittovaltion piiristä (Columbian piirikunta – tunnetaan paremmin nimellä Washington D.C.). Yhdysvaltoihin kuuluvat myös mantereen luoteisosa (Alaska) ja Havaijin saaristo Tyynellämerellä sekä useita muita alueita.

Yhdysvallat on maailman kolmas presidentti. Kanadan ja Venäjän jälkeen suurin valtio , ja seon myös maailman vaikutusvaltaisin valtio – talouden, kulttuurin, politiikan ja puolustuksen osalta.

Maisema on vaihteleva ja kontrastinen, ja siinä on siis myös suuria vaihteluita ilmaston kannalta. Yksi maailman lämpimimmistä alueista löytyy Death Valleystä – laaksosta Mojaven autiomaassa Etelä-Kaliforniassa.

Nähtävyyksiä

Yhdysvallat vastaanottaa vuosittain noin 60 miljoonaa ulkomaista turistia, ja sillä on lukemattomia nähtävyyksiä ja nähtävyyksiä. Koilliseen on pääkaupunki Washington D.C., – jossa muun muassa kaupungin pääkaupunki Washington D.C. sijaitsee Washington D.C:ssä. Yhdysvaltain presidentin ”Valkoisen talon” toimisto sijaitsee, ja hieman koillisempaa löydät Yhdysvaltain suurimman kaupungin New Yorkin (8,5 miljoonaa asukasta), joka on yksi maailman tärkeimmistä taloudellisista ja kulttuurisista keskuksista. Kaakossa on Floridan osavaltio – joka on muun muassa Floridan osavaltio. tunnettu lämpimästä ilmastostaan, Walt Disney Worldista ja Epcot Centeristä. Kalifornian hiekkarannat ja kuuluisat kaupungit, kuten Los Angeles, sijaitsevat maan lounaisosassa, ja aivan Yhdysvaltojen läpi löydät Kalliovuorten vuorijonon. Coloradon osavaltiossa sijaitsee Kalliovuorten korkein osa – jossa yli 100 huippua on yli 4000 metriä merenpinnan yläpuolella.

Jotkut Yhdysvaltojen eniten vierailtuja paikkoja ovat: Times Square New Yorkissa, Las Vegas Strip, National Mall ja Memorial Parks Washington D.C: ssä, Faneuil Hall Bostonissa ja Disneyworld Floridassa. Muita suosittuja asutuskeskuksia ovat Niagaran putoukset,Grand Canyon, Great Smoky Mountains (Kansallispuisto) Tennessessä ja Hollywood Los Angelesissa.

Grand Canyon on yksi Yhdysvaltojen vierailtuja nähtävyyksiä.

Amerikan suurimmat kaupungit ovat New York (8,5 miljoonaa asukasta – noin 19 miljoonaa pääkaupunkiseudulla), Los Angeles (4 miljoonaa), Chicago (2,8 miljoonaa) ja Houston (2 miljoonaa).

Yhdysvalloissa on monia vilkkaita kansainvälisiä lentokenttiä – kuten John F. Kennedyn kansainvälinen lentokenttä (New York), Washington Dullesin kansainvälinen lentokenttä, Chicagon lentokenttä, Hartsfieldin kansainvälinen lentokenttä (Atlanta) ja Seattlen kansainvälinen lentokenttä.

Ajaminen Yhdysvalloissa

Ajaminen Yhdysvalloissa on yleensä erittäin helppoa ja suoraviivaista, kun kyse on tieverkosta ja navigoinnista. Useimpien kaupunkien infrastruktuuri on paljon paremmin sopeutunut autoliikenteeseen kuin esimerkiksi monissa Euroopan kaupungeissa. Yhdysvaltojen kaupungit ovat uusia, ja monet niistä kasvoivat vasta, kun autosta oli tullut yleinen ajoneuvo. Samaan aikaan on myös monia kaupunkeja, jotka kamppailevat erittäin paljon liikenteen ja raskaan liikenteen kanssa. Hyvistä teistä huolimatta A:sta B:hen pääseminen voi kestää paikoin ja erityisesti ruuhka-aikana. Kaupunkien ulkopuolella se on paljon helpompaa, mutta myös siellä liikenne voi olla tiheää. Tämä riippuu jälleen hyvin paljon siitä, missä ajat Yhdysvalloissa.

Aja varovasti, jos lähestyt koulubussia.

Yhdysvaltain liikennesäännöt

Joillakin alueilla liikennesäännöissä on merkittäviä eroja jokaisessa Yhdysvaltojen osavaltiossa. Sekä valtioiden viranomaiset että paikallisviranomaiset voivat asettaa tiettyjä erityissääntöjä. Yleensä sinun tuskin tarvitsee asettaa itseäsi perusteellisesti näihin, kunhan ajat varovasti ja normaalisti. Voit kiinnittää huomiota muun muassa seuraavasti:

 • Yhdysvalloissa aja tien oikealla puolella.
 • Kuljettajan ja kaikkien matkustajien on käytettävä turvavyötä.
 • Aja erityisen varovasti, jos lähestyt koulubussia. Useimmissa paikoissa ei saa ohittaa bussipysäkille pysähtyneitä koulubussia.
 • Useimmissa paikoissa liikennevaloissa saa kääntyä oikealle punaisella valolla. Jos tämä ei ole sallittua, se on yleensä merkki.
 • Jos poliisi pysäyttää sinut ajon aikana, pysäköi tien oikealle puolelle, pysäytä auton moottori ja pidä molemmat kädet näkyvissä auton ratissa. Älä jätä autoa, ellei poliisi pyydä sinua tekemään tätä.
Nopeusrajoitukset Yhdysvalloissa määräytyvät kunkin jaetun valtion mukaan.

Nopeusrajoitukset Yhdysvalloissa

Yhdysvalloissa kukin osavaltio määrittää, mitä nopeusrajoituksia sovelletaan kyseisessä osavaltiossa. Paikallisviranomaiset voivat myös määrittää omat alennetut nopeusrajojaan hallitsemansa alueilla.

Nopeusrajoitukset näkyvät merkein, ja yleisimmät kohtaamasi rajoitukset ovat seuraavien välillä:

 • Kaupungit ja asuinalueet: usein välillä 20-40 mailia tunnissa (32 – 64 kilometriä tunnissa).
 • Maalaistiet: usein välillä 45-65 mailia tunnissa (72 – 105 kilometriä tunnissa).
 • Moottoritiet: usein välillä 55 ja 75 mailia tunnissa (89 – 121 kilometriä tunnissa).
Kaikissa osavaltioissa sovelletaan liittovaltion lakia alkoholin rajoihin, ja joissakin osavaltioissa on liittovaltion lain lisäsäännöksiä.

Alkoholirajat Yhdysvalloissa

Alkoholirajoja (ja muita aineita) koskevat lait ovat Yhdysvalloissa jokseenkin erilaiset kuin muun muassa Euroopassa. Tällä alalla maalla on liittovaltion laki, jota sovelletaan kaikissa osavaltioissa, ja joissakin osavaltioissa on liittovaltion lain paikallisia lisäsäännöksiä.

Liittovaltion laissa yksityisautoilijöille asetetaan 0,08 prosentin raja sen rajoittamiseksi, onko suhde rangaistava vai ei. Rangaistus rikoksista vaihtelee kuitenkin suuresti suhteessa kyseistä valtiota ja tietenkin myös siihen, oletko aiheuttanut onnettomuuden, vahingoittanut muita henkilöitä/materiaaleja ja niin edelleen.

Joissakin valtioissa on myös alhaisempi alkoholiraja– mutta jos rikkomusta ei pidetä rikoksena. Esimerkkinä voidaan tehdä Coloradon osavaltio, jossa rajaksi on asetettu 0,05 prosenttia. Jos alkoholipitoisuus on yli 0,05 %, mutta alle 0,08 %, seurauksena on yleensä sakko. Jos veren alkoholipitoisuus on yli 0,08%, tämä voi johtaa kovempia rangaistuksia.

Suositellut autonvuokrauspalvelut

Yhdysvallat on suunniteltu vuokra-autoretkille riippumatta siitä, missä osavaltiossa tai kaupungissa vierailet. Tiet ovat jatkuvasti hyviä, maalla on ainutlaatuinen autokulttuuri ja suhde ajamiseen, ja siksi Yhdysvalloissa on monia tunnettuja ajoreittejä. Tässä on joitain suosituimmista.

Atlantilta Tyynellemerelle

Monet haaveilevat ajavansa Yhdysvaltoja rannikolta toiselle ja sitten yleensä New Yorkin ja Los Angelesin välillä. Tällainen matka on täysin mahdollista tehdä vuokra-autolla, kunhan sinulla on tarpeeksi aikaa. Aika riippuu tietenkin valitsemastasi reitistä ja siitä, kuinka kauan haluat viettää jokaisella pysäkillä matkan varrella. Alla näet joidenkin tyypillisten tievalintojen etäisyydet ja tehokkaan ajoajan.

 • Lyhyin reitti New Yorkin ja Los Angelesin välillä kulkee muun muassa Chicagon ja Las Vegasin kautta – Matkaa on 4490 kilometriä/tehokas ajoaika on noin 40 tuntia.
 • New Yorkista Los Angelesiin muunmuassa Nashvillen, New Orleansin,Houstonin ja Phoenixin kautta – Matka on 5327 kilometriä / tehokas ajoaika on noin 49 tuntia.
 • New Yorkista Los Angelesiin muun muassa Chicagon, Minneapolisin, Missoulan, Seattle ja San Franciscon kautta – Matka on 6 420 kilometriä / tehokas ajoaika on noin 60 tuntia.

Jos esimerkiksi ajat lyhintä reittiä ja ajoaika on tehokas 6 tuntia päivässä, lähde matkalta rannikolta rannikolle 1 viikko.

Jos valitset matkasi San Franciscon läpi, voit saada kiinni kuuluisan Golden Gate -sillan.

Route 66 on Yhdysvalloissa legendaarinen ajoreitti, jonka monet haluavat kokea.

Yhdysvaltain reitti 66

Route 66 on legendaarinen ajoreitti, joka alun perin (1926) kulki Chicagosta Los Angelesiin. Reitillä mukana olleet tiet on merkitty omilla Route 66 -opasteilla. Reittiä on muutettu useita kertoja, ja alun perin kuuluneet tiet on lisätty. Viime vuosina US Route 66 on kuitenkin kärsinyt renessanssin, ja sitä pidetään nyt tärkeänä muistomerkkinä Yhdysvalloissa. Monet saavat mukavan vuokra-auton vieraillessaan Yhdysvalloissa ja tekevät löytöretken kuuluisan ajoreitin osia pitkin. Alla näet matkan ja tehokkaan ajoajan, jos haluat käsitellä koko Route 66:n nykyistä versiota.

 • US Route 66 välillä Chicago ja Los Angeles – Etäisyys on 3666 kilometriä / tehokas ajoaika on noin 50 tuntia.
 • Huomaa, että täällä vietetty aika on voimassa, jos pysyt johdonmukaisesti tiellä 66. Voit ajaa kahden kaupungin välillä lähes 20 tuntia nopeammin, jos pysyt parhailla teillä.
Suuri osa matkasta kulkee aavikon läpi, mutta matkan varrella on useita jännittäviä nähtävyyksiä.

Los Angelesista Las Vegasiin

Kalifornian nuorille ajomatka Las Vegasiin on lähes eräänlainen rituaalitesti, joka ”kaikkien” on mentävä läpi. Tämä reitti tunnetaan hyvin myös Yhdysvaltojen ulkopuolella, ja sitä kuvataan monissa elokuvissa, kirjoissa, TV-ohjelmissa ja kappaleissa. Vaikka suurin osa matkasta kulkee aavikon läpi,siellä on paljon mahdollisuuksia jännittäviin nähtävyyksiin, ruokapaikkoihin ja outoihin museoihin pysähtyä matkan varrella. spennende severdigheter Jos ajat Victorvillen ja Barstowin pikkukaupunkien läpi, voit ylpeillä ajamalla osia route 66: sta.

 • Los Angelesista Las Vegasiin route 66:n kautta – Matka on 460 kilometriä/ tehokas ajoaika on 4 tuntia ja 30 minuuttia.

Tyynenmeren rannikon valtatie

Kaliforniassa vieraileville ajomatka Pacific Coast Highwaylla on loistava tapa päästä osavaltioon. Pätkän nimi on myös California State Route 1. Tämä on yksi kauneimmista reiteistä maailmassa, ja käytännössä koko matka kulkee aivan Tyynenmeren vieressä. Lähtökohtana on itse asiassa Leggetin kaupunki lähellä Oregonin rajaa, mutta useimmat ihmiset päättävät käyttää San Franciscoa lähtökohtana. Kaikissa tapauksissa ajoreitti pysähtyy San Diegossa, joka vie sinut Los Angelesin ja useiden miellyttävien pikkukaupunkien ohi. Tuo uimapukusi matkallesi, koska täällä ajat monien Yhdysvaltojen parhaiden ja kuuluisimpien rantojen ja merenrantakohteiden ohi.

 • San Franciscosta San Diegoon Pacific Coast Highway – Etäisyys on 935 kilometriä / tehokas ajoaika on 11 tuntia.

Pacific Coast Highway on yksi kauneimmista kyydeistä maailmassa. Täällä ohitat monia Yhdysvaltojen parhaista rannoista.

Overseas Highway vie sinut Florida Keysin pienten trooppisten saarten yli.

Merentakainen valtatie

Overseas Highway kulkee teknisesti Floridan rannikolta Key Westiin, mutta useimmat aloittavat kiertueen Miamissa. Tämä on yksi lyhyimmistä ja helpoimmista Amerikan ikonisista ajoreiteistäja myös yksi hienoimmista. Leijonanosa reitistä kulkee Florida Keysin pienillä trooppisilla saarilla ja 42 sillalla, jotka yhdistävät saaret yhteen. Kierroksella ajat monien miellyttävien pikkukaupunkien ja luonnonalueiden ohi, joilla on ainutlaatuinen kasvisto ja eläimistö.

 • Miamista Key Westiin Overseas Highwaylla – Etäisyys on 266 kilometriä / tehokas ajoaika on 3 tuntia ja 30 minuuttia.

Yritykset, joilta voit vuokrata auton Yhdysvalloissa

Yhdysvalloissa on käytännössä kaikki suurimmat autovuokraamot, jotka tunnet muualta maailmasta. Monet maailman tunnetuimmista yrityksistä ovat myös amerikkalaista alkuperää. Suurimpia yrityksiä, joita löydät kaikkialta, ovat Alamo, National, Enterprise, Avis, Hertz, Dollar, Sixt, Thrifty, Budget, Advantage ja Rent-A-Wreck.

7 usein kysyttyjä kysymyksiä vuokra-autosta Yhdysvalloissa

Kuinka vanha sinun täytyy olla saadaksesi vuokra-auton Yhdysvalloissa?

Useimmat autovuokraamot Yhdysvalloissa vaativat kuljettajan / vuokralaisen olevan 21-vuotias. Poikkeuksiakin on, ja joissakin osavaltioissa 18 vuotta on alhaisin ikäraja. Joillekin autotyypeille voi olla myös hieman korkeampi ikäraja. Kuten useimmissa muissakin maissa, on tavallista, että nuoret vuokralaiset (21–25-vuotiaita) maksavat ylimääräisen vakuutuksen.

Voinko maksaa pankkikortilla autonvuokrauksen Yhdysvalloissa?

Jotkut yritykset hyväksyvät debit-kortit vuokra-ajan maksua varten, mutta kaikkien on esitettävä voimassa oleva luottokortti, kun auto noudetaan. Tämä johtuu siitä, että autovuokraamo ottaa talletuksen luottokortilta. Muista, että käytetyn luottokortin on oltava samanniminen kuin auton päävuokralainen.

Tarvitsenko kansainvälisen ajokortin Yhdysvalloissa?

Jokaisella, joka ajaa autoa Yhdysvalloissa, on oltava voimassa oleva ajokortti kotimaastaan. Joissakin osavaltioissa sinulla on oltava myös kansainvälinen ajolupa (IDP). Tässä tapauksessa IDP on esitettävä vuokra-autoa noutaessa tätä edellyttävissä osavaltioissa. Kysy autovuokraamolta etukäteen ja muista, että kansainväliset ajokortit on hankittava kotimaassasi.

Onko se yleistä maksullisissa kopeissa Yhdysvalloissa?

Tietullikoppien esiintyvyys vaihtelee yhdysvalloissa suuresti osavaltiosta tai kaupungista riippuen. Jos ajat maksulliselle tielle tietullikopilla, maksat itsesi takaisin, kun ohitat puomin. Maksuvälineiksi hyväksytään sekä käteinen että kortti. Joissakin paikoissa on niin sanottu ”Cashless Toll Road”, eli autovuokraamo saa laskun. Tämän jälkeen summa ja hallinnollinen maksu lisätään lopulliseen laskuusi (veloitetaan luottokortilta, jota käytät autoa vuokratessasi). Maksun välttämiseksi voit saada useimmissa paikoissa ennakkoon maksetun oblatin (PlatePass).

Miksi tieliikennelait ovat erilaisia eri osavaltioissa?

Yhdysvalloissa on sekä osavaltioiden että liittovaltion lakeja. Suurin osa ajamiseen liittyvistä laeista ja säännöistä, kuten nopeusrajoitukset ja alkoholirajoitukset, määräytyvät kunkin valtion mukaan. Siksi näillä aloilla on paljon vaihtelua. Myös tieliikennelakien rikkomisesta saataessa sakoista voi olla suuria eroja.

Onko se yleistä yksi tapa vuokraus Yhdysvalloissa?

Yksiosaiset vuokraus on melko yleistä Yhdysvalloissa, ja lähes kaikki autovuokraamot hyväksyvät ne. Tämä riippuu edelleen siitä, mistä haet auton ja mihin haluat toimittaa sen. Yksittäisten vuokrien hinnat voivat myös olla hyvin vaihtelevia sekä sen suhteen, mistä haluat toimittaa, että sen suhteen, mistä yrityksestä vuokraat (tarkista ennen tilauksen viimeistelemistä).

Mitä teen autovarkauden, onnettomuuksien tai loukkaantumisten yhteydessä?

Jos vuokra-autosi varastetaan tai olet osallisena onnettomuudessa, ota ensin yhteyttä poliisiin, missä olet. Ota sitten yhteyttä käyttämääni autovuokraamoon. Ota myös yhteyttä omaan vakuutusyhtiöön, jossa sinulla on matkavakuutus, omavastuuvakuutus tai muu asianmukainen vakuutus. Useimmilla alueilla hätänumeroon soitat, kun tarvitset apua lainvalvojien apua.

Kohteet