Autonvuokraus Kuala Lumpur Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Kuala Lumpur Lentokenttä

Kuala Lumpur Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Kuala Lumpur Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Kuala Lumpur Lentokenttä

Autovuokraamo Kuala Lumpur Lentokenttä
Autovuokraamo Kuala Lumpur Lentokenttä

Kuala Lumpur International Airport (KUL) on Malesian suurin lentokenttä.Se sijaitsee Sepang, ca. 50 km lounaaseen pääkaupunki Kuala Lumpur, ja avattiin virallisesti 27. Kesäkuuta 1998.Peräti 35 miljoonaa matkustajaa vuosittain huollettu täällä ja lentokenttä on siis myös yksi suurimmista Kaakkois-Aasiassa.

On olemassa kaksi terminaalia lentoasemalla (pääterminaalille ja Satellite Terminal), jotka on liitetty toisiinsa automaattinen junan. Lentokenttä on tukikohta lentoyhtiöiden Malesia Airlines ja AirAsia, mutta muuten kiinteä reitti yhteys (kautta monet kansainväliset lentoyhtiöt) ja useita kohteita eri puolilla maailmaa.

On kaksi junaa lentoaseman ja Kuala Lumpur: erittäin nopea, kuljettajaa metro express ja perinteisempää junan seuraa samaa reittiä, mutta pysähtyy useilla asemilla. Muuten on olemassa monia busseja merkittävä asema kellarissa lentoaseman parkkihalli. Jos päätät ottaa taksin (kiinteät hinnat Kuala Lumpurin keskustan), voit ostaa lippusi ennakkoon tuloaulassa.

Jos haluat vuokrata auton Kuala Lumpurissa, on useita autovuokraamojen niiden oksat lentoasemalla – kuten Avis, Budget, Hertz, National ja Thrifty.

Julkinen tilat Kuala Lumpurin kansainväliselle lentokentälle on erittäin hyvä. Siinä on useita ravintoloita ja baareja sekä terminaaleissa, sekä hyvä valikoima kauppoja, lasten leikkialue jne.

On kaksi hotellia lentoasemalla – KLIA Pan Pacific Hotel ja kulkenut Hotel. Lisäksi on olemassa kaksi hotellia sijaitsevat lähellä lentokenttää alueella – Concorde Inn Hotel ja Empress Hotel.