Autonvuokraus Valkovenäjä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Valkovenäjä

Valkovenäjä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Valkovenäjä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Valkovenäjä

Autovuokraamo Valkovenäjä
Autovuokraamo Valkovenäjä

Valko-Venäjä on sisämaavaltio, joka rajoittuu Puolaan länteen, Liettuaa ja Latviaa luoteeseen, Venäjä pohjoiseen ja itään sekä Ukrainan etelässä.Pääoma on Minsk.Kotiin 9457500 (2012) asukasta.

Valko-Venäjä on alavaa maata, jolla ei ole luonnollista rajoja naapurimaihin ja maisema koostuu pääasiassa matalien kukkuloiden ja Knolls. Lähes kolmannes maan kuuluu metsiä, ja maan korkein vuori, Dzyarzynskaya Hara, nousee vain 346 metriä merenpinnan yläpuolella. Etelässä maa on märkä monia suot, joet, ja noin 11 000 järveä.

Vuonna 1919 Valko-osassa Neuvostoliiton ja kehittyi toisen maailmansodan jälkeen tullut yksi tärkeimmistä teollisuuden keskuksista Neuvostoliiton. Toisen maailmansodan aikana, maa oli miehitetty Saksassa, ja menetti yli kolmannes väestöstä.Vuodesta 1994 maassa on sulkenut Alexander Lukashenko. Maa on nimitystä viimeisenä Neuvostoliiton hallitus ja presidentti Lukašenkan Euroopan viimeinen diktaattori. Valko-Venäjä on siis hyvin eristetty maa Euroopassa.

Kansallisen turvallisuuspalvelun KGB pitää poliittisen opposition hallinnassa, mielenosoituksia hallituksen laittomia. Venäjä arvosteltu vakavista ihmisoikeusrikkomuksista, ja se on ainoa maa Euroopassa, jossa kuolemanrangaistus on laillinen. Se on ominaista korkea korruptio ja työttömyys. Viidesosa maan oli hyvin likaista kun ydinreaktori Tshernobylin naapurimaassa Ukrainassa räjähti vuonna 1986. Valko-Venäjä kamppailee vakavia ympäristöongelmia laajojen päästöjä aika Neuvostoliitto.

Valko-Venäjä on vielä paljon raskasta teollisuutta toiminut kuten Neuvostoliiton aikoina, iso aseet ja koneiden valmistus. Yli 80 prosenttia taloudellisen toiminnan Valko-Venäjän omistuksessa ja määräysvallassa valtio. Maatalousalan hyvin kehittynyt.

On olemassa muutamia perinteisiä matkailukohteita Valko-ja täytyy olla viisumia maahan. Useimmat turistit käydä pääkaupunki Minsk muutaman päivän, jossa voi nauttia puhtaita katuja, ”laki ja järjestys” ja arkkitehtuurin Neuvostoliiton päivinä.

Minsk National Airport on suurin lentokenttä Valko sijaitsee 42 km itään Minsk.

Vuokra-auto kohteissa