Autonvuokraus Argentiina

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Argentiina

Argentiina matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Argentiina. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Argentiina

Autovuokraamo Argentiina
Autovuokraamo Argentiina

Argentiinan tasavalta sijaitsee kaakkoon Etelä-Amerikassa, ja on areally kahdeksanneksi suurin maa maailmassa. Argentiina rajoittuu idässä Atlantin valtameri, Uruguay ja Brasilia, on pohjoisessa Paraguayn ja Bolivian ja lännessä ja etelässä Chilen.Argentiina asukasluku on noin 41,3 miljoonaa (2010), ja virallinen kieli on espanja.

Argentiinassa on suuria ilmastollisia eroja kanssa subtrooppinen ilmasto pohjoisessa, lauhkea ilmasto keskiosissa ja subantarctic ilmasto etelässä.

Rantaviivaa itään on koko 2575 km ja se koostuu useista syvä lahtien. Lännessä muodostaen Andeilla luonnollinen raja Chile.Korkein vuori Argentiinan Aconcagua, joka kohoaa 6962 metriä merenpinnan yläpuolella Pohjoisessa – rajalla Brasilian – ovat tiedossa Iguazufallene, joka on yksi Etelä-Amerikan suurimmista nähtävyyksistä.Falls on Unescon maailmanperintökohde.

Kulttuurisesti, Argentiina on ehkä tunnetuin sen tango, joka sai alkunsa 1800-luvun lopulla. Lisäksi maa voi tarjota matkailijoille monipuolinen ja kauniit maisemat, mielenkiintoinen arkkitehtuuri, hyvää ruokaa ja viiniä, ostokset ja erilaisia ​​ulkoilma-aktiviteetteja, kuten golf, hiihto, uinti ja vesiurheiluun.

Pääkaupunki Argentiina – Buenos Aires – Sijaitsee idässä joen Rio de la Platan, ja on vilkas satamakaupunki kansainvälistä makua.Noin kolmasosa maan väestöstä asuu tai pääkaupunkiseudulla. Hieman off Buenos Aires on Argentiinan tärkein lentokenttä – Ezeiza International Airport.

Vuokra-auto kohteissa