Autonvuokraus Espanja

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Espanja

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Espanja tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Espanjassa kauttamme.

Espanja-opas

Bilutleie Spania
Autonvuokraus Espanja

Espanja sijaitsee Iberian niemimaalla Etelä-Euroopassa ja rajoittuu pohjoiseen Andorran ja Ranskan kautta,etelään kohti Gibraltaria ja Välimerta sekä länteen kohti Portugalia. Baleaarit, joilla on mallorca, Menorca ja Ibiza, sekä Atlantin valtameren Canarysaaret ovat myös osa Espanjaa.

Espanja on Euroopan neljänneksi suurin talous. 40,5 miljoonaa asukasta (2010). Maa on hallinnollisesti jaettu 50 alueeseen. Korkein vuori on Teide – joka mittaa 3718 metriä merenpinnan yläpuolella.

Espanjan pääkaupunki on Madrid,joka sijaitsee keskellä maata Espanjan korkealla tasangolla. Madridissa on 6 miljoonaa asukasta pääkaupunkiseudulla, ja se on Espanjan suurin ja väkirikkain kaupunki. Madrid on myös maan hallinnollinen, taloudellinen ja kulttuurinen keskus sekä tärkeä liikenteen solmukohta.

Yleisesti ottaen Espanjassa on Välimeren ilmasto rannikolla etelässä ja idässä, Atlantin ilmasto rannikolla pohjoisessa ja mannerilmasto sisämaassa.

Espanja on tunnettu erittäin suositusta matkailukohteesta, ja se vastaanottaa noin 60 miljoonaa kävijää vuosittain. Katalonian alueet koillisessa ja Andalusia etelässä sekä Atlantin valtameren saaret ovat eniten vierailtuja turistialueita. Espanja on kuuluisa siitä, että se on suosikkikohde niille, jotka haluavat aurinko- ja rantalomaa rannikolla, mutta maa on myös tunnettu kulttuurimatkailustaan.

Espanjan tärkein lentokenttä on Madridin lentokenttä – Barajas, joka sijaitsee hieman pääkaupungin keskustan ulkopuolella. Muuten Barcelonan kansainvälinen lentokenttä ja Palma de Mallorcan kansainvälinen lentokenttä ovat maan vilkkaiimpia lentokenttiä.

Ajaminen Espanjassa

Espanjassa on rakennettu viime vuosikymmeninä paljon moottoriteitä, ja päätiet säilyttävät jatkuvasti hyvän laadun. Se tekee siitä helpon, turvallisen ja nopean päästä suurimpien kaupunkien välillä. Maalaisteillä on myös mukava ajaa, mutta täällä kannattaa kiinnittää enemmän huomiota ja varovaisuutta. Monin paikoin voi olla huomaamatonta ja kieroa käännöksiä tai korkeuksia, erityisesti vuoristoalueilla tai rannikolla kulkevat maalaistiet.

Lasten tulee istua takapenkillä ja käyttää aina hyväksyttyjä lasten turvalaitteita, jotka on mukautettu lapsen pituutta ja painoa varten.

Liikennesäännöt Espanjassa

 • Espanjassa aja tien oikealla puolella.
 • Ajovalot ovat pakollisia autossa huonolla näkyvyydellä päiväsaikaan.
 • Se on pakollinen päiväsaikaan ajovaloissa pimeän tultua ja tunneleissa.
 • Matkapuhelimen käyttö on kielletty moottorin käydessä, paitsi handsfree-näppiä.
 • Se on pakollinen turvavyöllä kuljettajalle ja matkustajille.
 • Alle 12-vuotiaiden (tai alle 135 cm: n) lasten tulee aina käyttää hyväksyttyjä lasten turvalaitteita, jotka sopivat lapsen pituuteen ja painoon.
 • Lasten pitäisi istua auton takapenkillä.
Huomioithan, että moottoriteiden vähimmäisnopeus Espanjassa on 60 kilometriä tunnissa.

Nopeusrajoitukset kohteessa Espanja

Jos toisin ei määritetä, sovelletaan seuraavia rajoituksia:

 • Kaupungit: 50 kilometriä tunnissa.
 • Maalaistiet: 90 kilometriä tunnissa.
 • Moottoritiet: 120 kilometriä tunnissa.

Nämä nopeudet koskevat tavallisia henkilöautoja. Linja-autoilla, mopoilla, perävaunuilla, kuorma-autoilla jne. Maateillä saa myös ajaa 20 kilometriä tunnissa yli nopeusrajoituksen, jos aikoo ohittaa toisen auton, ja jos ohi ajamasi auto on sallitumpaa vauhtia.

Huomioithan, että moottoriteiden vähimmäisnopeus Espanjassa on 60 kilometriä tunnissa. Jos ajat hitaammin kuin tämä moottoriteillä, saatat saada sakot.

Alkoholiraja Espanjassa

Espanjassa ajaminen ei ole sallittua, jos veren alkoholipitoisuus ylittää 0,5 lt. (0,5 g/l).

Alle 2 vuotta ajokortin saaneiden kuljettajien ajo ei ole sallittua, jos veren alkoholipitoisuus on yli 0,30.

Suositellut Autonvuokraus Autonvuokraus palvelut

Espanja on monipuolinen maa maisemien, kulttuurin ja perinteiden suhteen. Tämä tekee kyydistä jännittävää riippumatta siitä, missä maassa olet. Todennäköisyys, että sinulla on unohtumaton kokemus, on suuri, eikä vähiten, jos rakastat espanjalaisia ruokaperinteitä, kaunista luontoa ja vieraanvaraista ihmistä. Tässä muutamia ehdotuksia ajoreiteistä eri puolilla Espanjaa.

San Sebastianissa ja Bilbaossa on monia Euroopan parhaista ravintoloista.

Baskimaan kaupungit

Baskimaan kaksi tunnetuinta ja suurinta kaupunkia ovat Bilbao ja San Sebastian. Molemmat ovat jännittäviä käydä monin tavoin, eikä vähiten, jos olet kiinnostunut taiteesta, kulttuurista, kauniista rakennuksista eri aikakausilta jaupeista ruokaperinteistä. San Sebastianissa ja Bilbaossa on monia Euroopan parhaista ravintoloista. Espanjan pohjoisosan ilmasto on monin tavoin miellyttävämpi kuin etelämpänä. Se on tarpeeksi lämmin kesällä nauttia kauniista rannoista ja uimaelämästä, mutta samalla saat tuulta Atlantin valtamerestä, mikä tekee siitä harvoin liian korkean lämpötilan. Lomakohteiden ja kahden jännittävän kulttuurikylän lisäksi Baskimaassa pitäisi olla muutama pysäkki vuoristokylissä ja kalastajakylissä. Itse ajomatka on mukava kokemus sekä meren läheisyyden että vuorten läheisyyden vuoksi. Madrid, Barcelona, Toulouse ja Bordeaux ovat hyviä lähtökohtia löytöretkelle Baskimaassa, vain muutaman tunnin ajomatkan päässä San Sebastianista.

Vuokra-asunnot Kotimaa Andalusia

Andalusia on Espanjan eteläisin alue, ja siihen kuuluu myös Costa del Sol. Kotimaassa alueella on monia kauniita ja suurempia kaupunkeja, kuten pääkaupunki Sevilla, Granada ja Cordoba. Alueella on myös espanjan upeimpia kyliä. Kauneimpia ovat Úbedan, Baezan, Rondan, Montefríon, Zahara de la Sierran, Arcos de la Fronteran ja Genalguacilin kylät. Tällä alueella voit ajaa viikkoja ja aina tulla ainutlaatuiseen ja jännittävään paikkaan. Andalusian arkkitehtuuri on enimmäkseen keskiaikaista,mutta löydät monia linnoituksia, linnoja, kaupungintaloja, uskonnollisia rakennuksia ja paljon muuta aikakausilta, jolloin maurit ja roomalaiset hallitsivat täällä. Andalusian paikkojen välillä on suhteellisen helppo päästä hyvillä valtateillä, mutta sinun pitäisi harkita maanteiden ensisijaistamista. Siellä voit ajaa hiljaa nauttien kauniista maaseudusta. Pienten teiden varrella kulkee ihania viinitarhoja ja pieniä kaupunkeja, jotka kannattaa pysähtyä välipalalle tai jotain kylmää juoda.

Löydät paljon hienoa arkkitehtuuria Andalusiassa, täällä Sevillasta.

Roomalainen amfiteatteri Tarragonassa.

Barcelonasta Valenciaan

Barcelonasta Valenciaan on kaksi suosituinta ja jännittävintä suurkaupunkia Espanjassa. Rannikon varrella kaupunkien välillä on ihanteellinen ajomatka, jos vierailet tässä osassa maata. Yksi reitin parhaista pysäkeistä on Tarragona, joka sijaitsee noin 100 kilometriä Barcelonasta etelään. Yli 2 500 vuotta sitten perustettu Tarragona oli pitkään yksi alueen tärkeimmistä kauppapaikoista. Se tunnetaan monista arkeologisista kaivauksistaan, roomalaisista temppeleistään, vesikanajoistaan, amfiteatteristaan, sirkuksistaanja linnoituksistaan sekä upeista uskonnollisista rakennuksista eri aikakausilta. Reitin varrella on myös useita kauniita kalastajakyliä ja merenrantakeskuksia, joissa on vieraanvaraisia rantoja. Useissa paikoissa ajat ainutlaatuisten luonnonpuistojen ohi,mukaan lukien pieni Serra del Montsia -vuorijono ja Delta de l’Ebre -märkämaa. Jälkimmäinen on yksi Euroopan linturikkaimmista luonnonalueista, ja täällä voi nähdä muun muassa flamingoja ja harvinaisia ibis-lintuja.

Costa del Sol ja Gibraltar

Espanjan kuuluisa aurinkoinen rannikko kulkee kahden pienemmän rannikkoalueen, Costa de la Luzin ja Costa Tropicalin, välillä. Tällä alueella ovat kuuluisat lomakylät, kuten Malaga, Marbella, Estepona, Torremolinos, Fuengirola ja San Pedro de Alcantara. Alueen historiaan on paljon jännittävää nähtävää ja koettavaa, mutta kesäelämä on luultavasti Costa del Solin suurin vetokortti. Täällä voit ajaa kauniilta rannalta toiselle, syödä hyviä mereneläviä venesatamassa,katsoa vaikuttavia jahteja ja käydä ostoskierroksella tyylikkäissä kaupoissa. Jos kyllästyt urbaaniin, voit tutustua moniin historiallisiin nähtävyyksiin tai mennä kiertotietä Andalusian sisämaan vuoristokyliin. Harkitse myös pysähtymistä Gibraltarilla Costa del Solin eteläosassa. Brittiläinen territorio on ainutlaatuinen maapala, jossa nähtävyydet ja kokemukset ovat lähes linjassa.

Costa del Sol houkuttelee ensisijaisesti turisteja rantalomalle.

Santiago de Compostelan katedraali, kaupunki on Unescon maailmanperintökohde.

Galicia luoteessa

Galicia on Espanjan luoteisosassa sijaitseva alue, jossa Atlantin valtameri kohtaa Biskajanlahden. Alueella on pitkä ja jännittävä historia. Monista paikoista löydät raunioita ja jälkiä erilaisista kulttuureista,jotka hallitsivat täällä , mukaan lukien roomalaiset, maurit, visigootit ja keltit. Monissa Galician suurimmissa kaupungeissa on ainutlaatuinen ilmapiiri, ja kulttuuria voidaan pitää aivan erilaisena kuin muualla Espanjassa. Tunnetuin kaupungeista on Santiago de Compostela, joka onollut Unescon maailmanperintökohde vuodesta 1985. Kaupunki on poikkeuksellisen kaunis, roomalaisella, goottilla ja barokkiarkkitehtuurilla. Galiciasta löydät myös kauniita pieniä kaupunkeja kotimaassa ja vielä kauniimpia kalastajakyliä rannikolla. Rannikolla on myös useita kauniita rantoja ja kauniita majakoita, kun taas kotimaassa löydät hiljaisia metsiä, joissa on runsaasti villieläimiä. Ajomatka tämän alueen läpi on helppo toteuttaa, jos aloitat kaupungeissa, kuten Bilbao, Madrid tai Valladolid.

Yritykset, joilta voit vuokrata auton kohteessa Espanja

Espanjan kaupungeista, saarista, lomakohteista ja lentokentistä löydät aina suurimmat ja kansainvälisesti tunnetut autovuokraamot, kuten Avis, Hertz, Sixt, Enterprise, Europcar ja Budget. On myös useita kansallisia ja paikallisia yrityksiä, jotka tarjoavat autonvuokrausta tässä maassa. Centauro ja Spain Car ovat suurimpia kansallisia toimijoita, kun taas pienissä kaupungeissa ja saarilla on yrityksiä, jotka toimivat vain pienellä alueella.

7 usein kysyttyjä kysymyksiä vuokra-autosta Espanjassa

Tarvitsenko lisävakuutusta vuokratessani autoa kohteessa Espanja?

Vaadittava vakuutus (kasko ja vastuuvakuutus) sisältyy hintaan, jonka olet noteerannut vuokratessasi autoa GoAutosin kautta. Useimmat ihmiset eivät tarvitse lisävakuutusta tämän lisäksi. Poikkeus, joka kannattaa ottaa huomioon, on vähennyskelpoinen vakuutus, jota suosittelee muun muassa kuluttajaneuvosto. Vähennyskelpoinen vakuutus tarjotaan ilmaiseksi tietyntyyppisissä luottokorteissa, ja monissa matkavakuutuksiin sisältyy tämä.

Minkä tyyppinen auto sopii parhaiten Espanjaan?

Espanjan ja Portugalin kaltaisissa maissa on usein kuuma ympäri vuoden. Jos olet herkkä lämmölle, on suositeltavaa, että autossa on ilmastointi, joka toimii riittävästi. Tämän lisäksi useimmat ihmiset eivät tarvitse mitään erityistä autotyyppiä, kuten maastoautoja tai nelivetoisia autoja.

Voinko vuokrata auton Espanjassa ja toimittaa sen esimerkiksi Portugalissa?

Yhdensuntaiset vuokraus hyväksyy useimmat autovuokraamot sekä silloin, kun nouto ja toimitus ovat kotimaisia ja ulkomaisia. Yleensä edellytetään, että yrityksellä on toimipisteet molemmissa paikoissa. Toimitukseen toisessa maassa tarvitaan myös, että toimittamasi maa on EU- ja ETA-yhteistyön jäsen. Sinun on yleensä maksettava yksi tapavuokra, ja maksu on yleensä korkeampi, jos on kaksi eri maata. Etäisyydellä voi olla myös jotain sanottavaa. Kysy aina etukäteen autovuokraamolta.

Saanko ajaa vuokra-autollani Gibraltarille nyt, kun Iso-Britannia ei ole EU:n jäsen?

Vuokra-auton tuominen Gibraltar nyt olet Espanjassa ei yleensä ole ongelma, mutta kysy autovuokraamolta etukäteen. Harkitse pysäköintiä alueen ulkopuolella joka tapauksessa (tuskin tarvitset autoa kiertää gibraltaria). Koska Gibraltar on brittiläinen, autot ajavat tien oikealla puolella, mihin kaikki eivät ole tottuneet.

Mikä on autonvuokrauksen ikäraja?

Useimmissa tapauksissa henkilö, joka vuokraa ja ajaa autoa, on oltava vähintään 21-vuotias. Muutamilla autovuokraamoilla on 23 vuoden ikäraja. Joissakin vuokra-autoluokissa voi myös olla korkeampi ikäraja kuin 21 vuotta (luksusautot). 21–25-vuotiaiden kuljettajien ja vuokralaisten on yleensä maksettava noin 10–20 euron päiväkohtainen lisämaksu.

Onko se yleistä maksukopeissa Espanjassa?

Suurin osa Espanjan teistä on täysin maksuttomia, kun taas noin 20 prosenttia verotetaan. Suurin osa teistä, joilla on maksullisia asemia, sijaitsevat Kataloniassa. Hinnat ovat muutenkin suhteellisen alhaiset, ja tuskin säästäisit mitään yrittämällä välttää näitä tiepätriä. Jos maksu hyväksytään, sekä käteinen että luottokortti hyväksytään.

Keneen otan yhteyttä, jos olen osallisena autovuokraamo-onnettomuudessa Espanjassa?

Ambulanssin, palokunnan ja poliisin hätänumero Espanjassa on 112. Soita tähän vain, jos olet ollut osallisena onnettomuudessa, jossa on henkilövahinkoja, tulipalon sattuessa tai muissa vakavissa tapauksissa ja hätätilanteissa. Ota myös yhteyttä autovuokraamoon ja/tai vakuutusyhtiöön, jota käytät.

Nb! Espanjan kaikilla moottoriteillä on hätäpuheluita jokaista 2:ta vastaan. kilometriä ja yhdistää sinut samaan keskiosaan kuin 112.

Toinen numero:

 • Poliisi – 091 tai 092 (lähin poliisiasema)

Kohteet