Autonvuokraus Slovenia

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Slovenia

Slovenia matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Slovenia. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Slovenia

Autovuokraamo Slovenia
Autovuokraamo Slovenia

Slovenia (Slovenian: Slovenija) sijaitsee eteläosassa Keski-Euroopassa, ja oli aiemmin osa Jugoslavian liittotasavallan.Maassa on yhteinen raja Italia, Kroatia, Unkari ja Itävalta – Ja myös rantaviivaa kohti Adrianmeren lounaaseen.Väestö on suhteellisen vaatimaton – noin 2 miljoonaa (2010).

Pääkaupunki ja suurin kaupunki Slovenian Ljubljanassa, joka on noin.271000 asukasta (2008). Muita tärkeitä kaupunkeja ovat Mariborin ja Kranj. Pikkukaupunki Ptuj on myös mainittava, kuten juuret juontavat antiikin aikoina, on Slovenian vanhin.

Tärkeimmät matkailukohteet Slovenian pääkaupungissa Ljubljanassa sen kauniit sillat ja vaikuttava keskiaikaisia ​​linnoja. Muuten maa on suuri luonnonsuojelualueita sekä erilaisia ​​suosittuja spa-keskukset ja kylpylöissä. Yksi perinteinen kylpylä kaupungit ovat Portoroz Adrianmeren, joka myös kutsua päättyy rannikot.

Ljubljana Jože Pucnik International Airport, joka sijaitsee 26 km pohjoiseen pääkaupunki, on Slovenian tärkein lentokenttä.

Vuokra-auto kohteissa