Autonvuokraus Syyria

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Syyria

Syyria matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Syyria. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Syyria

Autovuokraamo Syyria
Autovuokraamo Syyria

Syyria on arabi valtio Lähi-idässä. Voit pohjoisessa se ​​rajoittuu Turkki, idässä Irakiin etelään Jordanin ja länteen Libanonin, Israelin ja Välimerelle.Syyrian Golanin ovat miehittäneet Israel koska kuuden päivän sodassa vuonna 1967.Damaskos on pääkaupunki. Arabia on virallinen kieli, ja noin 85 prosenttia väestöstä on muslimeja. Maassa on 22 530 746 (2012) asukasta.

Syyria on maa, jossa hedelmälliset tasangot, vuoret ja autiomaat sekä koti erilaisia ​​etnisiä ja uskonnollisia ryhmiä, kuten kurdit, armenialaiset, assyrialaiset kristityt ja muslimit, jotka muodostavat enemmistön väestöstä. Maa on yksi maan nimitystä ”kehto maailmassa.” Rantaviiva on rehevä, ja osassa Länsi Syyrian sopii maatalouteen. Idässä hallitsevat karu autiomaa.

Damaskos on pääkaupunki maassa ja yksi vanhimmista asutuista kaupunki maailmassa. Yksi suosituimmista paikoista ovat Ummayyad moskeija. Yksi tulisi myös tarkistaa Al-Hamidiyah Bazaar ja Tikiyeh moskeija puolivälistä 1600-luvulle. Al Azem Palace on upea palatsi, joka rakennettiin vuonna 1700 ja on nyt kansallinen museo Damaskos.Mausoleumi sulttaani Saladinin peräisin 1196 on toinen vetonaula.

Muita suosittuja turisti kaupunkeja Syyria ovat Bosra rauniot sekä Roman, Bysantin ja islamilaisen kertaa. Se on myös hyvin säilynyt roomalainen teatteri. Palmyra, tunnetaan Raamatun Tadmor, ruinby muinaisista ajoista ja on tärkeä arkeologinen Syyriassa noin 215 km koilliseen pääkaupunki Damaskoksen keidas erämaassa. Aleppo on suurin kaupunki Syyriassa, ja on myös monia tärkeitä historiallisia monumentteja.

Maaliskuun 2011 Syyria on ollut sisällissotaa maassa. Käynnissä Syyrian sisällissodan innostui arabikevään. Jopa 11000 ihmistä on tapettu, pääasiassa mielenosoittajia. Pakenemaan väkivaltaa yli 355000 Syyrian pakolaiset pakenivat naapurimaihin. Sitä ei suositella matkustaa Syyriaan (Jan 2013).

Dem n lentokentät ovat Damascus International Airport sijaitsee 35 km ulkopuolella pääomaa.Aleppo International Airport sijaitsee vain koilliseen Aleppo maan pohjoisosassa.

Vuokra-auto kohteissa