Autonvuokraus Venezuela

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Venezuela

Venezuela matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Venezuela. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Venezuela

Autovuokraamo Venezuela
Autovuokraamo Venezuela

Venezuela on maa pohjoisrannikolla Etelä-Amerikassa, mutta väkiluku on 28946101 (2011) asukasta.Sen rajanaapureita Kolumbia lännessä, Brasilia etelässä ja kaakossa, ja Guyana itään.Ulkopuolella Venezuelan rannikon saaret Aruba, Curacao, Bonaire ja Trinidad ja Tobago.

Pääoman Caracas, ja lisäksi Espanjan, perustuslaissa tunnustetaan yli kolmekymmentä alkuperäiskansojen kieliä.

Nimi Venezuelan tarkoittaa ”Little Venice”, nimi, joka Espanjan navigaattorin Alonso de Ojeda antoi pohjoisrannikolla Etelä-Amerikan vuonna 1499, kun hän löysi Intian pælebygninger Lago de Maracaibo.

Venezuela pidetään maan erittäin suuri biologinen monimuotoisuus ja vaihteleva maisema. Luoteisosassa ja pitkin Karibian rannikolla pohjoisessa on laajennus Andien vuoristossa kanssa korkein vuori Pico Bolivar sijaitsee 5007 m Amazonilla etelässä ja Karibian rannikolla pohjoiseen. Se on ensisijaisesti luonto, joka vetää turisteja maahan. Venezuela on suurimmat öljyvarat maailmassa, ja sen talous on voimakkaasti riippuvainen öljystä.

Salto Ángel (englefossen) on korkein vesiputous maailmassa korkeus 1002 metriä. Se sijaitsee Canaima National Park, kaakkoon maan ja on 19 kertaa suurempi kuin Niagaran putoukset.

Vuonna Morrocoy kansallispuisto sijaitsee itään Karibian rannikolla, puimurin turkoosi vedet ja valkoiset hiekkarannat löytö metsiä noin että on runsaasti villieläimiä.

Suosituin matkailukohde on Isla Margarita, saari vain itään Karibianmerellä. Sen lisäksi, että kaiken Karibian saarelle yleensä luonteeltaan valkoiset rannat ja sininen meri, se on tunnettu ainutlaatuinen markkinoilla, kaunis palatsi ja useita suuria kirkkoja ja katedraaleja, joukossa valkoisia Basilica de la Virgen del Valle. Playa El Yaque on erittäin hyvät edellytykset forwindsurfing.

Simón Bolívar International Airport, maan suurin lentokenttä sijaitsee 21 km ulkopuolella Caracas.

Vuokra-auto kohteissa