Autonvuokraus Australia

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Australia

Australia matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Australia. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Australia

Autovuokraamo Australia
Autovuokraamo Australia

Australia on sekä valtion ja erillinen maanosa, jossa ala on lähes 7.700.000 km2, on reilusti yli 85% koko maan massa mantereen Oseaniassa. Tällä hetkellä noin 20 miljoonaa ihmistä Australiassa. Australian alkuperäiskansat (aboriginaalit) muodostaa vain 2,2% tästä väestöstä, kun taas valtaosa on jälkeläisiä eurooppalaisia ​​siirtolaisia. Hallitseva kieli maassa on Englanti.

Australia on itsenäinen valtio sisällä Brittiläisen ja on kuningatar Elisabet II muodollinen valtionpäämies, jota edustaa kenraalikuvernöörin. Käytännössä on Australian oma hallitus, jota johtaa pääministeri yhdessä parlamentin hallitsee maata.

Australia on moderni tila, jossa jatkuvasti suuri vauraus ja hyvin kehittyneen infrastruktuurin. Tärkeimpiä toimialoja ovat teollisuus, maatalous ja matkailu. Koulutus on myös vahvasti esiin, ja maa on peräti 38 yliopistoissa.

Osa mitä muuta erottaa Australia, erityinen eläimistö. Elämä eläimiä, joita ei löydy muualta maailmasta, kuten kenguru, koala, vombat (opossumi), Platypus, emu strutsi lajit jne. Suuri osa Australian mantereen koostuu aavikoiden ja savannia, mutta sademetsissä, on olemassa joitakin mielenkiintoisia ja harvinaisia ​​kasveja. Enemmän sademetsien ja soiden varaukset on Unescon World Heritage List. Australian ilmasto on muuttumassa, ja useat eri ilmastovyöhykkeille ovat edustettuina. Eniten miellyttävän löytyy lauhkean vyöhykkeen kaakkoon maan.

Australia on useita suuria kaupunkeja, joista suurin osa sijaitsee etelään ja itään. Väkirikkain on Sydney (4,4 miljoonaa), Melbourne (3,7 miljoonaa), Brisbane (1,8 miljoonaa), Perth (1,5 miljoonaa). Ensinnäkin, kuudennella sijalla menossa pääoman Canberra (320000).

Vuokra-auto kohteissa